2014 Kasım Anneleri

Siz gene iyisiniz ya benim kulağım tikaniyor. Normal konuşamiyorum artık... konuşurken acayip hissediyorum kendimi :what:
Allah Allah, bu haftalarda burun tıkanıklığı olabileceğini duymuştum, ama kulağı duymamıştım canım. O da zor bir durum

Muzda potasyum ve kalsiyum var diye bilirdim, magnezyumda mı varmış? Muz maalesef yiyemiyorum cnm, kabızlık problemi yapıyor bende. Tekrar maden suyu içmeye başladım. Kalsiyum potasyum magnezyum, ne lazımsa var içinde

10 gün öncesine kadar kabızlıktan ağlıyordum canım, burada da dert yanıyordum ama pek fazla önemseyen olmuyordu. şükürler olsun ki ben çözdüm canım, sen de mutlaka çöz çünkü azalmaz artarmış ilerledikçe.
öncelikle günde 1 armut mutlaka ye. her öğünde yeşil salata ye bol zeytinyağlı ve tabii bol su iç. ben çözdüm ama üzerine bir de iyice rahatlamak için kan hapımı değiştirdim, şimdi solgar kullanıyorum. ve tuvalet kabusum bitti, inşallah şifa olur sana da, muz faydalı ve arada yemeliyiz

Siz herhalde muayenehanesine gidiyorsunuz? İnternetten biraz baktığıma göre Ankara Ünv.'den randevu almak zor gibi görünüyor. Siz nasıl alıyorsunuz? Bir de ücretler ne kadar? Bir de doğumu nerde ve ne kadara yaptırıyor? Çok sordum, kusura bakmayın. Teşekkür ederim.

evet dün ben de bunu okumuştum canıım, hiçbiri de bende yok aksi gibi, belki bilgisayara bakmaktan diyeceğim ama, hep bakıyordum, şimdi mi patlak verdi Hem de akşamları 9 da uyuyorum, dinleniyordur heralde gözlerim

9'da mı uyuyorsun fazla uykudan olabilir o zaman

Bir ara babamın ayağına çok kramp girerdi, doktor muz vermişti. muzun iyi bir vitamin deposu olduğunu biliyorum. Ancak sahiden kabız yapıyor. bende bir kaç gün önce tuvalette ağlayanlardan olarak çok şükür rahatladım Bu ara bol kiraz üzerine su iyi oluyor

Bol su içmek lazım benimde cildim kurumaya başladı önceki hamileliğimde kabızlığı son aylarda çekmiştim şurup yazmıştı bana doktorum, muzda fazla yememek lazım. Senin ilk bebişinmi duygum cinsiyetini öğrendinizmi

sağol canım, şimdilik yoluna koydum gibi, çok zorluk çekmiyorum ama yine de arada oluyor. Salatamı öğlenleri mutlaka yiyorum, bol bol da su içiyorum, her gün 4-5 kuru kayısı yiyorum. Ama armudu denememiştim bak, sağol aklımda bulunsun
Muzu Havalar serinken yiyordum da, artık eve almıyoruz, alınca da günde yarım muz yiyordum, kabızlık başlayınca bırakıyordum yemeyi. 1-2 aydır da yemiyorum walla.

9'da mı uyuyorsun fazla uykudan olabilir o zaman
yok kız her zaman böyle değilim, çok başım ağrımıştı bir kaç gündür, o yüzden pazartesi salı akşamı 9 da uyudum, eşim de yoktu çünkü evde, can sıkıntısından uyumuşum işte

az önce kirazla kayısı yedim, üzerine soda içtim, bakalım neler olacak
Bu arada çıkış saatim geldi, ben kaçar, görüşmek üzere kızlar, herkese cevapları için teşekkür ederim

Göz seyirmesi dediniz bende de başladı iyi mi? Müşteri geldi, göz kırpıyorum sanki adama, hayırdır Nil hanım diyor , dedim göz seyirmesi önemli değil. Hey Allah'ım ya, sahiden tikli olucaz yakında.

evet canım ilk bebeğim, kız dedi doktor, hayırlısıyla kucağımıza almayı bekliyoruz, şimdiden hayatımızın merkezi oldu
zaman çok yavaş geçiyor, sen bilirsin hep böyle mi devam edecek:26:

Kızlar dengem bozuldu, şu eşimin arkadaşından çok sıkıldım, çok gerginim. Dün annemde kaldım, bugün de görmek istemiyorum artık eve gitmek istemiyorum bu yüzden anneler topiğiden çıktı güzin abla topiği oldu burası. Biri bana fikir versin? Gidip eve direk uyiim mi hiç görmeden ne yapim? Eve geç mi giriim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaw o nasıl arkadaş öyle ya... evde hamile var rahat olması lazım öyle kalınır mı... bence söyle eşine rahatsız oluyorum de... baktın tinlamadi git odana uyu rahat rahat...

Bu gece gidicekmiş.. İyisimi eve geç gireyim ben de görmeyeyim.

bence bir ablanız olarak tavsiyem ... asla evini terk etme kimse için git evine tavrını koy sen iki canlısın neden uyucan ki zorunda mısın elin adamı için hayatını değiştirmeye ama asla eşinle sakin sakin konuşmaktan vazgeçme ...

bu arada katılıyorum yorumuna ekim ayı annelerini kısmıa bir baktım sayfa sayısı bizimki,nin yarısı kadar ancak bizde muhabbet dertleşme söyleşme girla............

AVM ye git önce güzel bir yemek sonra bebiş mağazaları evede geç ve yorgun gitmiş olursun

AVM ye git önce güzel bir yemek sonra bebiş mağazaları evede geç ve yorgun gitmiş olursun

Bu akşam annemin korosunun musiki konseri var ama o kadar şiştim ki tennenni dinlemek istemiyorum. Dediğin gibi yapıcam avm ye gidicem, evde paşalar yemek te bekliyodur. Otursunlar ayak parmaklarını yesinler. Valla sıkıştı heryerim kaç gündür

hakikaten zor bir durum, bi ara hastane işleri için kayınpederim bizdeydi, gündüz bütün gün salonda uyuyordu, gece de sabaha kadar uyanık tabii, hayat düzenim alt üst olmuştu, eve girmek istemiyordum, sonra baktım ben kastıkça canım daha çok sıkılıyor, doğal davranmaya başladım, uyursa uyusun açıyordum televizyonu, elektrik süpürgesini, arkadaşlarımı davet ettim, eşimle gece dışarı falan çıktık, bu kez o sıkılmaya başladı, bence kendini kasma, doğal davran, unutma orası senin evin!

Sütyensiz don atlet gezerim ben evde doğal doğal. Neyse gece gidiyomuş zaten. Az daha sabredeyim. O kadar şiştim ki keşke eşimi de götürse de nefes alsam biraz.

Kızlar bana doktor Demir için MALTOFER FOL vitaminde DECAVİT verdi aranızda kullanan we yan etki yaşayan warmı ? mide bulantısı kabızlık ws ayre gibi..
Ben bugün aldım ilaçları ilk defa kullanıcam

ne diyeyim bilemedim germe kendini bebişini düşün, gergin bir bebiş olsun istemezsin annesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…