amann hiç dert etme bende 3kilo aldım sağlıklı olsunlarda veririz tatlım yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de çok özledim kuzumu
Ya bu arada benim dün akşam bacağıma kramp girdi demiştim ya, 3-4 gündür de sürekli gözüm seyiriyor. Bu da acaba kalsiyum magnezyumla alakalı bir durum olabilir mi? yaşayanınız var mı? resmen takıldı ya sinirim bozuluyor artık
bu antika durum bendede var sol gözüm seyriyor..
bende hiç sormadım doktore..
Kesinlikle magnezyum eksklğindn kaynklı ve de stres benmde gözm pörtlyodu seyrmktenBen de çok özledim kuzumu
Ya bu arada benim dün akşam bacağıma kramp girdi demiştim ya, 3-4 gündür de sürekli gözüm seyiriyor. Bu da acaba kalsiyum magnezyumla alakalı bir durum olabilir mi? yaşayanınız var mı? resmen takıldı ya sinirim bozuluyor artık
Amanın göz seyirmesi kadar sinir bozucu bir şey daha yok sanırım, valla sebebi nedir bilemiyorum. Yani bana da ara ara oluyordu eskiden ama, bunun vitamin eksiliği ile ilgili olduğunu hiç duymamıştım. Belki bilen birileri vardır.
ya şaka gibi ama benim de öyle seyiriyoki sag gözüm durduramıyorum ondanmıdır ki
desene ortak noktalar çok iyiymiş
hem kulak hem alın oda su hatta yemegin sıcaklığını bile ölçebiliyormuş
geçen sene bir ara bende göz seğirmesi olmuştu, hem de 2-3 ay devam etti, aile hekimine sordum, sinirsel, stres kaynaklı olur dedi, ilaç falan vermedi, kendiliğinden geçti sonra
Kesinlikle magnezyum eksklğindn kaynklı ve de stres benmde gözm pörtlyodu seyrmkten
ya şaka gibi ama benim de öyle seyiriyoki sag gözüm durduramıyorum ondanmıdır ki
Yok yani, göz seyirmesi, bacak krampı, hamilelik asabiyeti derken baya baya tikli olucaz ondan korkmaya başladım
Ya canım bende bilmiyorum ki, yani göz seyirmesinin vitamin eksiliği ile ilgili olduğunu hiç duymamıştım. Varsa bilen söylesin, bizde öğrenmiş oluruz.
cok tesekkur ederım cnmCarm ben çalşmadğm içn erkndn koyp uyuyrdm ama çalşyrsan yarm saat 45dk yetrli olr herlde ilşki yasağı yoktu bizde canm ama tabi ayıp olcek azck amasool tarafa yan yatrk ilşki en doğrusymş
hepsini ölçebiliyorsa süpermiş,valla bende alırım,diğerlerine göre fiyatı epey uygun canım...
yani beende ona şaşırdım ya 100 de var 150 ye de arzum iyi bir marka benim bildiğim yani ben memnunum ama ucuz etin yahnisi yavan olur ya şüphelenmedim değil
aynen fiyatını görünce bende şaşırdım ama arzum iyi bir marka diye biliyorum,ama yine de almadan önce bi teknolojik ürünler satan mağazadan bilgi almakta fayda var bu aklımızda olsun canım...ben araştırıcam,eğer yazdığı gibiyse hiç kaçırmadan alırım valla....
ammada tikli hatunlarmışızzz yahuuuuben yolda yürürken falan adama göz kırpıom sanıomm bazen baya şiddetli oluo..şu 2-3 gğndğr azaldıı
ay deme benim de aynen sol göz takıldı kaç gündürbu antika durum bendede var sol gözüm seyriyor..
bende hiç sormadım doktore..
bu ara hiç stresim yorgunluğum kafein tüketimim de yok aksi gibi, nereden çıktı bu mered anlamadımgeçen sene bir ara bende göz seğirmesi olmuştu, hem de 2-3 ay devam etti, aile hekimine sordum, sinirsel, stres kaynaklı olur dedi, ilaç falan vermedi, kendiliğinden geçti sonra
hadi ya, soda içemiyordum ne zamandır çarpıntıdan, hemen açtım bitane içiyorum şuanda. İnşallah faydası olur:26:Kesinlikle magnezyum eksklğindn kaynklı ve de stres benmde gözm pörtlyodu seyrmkten
hakkaten ne tikli hatunlarmışız da haberimiz yokmuşammada tikli hatunlarmışızzz yahuuuuben yolda yürürken falan adama göz kırpıom sanıomm bazen baya şiddetli oluo..şu 2-3 gğndğr azaldıı
evet dün ben de bunu okumuştum canıım, hiçbiri de bende yok aksi gibi, belki bilgisayara bakmaktan diyeceğim ama, hep bakıyordum, şimdi mi patlak verdiHamilelikte göz seyirmesi hamileliğin ilk dönemlerinde görülür. Göz seyirmesi, göz kapağı tikleri yani göz kası kasılmları olarak tanımlanır. Göz seyirmeleri kısa süreli olur ve tehlike arz etmez.
Hamilelerde Neden Göz Seyirir?
Hamilelikte göz seyirmesi şu nedenlerden kaynaklanıyor olabilir:
Hamilelikkte göz seyirmesinde bilinmesi gereken bir nokta: Kısa süreli göz seyirmesi vücudunuzda herşeyin yolunda gittiğini göstermektedir. Ama herşeye rağmen göz seyirmesinden rahatsızsanız öncelikle göz seyirmesine neden olan etkeni bulup ortadan kaldırmanız gerekmektedir.
- Stres
- Yorgunluk
- Göz yorgunluğu
- Alkol
- Göz kuruluğu
- Dengesiz beslenme
- Alerjiler
- Kafein
Bunu bulabildim kızlar bir bakın bakayım
ay deme benim de aynen sol göz takıldı kaç gündür
bu ara hiç stresim yorgunluğum kafein tüketimim de yok aksi gibi, nereden çıktı bu mered anlamadım
hadi ya, soda içemiyordum ne zamandır çarpıntıdan, hemen açtım bitane içiyorum şuanda. İnşallah faydası olur:26:
hakkaten ne tikli hatunlarmışız da haberimiz yokmuşNeyseki tek ben değilmişim
Slm cnm hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşl kaç haftaliksin tam olarak
Ben de çok özledim kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?