canım benimde sırı dönüktür ve erkek denildi..ben ayrıntılıyı bekliyorumm..
amaninn pek tatlılar ama bunla riçin erken kuzucummm...
canımm tekrarmı gittin doktora..miyom büyümüş dedin..
sen çalışıomusun tatlım..
lekelenmen varmı peki..ben çok doğum yapan gördüm..
hatta 2 hafta önce hastaneye yattığımda kızın biri ameliyat olmuş..
17 haftalık hamile rahiminde kist varmış bebeğe zarer verebilir pozisyona ve büyüyormuş benim doktorum ameliyat edip onu almış..gayet sağlıklıymış bebekte annede..kontrole gelmişlerdi..
cnm dun gıtmıstım, bankacıyım calısıyorum lekelenmem falan yok cok sukur, doktor cok oturmamaya calıs dedı, evde de hep yatıyrm,
cok tesekkur ederım, ınsallah sorun olmaz dıkkat etmeye calıısıyrm
SAGOL CNM ARKASIM SOYLEDI MAYORAL MARKAsının cok tatlı urunlerı var ınanılmazlar, dun oglen bakmıstım ama acıkcası kız ayakkabıları daha bı baskaoıyhhhhh duygusall annoşşş...
canım benim bak bebeğin iyiymişş..
seninkide inat çıktı göstermio benimde arkasını dönüo yada bacak bacak üstüne atıp keyip yapıo sıpa..2 arada bir derede hareketlerinden erkek denildi..görcez bakalım ayrıntılda..
off anam o fiyatlar ne öle yaa..
annuvv var yaa bu tam benim herifime uygun bende istiommmmgülg güle giysinn beyfendii...
SAGOL CNM ARKASIM SOYLEDI MAYORAL MARKAsının cok tatlı urunlerı var ınanılmazlar, dun oglen bakmıstım ama acıkcası kız ayakkabıları daha bı baska
ikinci bebeğe inşş artık canım...
aman ben bunu bir doğurayımdaaa
Teşekkür ederim cevaplar için. Görmeden nasıl kız diyor doktor anlamadım pipi olsa görür müydü acaba. Isyan123 senin nasıl gördü pipisi görüp mü erkek dedi. Hafta içi tekrar gideceğim o zaman belli olur inşallah
Teşekkür ederim cevaplar için. Görmeden nasıl kız diyor doktor anlamadım pipi olsa görür müydü acaba. Isyan123 senin nasıl gördü pipisi görüp mü erkek dedi. Hafta içi tekrar gideceğim o zaman belli olur inşallah
inşallah cnm, alışveriş anlamında aklım kız bebeğe gidiyordu, erkeklerde seçenekler daha az. ama yinede insan çok seviniyor hepsinin tadı başka olsa gerek. ultrasonda pipisini gördük unutamıyorum bacaklarını kaldırdı sankı alt acarken kaldırır ya oyle, bacakları falan, oyle sevesım geldı kı,
Insallah saglıklı dogurur, tatlı tatlı gıydırır, oper koklarız, yıne cok sevesım deprestı yahu
SAĞOL CNM
sen ne zaman öğreneceksın cınsıyetını
Merhaba kızlar doktor dan geldim bebeğim 17 haftalik gayet sağlıklı allaha Şükür. Sırtı dönük yan oturur vaziyetteydi sadece sırtını gorebildim Donmedi yüzünü doktor da Kız gibi popoyu tam net göremiyorum net birsey soyleyemiyorum dedi.cok merak ederek gitmiştim yine tereddüt de kaldım sizce kız midir sırtı dönük bebekler
valla canım benim 20 dk göremeyince beni sola dondürdü yüzüm ekrana bakmıodı arkamdaydı..kv dem dedi bir ara bacağını açmış öle görmüşşş..
ben göremedim yanii
annuvv senin oğlan baya açmışş benimki ben terbiyelii töbe açmıooo
kız olsun erkek çocuklarada giycek güzel şeyler var..dün hastabede bir tane gördüm 5 yaşlarında.. valla saldırcaktım çocğua yiyecektim onuuu
lacivert keten pantolon giydirmişler..üzerine beyaz yakası lacivert çizgili gömlek..üzerinde de kırmızı blezır çeket..altında kırmızısipoer yakkabılarııı..bittim oğlana yaa
Çarşamba inşallah bebiş inat etmezse
Guzidel kaçıncı haftada kız dedi ve daha sonra kaçıncı haftada erkek olduğu anlaşıldı. Bende çok merak ediyorum ama bi netleşmedi :-(
çok mutlu oldum canım gözün aydın. Yazdıklarını ağlayarak okudum çok duygulandım, zaten müsaitim her an ağlamayaKızlar destekleriniz için teşekkürler, iş yerinde fenalaştım stresten tansiyonum çıkmış çok fazla. Acilen doktoruma gittim. Gördüm bebeğimiKalp atışlarını duydum, el salladı bana,parmaklarını oynattı "anne üzülme" der gibiydi. Kalp sesini duyunca tekrar bir ağlama krizine girdim.Doktorum sağ olsun çok anlayışlıydı her zaman ki gibi, cinsiyete bakalım dedik ama bebeğim benim stresim yüzünden bağdaş kurmuş kesinlikle göstermiyor. Yarın tekrar gidicem, renkli ultrason ve 4'lü tarama için. Tansiyonumun düşmesini bekledi doktorum. Bir süre bekletti hastanede. Kalp atışlarını duyduğum an annem geldi aklıma. "Senin gözyaşın için dünyayı yakarım" derken ne kadar da haklıymış. "Beni anne olunca anlayacaksın" dediğinde bu laf ne kadar anlamsız gelirdi bana. Daha yüzünü görmeden, ömrümü verecek kadar çok sevmişim meğersem ben bebeğimi.
Doktorum, anne yorgunsa, üzgünse ve de uykusuzsa bebeğinde hareketleri yavaşlar dedi. Anladım ki, benim stresim onu ne kadar da etkilemiş.
Şimdiye kadar ne kadar soğukkkanlı ve de rahattım. Sizlerin arasında olmak çok güzel, ama ne olur burada kötü anılar paylaşılmasın. Bir tek ben değilim eminim ki, bir çok anne adayı etkileniyor bu hikayelerden. Mutlulukla bebeklerimizi bekleyelim ne olur. Hepinizi seviyorum, tanımasamda, yüzyüze gelmesekte seviyorum.
Sanırım bugün çok sulu göz oldum, şimdi de sevinçten ağlıyorum.
Bu arada Bursa Medical Park Doğum ücretlerini öğrendim.
Normal doğum
2 Kişilik oda : 1260 TL (1 gece)
Özel oda : 1485 TL(1 gece)
Sezeryan doğum
2 Kişilik oda: 1710 TL (2 gece)
Özel oda : 2160 TL (2 gece) Yalnız bunlar eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için %10 indirimli. Merak edenler ona göre hesaplasın.
Epidural normal olursa +750 TL.
Kızlar destekleriniz için teşekkürler, iş yerinde fenalaştım stresten tansiyonum çıkmış çok fazla. Acilen doktoruma gittim. Gördüm bebeğimiKalp atışlarını duydum, el salladı bana,parmaklarını oynattı "anne üzülme" der gibiydi. Kalp sesini duyunca tekrar bir ağlama krizine girdim.Doktorum sağ olsun çok anlayışlıydı her zaman ki gibi, cinsiyete bakalım dedik ama bebeğim benim stresim yüzünden bağdaş kurmuş kesinlikle göstermiyor. Yarın tekrar gidicem, renkli ultrason ve 4'lü tarama için. Tansiyonumun düşmesini bekledi doktorum. Bir süre bekletti hastanede. Kalp atışlarını duyduğum an annem geldi aklıma. "Senin gözyaşın için dünyayı yakarım" derken ne kadar da haklıymış. "Beni anne olunca anlayacaksın" dediğinde bu laf ne kadar anlamsız gelirdi bana. Daha yüzünü görmeden, ömrümü verecek kadar çok sevmişim meğersem ben bebeğimi.
Doktorum, anne yorgunsa, üzgünse ve de uykusuzsa bebeğinde hareketleri yavaşlar dedi. Anladım ki, benim stresim onu ne kadar da etkilemiş.
Şimdiye kadar ne kadar soğukkkanlı ve de rahattım. Sizlerin arasında olmak çok güzel, ama ne olur burada kötü anılar paylaşılmasın. Bir tek ben değilim eminim ki, bir çok anne adayı etkileniyor bu hikayelerden. Mutlulukla bebeklerimizi bekleyelim ne olur. Hepinizi seviyorum, tanımasamda, yüzyüze gelmesekte seviyorum.
Sanırım bugün çok sulu göz oldum, şimdi de sevinçten ağlıyorum.
Bu arada Bursa Medical Park Doğum ücretlerini öğrendim.
Normal doğum
2 Kişilik oda : 1260 TL (1 gece)
Özel oda : 1485 TL(1 gece)
Sezeryan doğum
2 Kişilik oda: 1710 TL (2 gece)
Özel oda : 2160 TL (2 gece) Yalnız bunlar eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için %10 indirimli. Merak edenler ona göre hesaplasın.
Epidural normal olursa +750 TL.
amaninn pek tatlılar ama bunla riçin erken kuzucummm...
Isyan123 Masallah kV ne iyi göz varmış :-D acaba pipi olsa görür müydü yoksa direk kız oldugunu mu gördü. Hayirlisi artık beklicez
ben cıkolata yedım teyzesı ondan belkı cok oynadı oyle actı heryerlerını
yaa oyle cocuklara bende hasta oluyorum, ne sevılır
ama mını eteklı, cıceklı bantlı kızllarada hasta olmuyorum degıl, bnm sevdam yuzunden oglum capkın olacak sankım
hayırlısı ıle beklıyrz haberlerını cnm, bu gunler gecmez artık
ben bebegımı hıssetmıyorum erkekler gec hıssedılır dıyorlar tuttu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?