Bendee de oluyordu. Ilk zamanlar iki haftadir olmuyor solda oluyor aradaArkadaşlar ya çooook acil birşey soracam sağ kasığımda ağrım oluyor sizde de oluyor mu?
Canım sıhhatler olsun o zaman ikimize de 19.cu haftadayım,doktorum da bana kaliteli ya da bitkisel olsun dedi..bende eczaneden annemin araştırmasıyla phyto ile boyadım bugün şükür benim beyazlarım çoktu,sonuçtan %80 memnun kaldım diyeyim...kokusuz ve bitkisel olması güzeldi...sen hangi boyayla boyadın...?
slm tatlım seninde hayırlı olsun inşallah hayırlı haberler alırsınız, ben 17. haftadayım, seninde 1 hafta sonra belli olur inşallah az kalmış:) ilk bebeğinmi senin
Kızlar bana doktor Demir için MALTOFER FOL vitaminde DECAVİT verdi aranızda kullanan we yan etki yaşayan warmı ? mide bulantısı kabızlık ws ayre gibi..
Ben bugün aldım ilaçları ilk defa kullanıcam
Sağol canım evet ilk bebeğim olcak insl. ben yarın gidicem doktor haziranin ortasında gel demisti ama bekleyemedim çoğu kişinin de erkenden belli olmuş bakalim ne olcak.
ben cinsiyetini 14+5 te öğrenmiştim. 16 da da başka bi doktor onayladı. Gösterirse kendini belli olur büyük ihtimal. Bizimki ilk başta bağdaş kurmuştu, doktoru baya bi zorladı.. Ne olursa da Allah hayırlısını versin canım..
decaviti ilk aldığım gün ağzıma tuhaf tatlar gelmişti ve midemi bulandırmıştı. ama sonra geçti. Gerçi ben 3.aya girerken kullanmaya başlamıştım zaten bulantılarım vardı. Şu an bii sıkıntı yok çok şükür.. demir için başka bi marka kullanıyorum, genelde kabızlık yapıyorlarmış ama benim tam tersi oldu. Bünyeden bünyeye değişiyor heralde etkiler.
en son yazdığımda inşallah senin bir oğlun benimde bir kızım olur demiştim..demek senin 3 kızın benimde 2 oğlum olacakdaha tam kesin değilmiş senin ki..sağlıklı olmaları en büyük temennimiz tabii..aynı cinsiyetin en güzel tarafı kıyafet galiba..bende uykusuz okula geldim dün gece benim oğlumunda atesi vardı sınavında başarılar
Sağol canm sana da sıhhatler olsun:) benimde saçım platin sarı çok rahatsız ediyor dipler çıktıkça organic colour system die bi boya var amonyaksiz bende onunla boyattim otuz dk beklettik rengi kırdık sadece, bitkisel olduklari için fazla açmiyorlarmis saçı en azindan psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorum şuan
Ona maşallah o zaman. Bizimki nerdee :)
bende kısmet olursa doğumdan sonra sarı düşünüyorum bakalım kısmet,sarıda dip kötü,benim saçım şuan koyu kahve siyaha yakın dipler bembeyaz sen düşün artık,akbaba gibiydim ve dediğin gibi bende şuan kendimi psikolojik olarak daha rahat hissediyorum.en azından aynaya baktığımda mutluyum görüntümden :) :)
Benim senelerdir sarı artık takıntı oldu degistiremiyorum. hep hamilelikte ne olur diye düşünüyordum böyle idare eder baya bakalım. Bende aynı şekilde aynaya mutlu mutlu bakıyorum yarin kontrolde güzel geçerse değmeyin keyfime :)
herkese günaydın hayırlı cumalar
galiba hasta oluyorum kızlar geniz akıntım var ve midemi çok bulandırıyor :2::2:
geçmiş olsun geniz akıntısı bende de çocukluktan beri var bol bol su içherkese günaydın hayırlı cumalar
galiba hasta oluyorum kızlar geniz akıntım var ve midemi çok bulandırıyor :2::2:
hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün dileğiyle herkese günaydınlar
hayırlı cumalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?