2014 Kasım Anneleri

cnm dun gıtmıstım, bankacıyım calısıyorum lekelenmem falan yok cok sukur, doktor cok oturmamaya calıs dedı, evde de hep yatıyrm,

cok tesekkur ederım, ınsallah sorun olmaz dıkkat etmeye calıısıyrm

cnm dun gıtmıstım, bankacıyım calısıyorum lekelenmem falan yok cok sukur, doktor cok oturmamaya calıs dedı, evde de hep yatıyrm,

cok tesekkur ederım, ınsallah sorun olmaz dıkkat etmeye calıısıyrm

korkma canım Allahın izni ile birşey olmaz inşşş..
Rabbim bu bebekleri bize verdi..inş nefesinide üflemiştir ve dğnyaya sağlıkla gelirler inşş hepsii

SAGOL CNM ARKASIM SOYLEDI MAYORAL MARKAsının cok tatlı urunlerı var ınanılmazlar, dun oglen bakmıstım ama acıkcası kız ayakkabıları daha bı baska

SAGOL CNM ARKASIM SOYLEDI MAYORAL MARKAsının cok tatlı urunlerı var ınanılmazlar, dun oglen bakmıstım ama acıkcası kız ayakkabıları daha bı baska

ikinci bebeğe inşş artık canım...
aman ben bunu bir doğurayımdaaa

Teşekkür ederim cevaplar için. Görmeden nasıl kız diyor doktor anlamadım pipi olsa görür müydü acaba. Isyan123 senin nasıl gördü pipisi görüp mü erkek dedi. Hafta içi tekrar gideceğim o zaman belli olur inşallah

ikinci bebeğe inşş artık canım...
aman ben bunu bir doğurayımdaaa

inşallah cnm, alışveriş anlamında aklım kız bebeğe gidiyordu, erkeklerde seçenekler daha az. ama yinede insan çok seviniyor hepsinin tadı başka olsa gerek. ultrasonda pipisini gördük unutamıyorum bacaklarını kaldırdı sankı alt acarken kaldırır ya oyle, bacakları falan, oyle sevesım geldı kı,

Insallah saglıklı dogurur, tatlı tatlı gıydırır, oper koklarız, yıne cok sevesım deprestı yahu

cnm doktor bzde hemen cınsıyetı demedı baska kontroller yaptı ama bız gorduk zaten o demeden, bacaklarının arası kalabalıktı baya

ama tabı ınsan emın olamıyor, sonucta ultrason goruntusu sıyah beyaz, doktor en son cınsıyetı erkek dedı

barız gorunuyordu oglusumun pipisi

valla canım benim 20 dk göremeyince beni sola dondürdü yüzüm ekrana bakmıodı arkamdaydı..kv dem dedi bir ara bacağını açmış öle görmüşşş..
ben göremedim yanii

annuvv senin oğlan baya açmışş benimki ben terbiyelii töbe açmıooo
kız olsun erkek çocuklarada giycek güzel şeyler var..dün hastabede bir tane gördüm 5 yaşlarında.. valla saldırcaktım çocğua yiyecektim onuuu
lacivert keten pantolon giydirmişler..üzerine beyaz yakası lacivert çizgili gömlek..üzerinde de kırmızı blezır çeket..altında kırmızısipoer yakkabılarııı..bittim oğlana yaa

benim oğlum da göstermemişti ilk başta, sonra kız psikolojisine baya bi girmişiz. erkek olduğunu öğrendiğimde yine tabii ki sevindim ama ufak çaplı bi şok da yemiş, afallamıştım. O yüzden kesin denmedikçe çok kaptırma canım kendini bi cinsiyete karşı.

Isyan123 Masallah kV ne iyi göz varmış :-D acaba pipi olsa görür müydü yoksa direk kız oldugunu mu gördü. Hayirlisi artık beklicez

ben cıkolata yedım teyzesı ondan belkı cok oynadı oyle actı heryerlerını

yaa oyle cocuklara bende hasta oluyorum, ne sevılır

ama mını eteklı, cıceklı bantlı kızllarada hasta olmuyorum degıl, bnm sevdam yuzunden oglum capkın olacak sankım

Çarşamba inşallah bebiş inat etmezse

hayırlısı ıle beklıyrz haberlerını cnm, bu gunler gecmez artık

ben bebegımı hıssetmıyorum erkekler gec hıssedılır dıyorlar tuttu valla

Guzidel kaçıncı haftada kız dedi ve daha sonra kaçıncı haftada erkek olduğu anlaşıldı. Bende çok merak ediyorum ama bi netleşmedi :-(

Hafta ici gideceğim çikolata da yemistim biraz demekki etkisi olmadı çevrem hep merak ediyor bende tabi yapacak birsey yok beklicem artık

çok mutlu oldum canım gözün aydın. Yazdıklarını ağlayarak okudum çok duygulandım, zaten müsaitim her an ağlamaya
sen de bebeğin de çok yıprandınız, güzel güzel dinlenin şimdi, yarınki randevuya hazırlayın kendinizi
Bu arada sezeryanla normal doğum arasında baya fiyat farkı varmış ya:26:
Başka hastanelerde sanki bu kadar fark olmuyordu. Ben daha nerede doğum yapacağıma da tam karar veremedim, fiyat bilgisi de almadım,Allaha emanet gidiyoruz bakalım Elbet biyer bulurum heralde di mi

Canım çok geçmiş olsun..

Gereksiz yere hem kendini hem bebişini strese soktun..

Artık bu konulara takılma bebişin için ufak tefek şeyler almaya başla kendini daha iyi hissedersin..

slm kızlar bende 15 haftalık hamileyim doktor benim bebeğimin cinsiyetini 2 hafta önce bile tahmin etmişti çok şaşırmıştım ve 14. hfta gttğimde %99 kız dedi bukadr erken gösteriyolarmı çok şaşırdım. Birde size birşey soracağm benim bebeğin eşinde kanama var bu nedemek bebeğime bir zararı varmı sizce bilgilendirirseniz çok sevinirim

Isyan123 Masallah kV ne iyi göz varmış :-D acaba pipi olsa görür müydü yoksa direk kız oldugunu mu gördü. Hayirlisi artık beklicez

hee ya benim kv herşeyden anlarrr

kız bende yedim çikolata bizim arkası dönük hareketliydi
anamm öylese benim oğlanda çapkın olacak..olsun vallahiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…