2014 Kasım Anneleri

bu antika durum bendede var sol gözüm seyriyor..
bende hiç sormadım doktore..

geçen sene bir ara bende göz seğirmesi olmuştu, hem de 2-3 ay devam etti, aile hekimine sordum, sinirsel, stres kaynaklı olur dedi, ilaç falan vermedi, kendiliğinden geçti sonra

Kesinlikle magnezyum eksklğindn kaynklı ve de stres benmde gözm pörtlyodu seyrmkten

ya şaka gibi ama benim de öyle seyiriyoki sag gözüm durduramıyorum ondanmıdır ki

ya şaka gibi ama benim de öyle seyiriyoki sag gözüm durduramıyorum ondanmıdır ki

Yok yani, göz seyirmesi, bacak krampı, hamilelik asabiyeti derken baya baya tikli olucaz ondan korkmaya başladım

Ya canım bende bilmiyorum ki, yani göz seyirmesinin vitamin eksiliği ile ilgili olduğunu hiç duymamıştım. Varsa bilen söylesin, bizde öğrenmiş oluruz.

geçen sene bir ara bende göz seğirmesi olmuştu, hem de 2-3 ay devam etti, aile hekimine sordum, sinirsel, stres kaynaklı olur dedi, ilaç falan vermedi, kendiliğinden geçti sonra

Kesinlikle magnezyum eksklğindn kaynklı ve de stres benmde gözm pörtlyodu seyrmkten

ammada tikli hatunlarmışızzz yahuuuu ben yolda yürürken falan adama göz kırpıom sanıomm bazen baya şiddetli oluo..şu 2-3 gğndğr azaldıı

Hamilelikte göz seyirmesi hamileliğin ilk dönemlerinde görülür. Göz seyirmesi, göz kapağı tikleri yani göz kası kasılmları olarak tanımlanır. Göz seyirmeleri kısa süreli olur ve tehlike arz etmez.
Hamilelerde Neden Göz Seyirir?
Hamilelikte göz seyirmesi şu nedenlerden kaynaklanıyor olabilir:

• Stres
  • Yorgunluk
  • Göz yorgunluğu
  • Alkol
  • Göz kuruluğu
  • Dengesiz beslenme
  • Alerjiler
  • Kafein
Hamilelikkte göz seyirmesinde bilinmesi gereken bir nokta: Kısa süreli göz seyirmesi vücudunuzda herşeyin yolunda gittiğini göstermektedir. Ama herşeye rağmen göz seyirmesinden rahatsızsanız öncelikle göz seyirmesine neden olan etkeni bulup ortadan kaldırmanız gerekmektedir.

Bunu bulabildim kızlar bir bakın bakayım

hepsini ölçebiliyorsa süpermiş,valla bende alırım,diğerlerine göre fiyatı epey uygun canım...

yani beende ona şaşırdım ya 100 de var 150 ye de arzum iyi bir marka benim bildiğim yani ben memnunum ama ucuz etin yahnisi yavan olur ya şüphelenmedim değil

yani beende ona şaşırdım ya 100 de var 150 ye de arzum iyi bir marka benim bildiğim yani ben memnunum ama ucuz etin yahnisi yavan olur ya şüphelenmedim değil

aynen fiyatını görünce bende şaşırdım ama arzum iyi bir marka diye biliyorum,ama yine de almadan önce bi teknolojik ürünler satan mağazadan bilgi almakta fayda var bu aklımızda olsun canım...ben araştırıcam,eğer yazdığı gibiyse hiç kaçırmadan alırım valla....

bende bende kesinlikle hiç kaçırmam zaten ben ateşölçeri kulak ve alından ölçenlerden alacaktım bu özelliğini de görünce hiç kaçırmam

Kizlar ya bana doktor 3 hafta sonra gel dedi ama ben dayanamam 3 hafta devlet Hastanesine mi gitsem acaba arada napsam ?? Varmi böyle yapan aranızda??

bu antika durum bendede var sol gözüm seyriyor..
bende hiç sormadım doktore..
ay deme benim de aynen sol göz takıldı kaç gündür

bu ara hiç stresim yorgunluğum kafein tüketimim de yok aksi gibi, nereden çıktı bu mered anlamadım

hadi ya, soda içemiyordum ne zamandır çarpıntıdan, hemen açtım bitane içiyorum şuanda. İnşallah faydası olur:26:

ammada tikli hatunlarmışızzz yahuuuu ben yolda yürürken falan adama göz kırpıom sanıomm bazen baya şiddetli oluo..şu 2-3 gğndğr azaldıı
hakkaten ne tikli hatunlarmışız da haberimiz yokmuş Neyseki tek ben değilmişim

evet dün ben de bunu okumuştum canıım, hiçbiri de bende yok aksi gibi, belki bilgisayara bakmaktan diyeceğim ama, hep bakıyordum, şimdi mi patlak verdi Hem de akşamları 9 da uyuyorum, dinleniyordur heralde gözlerim

Siz gene iyisiniz ya benim kulağım tikaniyor. Normal konuşamiyorum artık... konuşurken acayip hissediyorum kendimi :what:

Kramplar magnezyum eksikliğinden kaynaklı oluyor, eğer çok sık değilse günde 1 muz yiyerek durumu çözebilirsin, ancak her gece ve gecede bir kaç defa oluyorsa (benim ilkinde öyleydi) doktora mutlaka söyle magnezyum ve calcium takviyesi veriyor, krampları azaltmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…