2014 Kasım Anneleri

Arkadaşlar ya çooook acil birşey soracam sağ kasığımda ağrım oluyor sizde de oluyor mu?

Sağol canm sana da sıhhatler olsun:) benimde saçım platin sarı çok rahatsız ediyor dipler çıktıkça organic colour system die bi boya var amonyaksiz bende onunla boyattim otuz dk beklettik rengi kırdık sadece, bitkisel olduklari için fazla açmiyorlarmis saçı en azindan psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorum şuan

slm tatlım seninde hayırlı olsun inşallah hayırlı haberler alırsınız, ben 17. haftadayım, seninde 1 hafta sonra belli olur inşallah az kalmış:) ilk bebeğinmi senin

Sağol canım evet ilk bebeğim olcak insl. ben yarın gidicem doktor haziranin ortasında gel demisti ama bekleyemedim çoğu kişinin de erkenden belli olmuş bakalim ne olcak.

Kızlar bana doktor Demir için MALTOFER FOL vitaminde DECAVİT verdi aranızda kullanan we yan etki yaşayan warmı ? mide bulantısı kabızlık ws ayre gibi..
Ben bugün aldım ilaçları ilk defa kullanıcam

decaviti ilk aldığım gün ağzıma tuhaf tatlar gelmişti ve midemi bulandırmıştı. ama sonra geçti. Gerçi ben 3.aya girerken kullanmaya başlamıştım zaten bulantılarım vardı. Şu an bii sıkıntı yok çok şükür.. demir için başka bi marka kullanıyorum, genelde kabızlık yapıyorlarmış ama benim tam tersi oldu. Bünyeden bünyeye değişiyor heralde etkiler.

Sağol canım evet ilk bebeğim olcak insl. ben yarın gidicem doktor haziranin ortasında gel demisti ama bekleyemedim çoğu kişinin de erkenden belli olmuş bakalim ne olcak.

ben cinsiyetini 14+5 te öğrenmiştim. 16 da da başka bi doktor onayladı. Gösterirse kendini belli olur büyük ihtimal. Bizimki ilk başta bağdaş kurmuştu, doktoru baya bi zorladı.. Ne olursa da Allah hayırlısını versin canım..

Benimde artık gözükmesi lazım diye düşünüyorum cnm bakalım bana da ikili testte kıza benziyor demişti ama daha önce yanıldigi olmuş o yüzden yarın inşl kesin belli olur. Senin kizmi erkekmi erkekler daha erken belli oldu topikte

teşekkürler canım bakalım aldım ikisinide midem bulanmadı hiç ama kabızlıkdan korkuyorum açıkcası bakalım bana ne etkısı olucak :)

Demek hakkimizda hayirlisi buymus. ALLAH saglikla kucagimiza alıp islam terbiyesiyle yetiştirmeyi nasip etsin inşallah. Yarın netlesir benimde bakalım en azından suan kizim gözüyle bakıyorum

bende kısmet olursa doğumdan sonra sarı düşünüyorum bakalım kısmet,sarıda dip kötü,benim saçım şuan koyu kahve siyaha yakın dipler bembeyaz sen düşün artık,akbaba gibiydim ve dediğin gibi bende şuan kendimi psikolojik olarak daha rahat hissediyorum.en azından aynaya baktığımda mutluyum görüntümden :) :)

Benim senelerdir sarı artık takıntı oldu degistiremiyorum. hep hamilelikte ne olur diye düşünüyordum böyle idare eder baya bakalım. Bende aynı şekilde aynaya mutlu mutlu bakıyorum yarin kontrolde güzel geçerse değmeyin keyfime :)

güzel geçer canım niye geçmesin,iyi düşün ki iyi olsun şimdiden bol şanslar sana...iyi geceler tatlım

herkese günaydın hayırlı cumalar
galiba hasta oluyorum kızlar geniz akıntım var ve midemi çok bulandırıyor :2::2:

Son düzenleme:

herkese günaydın hayırlı cumalar
galiba hasta oluyorum kızlar geniz akıntım var ve midemi çok bulandırıyor :2::2:
geçmiş olsun geniz akıntısı bende de çocukluktan beri var bol bol su iç
hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün dileğiyle herkese günaydınlar
hayırlı cumalarr

Herkese günaydın hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…