Allah Allah, bu haftalarda burun tıkanıklığı olabileceğini duymuştum, ama kulağı duymamıştım canım. O da zor bir durumSiz gene iyisiniz ya benim kulağım tikaniyor. Normal konuşamiyorum artık... konuşurken acayip hissediyorum kendimi :what:
Muzda potasyum ve kalsiyum var diye bilirdim, magnezyumda mı varmış? Muz maalesef yiyemiyorum cnm, kabızlık problemi yapıyor bende. Tekrar maden suyu içmeye başladım. Kalsiyum potasyum magnezyum, ne lazımsa var içindeKramplar magnezyum eksikliğinden kaynaklı oluyor, eğer çok sık değilse günde 1 muz yiyerek durumu çözebilirsin, ancak her gece ve gecede bir kaç defa oluyorsa (benim ilkinde öyleydi) doktora mutlaka söyle magnezyum ve calcium takviyesi veriyor, krampları azaltmak için.
Allah Allah, bu haftalarda burun tıkanıklığı olabileceğini duymuştum, ama kulağı duymamıştım canım. O da zor bir durum
Muzda potasyum ve kalsiyum var diye bilirdim, magnezyumda mı varmış? Muz maalesef yiyemiyorum cnm, kabızlık problemi yapıyor bende. Tekrar maden suyu içmeye başladım. Kalsiyum potasyum magnezyum, ne lazımsa var içinde
Ankara Üniversitesi'nde. Ankara'da çoğu tanıdıklarıma doğum yaptırmış doktor Ruşen Aytaç çok başarılı gerçekten. Ankara Üniversitesi'nde de çok değerli kadın doğum doktorları var. Eniştem var Ali Gemici mesela.
evet dün ben de bunu okumuştum canıım, hiçbiri de bende yok aksi gibi, belki bilgisayara bakmaktan diyeceğim ama, hep bakıyordum, şimdi mi patlak verdiHem de akşamları 9 da uyuyorum, dinleniyordur heralde gözlerim
Allah Allah, bu haftalarda burun tıkanıklığı olabileceğini duymuştum, ama kulağı duymamıştım canım. O da zor bir durum
Muzda potasyum ve kalsiyum var diye bilirdim, magnezyumda mı varmış? Muz maalesef yiyemiyorum cnm, kabızlık problemi yapıyor bende. Tekrar maden suyu içmeye başladım. Kalsiyum potasyum magnezyum, ne lazımsa var içinde
10 gün öncesine kadar kabızlıktan ağlıyordum canım, burada da dert yanıyordum ama pek fazla önemseyen olmuyordu. şükürler olsun ki ben çözdüm canım, sen de mutlaka çöz çünkü azalmaz artarmış ilerledikçe.
öncelikle günde 1 armut mutlaka ye. her öğünde yeşil salata ye bol zeytinyağlı ve tabii bol su iç. ben çözdüm ama üzerine bir de iyice rahatlamak için kan hapımı değiştirdim, şimdi solgar kullanıyorum. ve tuvalet kabusum bitti, inşallah şifa olur sana da, muz faydalı ve arada yemeliyiz
sağol canım, şimdilik yoluna koydum gibi, çok zorluk çekmiyorum ama yine de arada oluyor. Salatamı öğlenleri mutlaka yiyorum, bol bol da su içiyorum, her gün 4-5 kuru kayısı yiyorum. Ama armudu denememiştim bak, sağol aklımda bulunsun10 gün öncesine kadar kabızlıktan ağlıyordum canım, burada da dert yanıyordum ama pek fazla önemseyen olmuyordu. şükürler olsun ki ben çözdüm canım, sen de mutlaka çöz çünkü azalmaz artarmış ilerledikçe.
öncelikle günde 1 armut mutlaka ye. her öğünde yeşil salata ye bol zeytinyağlı ve tabii bol su iç. ben çözdüm ama üzerine bir de iyice rahatlamak için kan hapımı değiştirdim, şimdi solgar kullanıyorum. ve tuvalet kabusum bitti, inşallah şifa olur sana da, muz faydalı ve arada yemeliyiz
yok kız her zaman böyle değilim, çok başım ağrımıştı bir kaç gündür, o yüzden pazartesi salı akşamı 9 da uyudum, eşim de yoktu çünkü evde, can sıkıntısından uyumuşum işte9'da mı uyuyorsunfazla uykudan olabilir o zaman
az önce kirazla kayısı yedim, üzerine soda içtim, bakalım neler olacakBir ara babamın ayağına çok kramp girerdi, doktor muz vermişti. muzun iyi bir vitamin deposu olduğunu biliyorum. Ancak sahiden kabız yapıyor. bende bir kaç gün önce tuvalette ağlayanlardan olarak çok şükür rahatladımBu ara bol kiraz üzerine su iyi oluyor
sağol canım, şimdilik yoluna koydum gibi, çok zorluk çekmiyorum ama yine de arada oluyor. Salatamı öğlenleri mutlaka yiyorum, bol bol da su içiyorum, her gün 4-5 kuru kayısı yiyorum. Ama armudu denememiştim bak, sağol aklımda bulunsun
Muzu Havalar serinken yiyordum da, artık eve almıyoruz, alınca da günde yarım muz yiyordum, kabızlık başlayınca bırakıyordum yemeyi. 1-2 aydır da yemiyorum walla.
yok kız her zaman böyle değilim, çok başım ağrımıştı bir kaç gündür, o yüzden pazartesi salı akşamı 9 da uyudum, eşim de yoktu çünkü evde, can sıkıntısından uyumuşum işte
Bol su içmek lazım benimde cildim kurumaya başladı önceki hamileliğimde kabızlığı son aylarda çekmiştim şurup yazmıştı bana doktorum, muzda fazla yememek lazım. Senin ilk bebişinmi duygum cinsiyetini öğrendinizmi
Kızlar dengem bozuldu, şu eşimin arkadaşından çok sıkıldım, çok gerginim. Dün annemde kaldım, bugün de görmek istemiyorum artık eve gitmek istemiyorum bu yüzdenanneler topiğiden çıktı güzin abla topiği oldu burası. Biri bana fikir versin? Gidip eve direk uyiim mi hiç görmeden ne yapim? Eve geç mi giriim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar dengem bozuldu, şu eşimin arkadaşından çok sıkıldım, çok gerginim. Dün annemde kaldım, bugün de görmek istemiyorum artık eve gitmek istemiyorum bu yüzdenanneler topiğiden çıktı güzin abla topiği oldu burası. Biri bana fikir versin? Gidip eve direk uyiim mi hiç görmeden ne yapim? Eve geç mi giriim?
AVM ye git önce güzel bir yemek sonra bebiş mağazalarıevede geç ve yorgun gitmiş olursun
hakikaten zor bir durum, bi ara hastane işleri için kayınpederim bizdeydi, gündüz bütün gün salonda uyuyordu, gece de sabaha kadar uyanık tabii, hayat düzenim alt üst olmuştu, eve girmek istemiyordum, sonra baktım ben kastıkça canım daha çok sıkılıyor, doğal davranmaya başladım, uyursa uyusun açıyordum televizyonu, elektrik süpürgesini, arkadaşlarımı davet ettim, eşimle gece dışarı falan çıktık, bu kez o sıkılmaya başladı, bence kendini kasma, doğal davran, unutma orası senin evin!
Sütyensiz don atlet gezerim ben evde doğal doğal. Neyse gece gidiyomuş zaten. Az daha sabredeyim. O kadar şiştim ki keşke eşimi de götürse de nefes alsam biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?