2014 Kasım Anneleri

Günaydin bayanlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar,geçen sayfalarda havuzlu handan bahsedilmiş,kesinlikle tavsiye ederim fiyatları çok uygun gerçekten ama giderseniz özellikle en alt kattaki mağazaları gezin derim ,markette alışveriş yapar gibi alışveriş arabasıyla geziyorsun tek kasaya ödeme yapıyorsun güzel şeyler almıştım ama bebek arabası filan alınmaz sanırım onun dışında a dan z ye herşey mevcut gözümün önünde 2 müşteri geldi aldıkları arabalarda sorun çıkmış iadede almıyorlar tartışıyorlardı,ama kıyafetler hastane çıkışları bebek nevresim takımları battaniyeler anne için gecelikler bebek için süsler gayet uygun ama hafta içi erken gidin ben şakır şakır yagmurlu havada gitmeme rağmen kalabalıktı yine :)
e bebekte 27 tl olan alezi 14 tl ye almanın,3-5 tl ye badi almanın mutlulugunu yaşadım :):)

Günaydın Kızlar annanesi torununa ne almış bakarmısınız, görünce bayıldım biberon dövmeli isyyeaan lı uzun saçlı bebek tulumu hheheh. Bileklerinde de deri bileklik var, tam eski halim ahahah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydn kizlar okadar guzel yagmr yagyoki bi yandn size yazyrm bi yandn isyerinde bas koseme cekilip cay keyfi yapyrm hayirli cumalr

Günaydın kızlarrr

Ayyy çok güzelmiş bayıldım minik oğluşun güle güle giysin

kızlar günaydın:) sabah sabah ıslanarak girdim şubeye bildiğiniz kasım geldi buralara...kızlar ya benim avuç içim acıyor sanki ,sabah direksyonu tutunca fark ettim yarın sorayım bari doktora.

Günaydın kızlar, ya ben çok kötüyüm bugün. Bir kaç gündür bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum. Ya randevum yaklaştıkça stresim arttı, kalbim sıkışıyor, yarını nasıl bekliycem bilmiyorum. Ya ben burada ki olumsuz hikayelerden çok etkilendim, ya da Allah korusun bebeğime bir şey oldu. Nasıl geçicek bugün, gözyaşlarıma engel olamıyorum

Günaydın tatlım hemen aklında o kötü düşünceleri kov sen pozitif bir anne adayısın ayrıca meleklerimiz Allaha emanet
seni çok iyi anlıyorum doktor öncesi stresi bu ama yarın o koltuğa yatıp kıpır kıpır bebeğini görünce hepsi bitecek sonrada burada bizimle güzel duygularını veeee cinsiyetini paylaşacaksın

Merhaba kızlar. Sizlere soru sormak istiyorum. Benim ilk gebeliğim ve 4 gündür kasıklarımda ince ağrı ve 2 gündürde çamaşırıma bulaşmayan ama peçeteye gelen kahverengi akıntım var (günde 1-2 kez geliyor sürekli değil) . Doktorum normal olduğunu söyledi . Siz bunu yaşadınız mı ?

hahaha tam senlikmişşşş :129:

annemde geçen hafta gitmiş o en alt kata...2.5 saat boyunca kendisine ulaşamadık
bir sürü şey almış çıkamamış...

canım benim sakin ol şu anda her gün hissedemeyiz zaten..
24. haftadan sonra hergün hissetmezsen sıkıntı oluyomuş..
sakinleşmeye çalış..
senin stresin bebeğinede yansıyo hiç hissedemezsin o zaman...

canım aynı şeyi bende bu sabah eşime söyledim 2 gündür tık yok bizimkinden,ama daha çok minikler normaldir sanırım .benimde yarın randevum ama yüreğim ağzımda sürekli.allah bebişleri korusun.takma sende kafana bebiş eminim çok iyidir.

canım benim sakin ol şu anda her gün hissedemeyiz zaten..
24. haftadan sonra hergün hissetmezsen sıkıntı oluyomuş..
sakinleşmeye çalış..
senin stresin bebeğinede yansıyo hiç hissedemezsin o zaman...

Güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar, ya ne zormuş beklemek. Bir de ben çok pozitiftim ilk başlardan beri, anlayamıyorum ne oluyor bana. Hep Allah'a emanet bebeğim dedim, hep inandım, güvendim, dua ettim. Ama içimde ki o kötü ses, susturamıyorum nedense. Bir de ben, o kelebek çırpıntılarını, pıt pıtları, seyirmeleri o kadar erken hissetmiştim ki, şimdi bu hissizlik beni kahrediyor.

Hiç kahrolma, ben daha hiç hissetmedim bebeği :44: annem ablama hamileyken hafta bir belki hissederdim diyor hem de son haftalarda bile ben de yaklaşık bir aydır gitmemiştim, hiç hissetmememe rağmen korkular oluşmaya başlamıştı, dün gittim kıpır kıpır oynuyordu sen de yarın gidince göreceksin aynı şeyi, topiğin en makul annelerinden birisin evham sana yakışmıyor

Günaydınlar herkese vee Hayırlı cumalar..

Canım sakın aklına öyle kötü şeyler getirme, her an hissedemezsin zaten bu çok normal.. Dr. lara göre zaten 20. haftadan önce hissettiklerimiz bebek değil bağırsak hareketi..

Ayrıca bebişler bu dönemde günün %90 'ını uyuyarak geçiriyorlar, Uyanık oldukları %10 luk dilimi yakalamak tesadüf aslında.. Genelde yemek sonrası dinlenme halindeyken hissedersin eğer uyumuyorsa tabi...

O yüzden o kötü hikayeleri asla ve asla okuma artık. Bebeğine hiç bişe olmadı, neden olsun ki durup dururken.. Gereksiz endişe yapma , hem sana yazık hemde bebişee..

Eğer için rahat edicekse ara doktorunu bugün git kontrole..

Merhaba,

Endişe etmeyin, benim 14. haftamda başıma gelmişti. Artıp yoğunlaşmadığı sürece kahverengi lekelenmeniz, bir sorun olmaz.

İçinizi ferah tutun. Artacak olursa mutlaka doktorunuzla iletişime geçin elbette, ama şu an o kadar az olan bir lekelenme için şimdiden aman kendinizi strese sokmayın :)

ahahahahaha bu tam senlikk yaaa..annen bilio tebii torunununda sen gibi olcağınıı çok hoşuma gitti
Gunaydn kizlar okadar guzel yagmr yagyoki bi yandn size yazyrm bi yandn isyerinde bas koseme cekilip cay keyfi yapyrm hayirli cumalr

burasıda öle ya kapkara ve yağmurlu birde serin resmen sonbahar yaşıyoruzz

canım çok normal hissedememen ben daha hiç hissetmedimm..
aklına kötü şeyer getirme kuzucum

Ohhh içimi rahatlattınız valla çok teşekkür ediyorum. Demekki 14. haftanın belirtileri bunlar :) İyiki varsınız görüşmek üzere

Canım Niliimm, ben biraz delledim ettim ama kötü bi hikaye yok, benden etkilenme sakın. Sen daha 17. hafta içindesin ben daha 3 gündür her gün hissetmeye başladım ve 20. haftadayım. Hergün hareketi hissetmeyip endişelenmek için 20. haftayı geçirmeyi beklemen gerekiyo. Sakın stres yapma. Benim moralim falan çok iyi, senin de iyi olsun lüffen, dün yazıp kendi kendime kızdım zaten buraya bi daha güzin ablacılık yazmicam. Sadece annelik ile ilgili şeyler yazıcam, mantıktan çıkardım özür dilerim .. Öperim yanaandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…