hee ya benim kv herşeyden anlarrr
kız bende yedim çikolata bizim arkası dönük hareketliydi
anamm öylese benim oğlanda çapkın olacak..olsun vallahiii
bebeğin eşi plesanta oluyor sanırımslm kızlar bende 15 haftalık hamileyim doktor benim bebeğimin cinsiyetini 2 hafta önce bile tahmin etmişti çok şaşırmıştım ve 14. Hfta gttğimde %99 kız dedi bukadr erken gösteriyolarmı çok şaşırdım. Birde size birşey soracağm benim bebeğin eşinde kanama var bu nedemek bebeğime bir zararı varmı sizce bilgilendirirseniz çok sevinirim
zeyy sen bıda ne zaman gıtceksın doktora, ne zaman ogreneceksın ıkızlerın cınsıyetını ?ben vişne suyu içip gittiğimde bize doğru dönüklerdi ama erkendi cinsiyet için bir de onu dene kana daha çabuk karışıyo ya..
zeyy sen bıda ne zaman gıtceksın doktora, ne zaman ogreneceksın ıkızlerın cınsıyetını ?
ben vişne suyu içip gittiğimde bize doğru dönüklerdi ama erkendi cinsiyet için bir de onu dene kana daha çabuk karışıyo ya..
slm kızlar bende 15 haftalık hamileyim doktor benim bebeğimin cinsiyetini 2 hafta önce bile tahmin etmişti çok şaşırmıştım ve 14. hfta gttğimde %99 kız dedi bukadr erken gösteriyolarmı çok şaşırdım. Birde size birşey soracağm benim bebeğin eşinde kanama var bu nedemek bebeğime bir zararı varmı sizce bilgilendirirseniz çok sevinirim
dikkat et canım sürekli yat..eğer çalışmıosan yat hep kalkme ve sakın ev işi falan yapmaya kalkma tatlımewt canım banada o ilacı verdi kullanıyorum umarım sorun olmaz 15.haftam bitiyo. birde benim mide bulantılarım hala geçmedi baya sorunlu bir hamilelik geçiriyorum çok zor ya
ewt canım banada o ilacı verdi kullanıyorum umarım sorun olmaz 15.haftam bitiyo. birde benim mide bulantılarım hala geçmedi baya sorunlu bir hamilelik geçiriyorum çok zor ya
günaydın kızlar,geçen sayfalarda havuzlu handan bahsedilmiş,kesinlikle tavsiye ederim fiyatları çok uygun gerçekten ama giderseniz özellikle en alt kattaki mağazaları gezin derim ,markette alışveriş yapar gibi alışveriş arabasıyla geziyorsun tek kasaya ödeme yapıyorsun güzel şeyler almıştım ama bebek arabası filan alınmaz sanırım onun dışında a dan z ye herşey mevcut gözümün önünde 2 müşteri geldi aldıkları arabalarda sorun çıkmış iadede almıyorlar tartışıyorlardı,ama kıyafetler hastane çıkışları bebek nevresim takımları battaniyeler anne için gecelikler bebek için süsler gayet uygun ama hafta içi erken gidin ben şakır şakır yagmurlu havada gitmeme rağmen kalabalıktı yine :)
e bebekte 27 tl olan alezi 14 tl ye almanın,3-5 tl ye badi almanın mutlulugunu yaşadım :):)
Kızlar ya hamilelk külodu kullnan varmı? Karnm çok çıkmadı ama şmdiki iç çamşrlarınn denk geldiği yer iz olmş. Sıkmıyor aslnda ama tedrgn oldm 2 kat gibi ortada çizgi olştu.
Ben aldım ama hamile külodu değil yüksek geniş belli büyük bedenli iç çamaşırı aldım..çok rahat oluyor göbüşün üstüne çıkıyor
Hamile çamaşırı alayım dedim on tane kadar 80 tl dedi toplam kalsın dedim geniş iç çamaşırı aldım aynı mantık
Lastiğine dikkat et ama ince olsun çook sıkı olmasın
kızlar..kontrolden geldim biraz önce..bu doktorda kız dedi ve ben artık emin oldum(3çizgiyi gösterdi)..gelişimi felan iyi çok şükür nazar ..yalnız plasentam rahmin ön duvarındaymış..buda görüntüyü bozuyo..bide daha çok dikkat etmek lazımmış (darbelere karşı) başka önde olan varmı bu durum beni biraz uyuz ettide ..
aslında bu msg ı dün yazmıştım,ama akşam olduğu için dikkatinizi çekmemiştir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hastane cıkısı ben battanıyelılerden almamıştım 5 li zıbın takımı seklınde olanlardan 2 adet almıştım ayrıca battanıye almıştım evet gereklı oluyor özellıkle ılk zamanlar bırde benım oğlum yaz bebegıydı cok fazla kullanılmadı ama simdi kıs bebegı olacaklar ben yıne 5lı zıbın setı olanlardan 3 tane fln almayı düşünüyorum arkadaşının kızı uzun dogmus genelde kızlar 47 erkekler 50 cm doguyor
Valla ben doktora 2 gün evvel sordum gene kesin erkek dimi, bundan kız çıkması imkansız, kız çıkarsa kötü olur tonton dedi güldük :) kesin pipisi varmış yani :) ben mavi pembe şeyleri hiç sevmiyorum, çok güzel unisexler var onlardan alıcam. sütlü kahveli ekrulu filan
hayırlı olsun benim 2. kızım olcak, zaman geçmiyor haklısın ama sonra alışıyor insan, sıcaklar biraz zorlıcak hayrılısı bakalım, cilt kuruluğunu soruyosun sanırım galiba az su içiyorum deli gibi su içmem lazım aslında:) isim ne koycaksınız bende isim arıyorum
kızlar aslında giyim değilde onun dışında kalan bir sürü şeylerden alabiliriz. sonucta kız da olsa erkek de olsa lazım olacaklar. Buarada MİKAİL ismi son zamanlarda aklımda. Sizce nasıl bir isim.?
Teşekkürler arkadaşlar :)
gule gule kullan sadiye, hepsı cok tatlı oluyorlar ama ben pek alısverıs yapmayacagım hevesım kırıldı, dusuk tehlıkem var korkuyorum , mıyom cıktı bende, bebekle beraber buyumus alanını daraltıyor
Merhaba kızlar doktor dan geldim bebeğim 17 haftalik gayet sağlıklı allaha Şükür. Sırtı dönük yan oturur vaziyetteydi sadece sırtını gorebildim Donmedi yüzünü doktor da Kız gibi popoyu tam net göremiyorum net birsey soyleyemiyorum dedi.cok merak ederek gitmiştim yine tereddüt de kaldım sizce kız midir sırtı dönük bebekler
Kızlar destekleriniz için teşekkürler, iş yerinde fenalaştım stresten tansiyonum çıkmış çok fazla. Acilen doktoruma gittim. Gördüm bebeğimiKalp atışlarını duydum, el salladı bana,parmaklarını oynattı "anne üzülme" der gibiydi. Kalp sesini duyunca tekrar bir ağlama krizine girdim.Doktorum sağ olsun çok anlayışlıydı her zaman ki gibi, cinsiyete bakalım dedik ama bebeğim benim stresim yüzünden bağdaş kurmuş kesinlikle göstermiyor. Yarın tekrar gidicem, renkli ultrason ve 4'lü tarama için. Tansiyonumun düşmesini bekledi doktorum. Bir süre bekletti hastanede. Kalp atışlarını duyduğum an annem geldi aklıma. "Senin gözyaşın için dünyayı yakarım" derken ne kadar da haklıymış. "Beni anne olunca anlayacaksın" dediğinde bu laf ne kadar anlamsız gelirdi bana. Daha yüzünü görmeden, ömrümü verecek kadar çok sevmişim meğersem ben bebeğimi.
Doktorum, anne yorgunsa, üzgünse ve de uykusuzsa bebeğinde hareketleri yavaşlar dedi. Anladım ki, benim stresim onu ne kadar da etkilemiş.
Şimdiye kadar ne kadar soğukkkanlı ve de rahattım. Sizlerin arasında olmak çok güzel, ama ne olur burada kötü anılar paylaşılmasın. Bir tek ben değilim eminim ki, bir çok anne adayı etkileniyor bu hikayelerden. Mutlulukla bebeklerimizi bekleyelim ne olur. Hepinizi seviyorum, tanımasamda, yüzyüze gelmesekte seviyorum.
Sanırım bugün çok sulu göz oldum, şimdi de sevinçten ağlıyorum.
Bu arada Bursa Medical Park Doğum ücretlerini öğrendim.
Normal doğum
2 Kişilik oda : 1260 TL (1 gece)
Özel oda : 1485 TL(1 gece)
Sezeryan doğum
2 Kişilik oda: 1710 TL (2 gece)
Özel oda : 2160 TL (2 gece) Yalnız bunlar eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için %10 indirimli. Merak edenler ona göre hesaplasın.
Epidural normal olursa +750 TL.
korkma canım Allahın izni ile birşey olmaz inşşş..
Rabbim bu bebekleri bize verdi..inş nefesinide üflemiştir ve dğnyaya sağlıkla gelirler inşş hepsii
bu bilgiler iyi oldu canım, çok teşekkürler, şimdi hafta içi nasıl gideriz onu planlamak lazım
evet canım almıştım kompedandan bugün denemek için giydim ilk defa , daha yumuşak dikişi olmayan külotlarla bir süre daha idare etmek mantıklı geldi bana, bu heryerini kavrıyor, aslında rahat ama yazın sıcaklarda nasıl olacak bilmiyorum
bu da mantıklı olabilir, mutlaka deneyeceğim
gözün aydın canım, hayırlı olsun prensesinvalla birgen sağ olsun çok dikkatli, ben de yazdığımda fark edilmedi zannettmiştim, baktım ilk sayfaya eklenmiş bile
ben geçenlerde bir arkadaş butikbebeyi önermişti, oradan alışveriş yaptım biraz, dün de elime geçtiler, yüklerim birazdanama 0-3 olan zıbınlardan biri çok küçük geldi gözüme, acaba 0-3 almasak mı arkadaşlar? bir tane de tek 1 aylık almışım, bundan sonra 3-6 almak daha iyi olacak gibi eşimle evirdik çevirdik, inanın elim kadarcık
sevsinler o pipiyi, pembe-mavi dayatması konusunda tamamen katılıyorum sana, pembe hiçbirşey almadım ben de şu ana kadar, mutlaka alırım ama kız diye herşeyinin pembe olmasına karşıyım hastane çıkışı için de beyaz düşünüyorum kendime de kuzuma da ne dersiniz kızlar?
isim belli değil canım ama ismiyle bebeğimize ağır bir misyon yüklemek istemiyoruz, mutlu bir insan olsun , ismi onu ezmesin, önerilere açığım
mikail bence çok ağır canım, gerek yok böyle isimlere, tabii bu benim fikrim
olumlu düşün canım, beklentiler gerçeğe dönüşmeye açıktır, korkularını at, sen onun için planlar yap ki o da senin hayatına gelmek için güçlü olsun, lütfen
kemik yapısına göre yorum yapmıştır canım, ama yanılma payı olabilir, bence kendini bir sonraki randevuya hazırla
canım benim çok geçmiş olsun, kıyamam hiç, ne olur üzme kendini, nazarlara gelmişsin burada bizlere pozitif olmayı aşılarken, bol dua et, herşey güzel olacak inşallahh
aminn canım rabbim korusun hepimizin yavrularını
Kizlar şimdi doktordan geldim bugunki doktor da kesin olmamakla erkege benziyor dedi iyiden kafam karıştı benim bebisim kiz mi erkek mi acaba? Artik bi daha ki aya kaldim:-( bide ultrason olcumlerinde BPD de 17 haftalik gözüküyor FL DE 16 +2 AC de ise 17+5 hangisini dikkate almalıyım? Normalde sata gore 16+5 im suan
Evet öyle oldu, yarın mutlu mutlu gidicem doktora. Açar belki bacaklarınıBu arada 141 gr olmuş bebeğim. Suyu, plesanta falan hepsi çok iyi dedi.Şimdi evdeyim, rapor verdi bugünlük, dinleniyorum.
bende 2 tane hastane çıkışı alıcam..
birini kırmızı alıcam...diğerini cinsiyetine uygun almayı düşünüyorum..
kendime ise kırmızı alıcam..
kan olur leke olur görünmesin bembeyaz şeyde..
Canım inşallah bu doktor yanılmaz,
Rabbim sana gönlünden geçtiği gibi sağlıklı ve hayırlı bir erkek evlat verir, güzel kızlarından sonra birde erkek evladı tattırır..
Hem sana hem kendime hep dua ediyorum.. Sende bana dua et ne olur.. Allahım banada bir kız evlat nasip etsin..
Dün bende doktora gittim ama öğrenemedim. Elimdeki ultason fotosunda bacak arasında pipiye benzer bir çıkıntı var ama görenler benzetemiyor, net değil diyor. Bilemedim bende garip duygular içerisindeyim. Heralde Pazartesi gideceğim doktor söyler artık cinsiyeti diye umuyorum.
Rabbim öncelikle evlat isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..
Kimsenin içinde evlat konusunda uhde bırakmasın inşallah..
Haftasına takılma bence bende de her ultrasonda farklı farklı tarihler çıkıyor. Ben hep sat a göre hesap ediyorum..
Bende kendime beyaz veya krem almayı düşünüyodum canım ama bu kan olayı hiç aklıma gelmemişti o zaman açık renklerden kaçınmalıyız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?