2014 Kasım Anneleri

hee ya benim kv herşeyden anlarrr

kız bende yedim çikolata bizim arkası dönük hareketliydi
anamm öylese benim oğlanda çapkın olacak..olsun vallahiii

ben vişne suyu içip gittiğimde bize doğru dönüklerdi ama erkendi cinsiyet için bir de onu dene kana daha çabuk karışıyo ya..

bebeğin eşi plesanta oluyor sanırım

onemlı bırsey olsa doktor derdı ya ıns yoktur

ben vişne suyu içip gittiğimde bize doğru dönüklerdi ama erkendi cinsiyet için bir de onu dene kana daha çabuk karışıyo ya..
zeyy sen bıda ne zaman gıtceksın doktora, ne zaman ogreneceksın ıkızlerın cınsıyetını ?

ilaç verdi doktor kullanıyorum sürekli kontrol altına aldı beni. Birde kanama var diye alttan kontrol yaptı rahim agzını ölçtü rahim agzı 2 mm darmış buda erken doğuma sebep olabiliyormuş anlamadım gitti bişeyde bilmiyorum bilginiz varsa beni bilgilendirirmisiniz

tmm birde onu deneyimn yanında çikolatada yerimmç...artık zıplar dururmuş bu seferde öle göremezmişizzz

canım eşimin kuzeninde olmuştu..düşük tehlikesi olmuştu progrestan kullanmıştı 15 gün falan..sonra düzeldi..dikkat etmen lazım yani..

ewt canım banada o ilacı verdi kullanıyorum umarım sorun olmaz 15.haftam bitiyo. birde benim mide bulantılarım hala geçmedi baya sorunlu bir hamilelik geçiriyorum çok zor ya

Kizlar şimdi doktordan geldim bugunki doktor da kesin olmamakla erkege benziyor dedi iyiden kafam karıştı benim bebisim kiz mi erkek mi acaba? Artik bi daha ki aya kaldim:-( bide ultrason olcumlerinde BPD de 17 haftalik gözüküyor FL DE 16 +2 AC de ise 17+5 hangisini dikkate almalıyım? Normalde sata gore 16+5 im suan

ewt canım banada o ilacı verdi kullanıyorum umarım sorun olmaz 15.haftam bitiyo. birde benim mide bulantılarım hala geçmedi baya sorunlu bir hamilelik geçiriyorum çok zor ya
dikkat et canım sürekli yat..eğer çalışmıosan yat hep kalkme ve sakın ev işi falan yapmaya kalkma tatlım

cnm bnmde mıde sorunlarım devam edıyr
bana da dun progestan verdı, benımde dusuk tehlıkem var
bol dınlen, yatabılıosan yat hep ve ılacını kullan, baska bıseye gerek yok hıcbırseyı takma kafana

baska elınden bısey gelmez. sakın stres yapma, ben yapmamaya calısıyrm zor ama

çalışmıyorum sürekli yatıyorum mutfağa bile giremiyorum kokular mahvediyo beni. Allah yardımcımız olsun valla çok zormuşşş

stres yapmiyim diyosun ama insanın elinde olmuyor hayırlısı artık biz tedbiri alıcaz gerisi Allahdan hakkımızda hayırlısı inş.

bu bilgiler iyi oldu canım, çok teşekkürler, şimdi hafta içi nasıl gideriz onu planlamak lazım

Kızlar ya hamilelk külodu kullnan varmı? Karnm çok çıkmadı ama şmdiki iç çamşrlarınn denk geldiği yer iz olmş. Sıkmıyor aslnda ama tedrgn oldm 2 kat gibi ortada çizgi olştu.

evet canım almıştım kompedandan bugün denemek için giydim ilk defa , daha yumuşak dikişi olmayan külotlarla bir süre daha idare etmek mantıklı geldi bana, bu heryerini kavrıyor, aslında rahat ama yazın sıcaklarda nasıl olacak bilmiyorum

bu da mantıklı olabilir, mutlaka deneyeceğim

gözün aydın canım, hayırlı olsun prensesin valla birgen sağ olsun çok dikkatli, ben de yazdığımda fark edilmedi zannettmiştim, baktım ilk sayfaya eklenmiş bile

ben geçenlerde bir arkadaş butikbebeyi önermişti, oradan alışveriş yaptım biraz, dün de elime geçtiler, yüklerim birazdan ama 0-3 olan zıbınlardan biri çok küçük geldi gözüme, acaba 0-3 almasak mı arkadaşlar? bir tane de tek 1 aylık almışım, bundan sonra 3-6 almak daha iyi olacak gibi eşimle evirdik çevirdik, inanın elim kadarcık

sevsinler o pipiyi, pembe-mavi dayatması konusunda tamamen katılıyorum sana, pembe hiçbirşey almadım ben de şu ana kadar, mutlaka alırım ama kız diye herşeyinin pembe olmasına karşıyım hastane çıkışı için de beyaz düşünüyorum kendime de kuzuma da ne dersiniz kızlar?

isim belli değil canım ama ismiyle bebeğimize ağır bir misyon yüklemek istemiyoruz, mutlu bir insan olsun , ismi onu ezmesin, önerilere açığım
kızlar aslında giyim değilde onun dışında kalan bir sürü şeylerden alabiliriz. sonucta kız da olsa erkek de olsa lazım olacaklar. Buarada MİKAİL ismi son zamanlarda aklımda. Sizce nasıl bir isim.?

mikail bence çok ağır canım, gerek yok böyle isimlere, tabii bu benim fikrim

olumlu düşün canım, beklentiler gerçeğe dönüşmeye açıktır, korkularını at, sen onun için planlar yap ki o da senin hayatına gelmek için güçlü olsun, lütfen

kemik yapısına göre yorum yapmıştır canım, ama yanılma payı olabilir, bence kendini bir sonraki randevuya hazırla

canım benim çok geçmiş olsun, kıyamam hiç, ne olur üzme kendini, nazarlara gelmişsin burada bizlere pozitif olmayı aşılarken, bol dua et, herşey güzel olacak inşallahh

korkma canım Allahın izni ile birşey olmaz inşşş..
Rabbim bu bebekleri bize verdi..inş nefesinide üflemiştir ve dğnyaya sağlıkla gelirler inşş hepsii

aminn canım rabbim korusun hepimizin yavrularını

bende 2 tane hastane çıkışı alıcam..
birini kırmızı alıcam...diğerini cinsiyetine uygun almayı düşünüyorum..
kendime ise kırmızı alıcam..
kan olur leke olur görünmesin bembeyaz şeyde..

Canım inşallah bu doktor yanılmaz,
Rabbim sana gönlünden geçtiği gibi sağlıklı ve hayırlı bir erkek evlat verir, güzel kızlarından sonra birde erkek evladı tattırır..
Hem sana hem kendime hep dua ediyorum.. Sende bana dua et ne olur.. Allahım banada bir kız evlat nasip etsin..

Dün bende doktora gittim ama öğrenemedim. Elimdeki ultason fotosunda bacak arasında pipiye benzer bir çıkıntı var ama görenler benzetemiyor, net değil diyor. Bilemedim bende garip duygular içerisindeyim. Heralde Pazartesi gideceğim doktor söyler artık cinsiyeti diye umuyorum.

Rabbim öncelikle evlat isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..
Kimsenin içinde evlat konusunda uhde bırakmasın inşallah..

Haftasına takılma bence bende de her ultrasonda farklı farklı tarihler çıkıyor. Ben hep sat a göre hesap ediyorum..

Evet öyle oldu, yarın mutlu mutlu gidicem doktora. Açar belki bacaklarını Bu arada 141 gr olmuş bebeğim. Suyu, plesanta falan hepsi çok iyi dedi.Şimdi evdeyim, rapor verdi bugünlük, dinleniyorum.

Canim cok cok gecmis olsun ne oldu bilmiyorum tekrar anlattirip seni dr uzmek istemiyorum. Kendini uzme ne olur sabirli ol canım bebis bile sana destek vermis bak. İnşallah yarin ogrenirsin cinsiyetini. Benimde bugun kontrol vardı bugun ki doktor da bebeği erkrge benzetti ama kesin değil yine

Bende kendime beyaz veya krem almayı düşünüyodum canım ama bu kan olayı hiç aklıma gelmemişti o zaman açık renklerden kaçınmalıyız sanırım

Nazeninnazmiyesu bi senle ikimiz kaldık galiba netlesmeyen bide zeyy ikizleri ben 17 haftalik oldum bugün doktora gittim sırtı dönük oturuyordu bebeğim doktor popoyu net göremiyorum kız gibi dedi. Sen kaç hafta oldun sana nasıl erkek gibi dedi

Bende sattan bakıyorum ama bugün büyük farklar çıkınca merak ettim:') insallah sana kiz bana da erkek evlat nasip eder rabbim. Merak cok kotu bisey ya. Bugun ki doktor cok gicikti ams ekrana bile baktirmadi bide o aleti öyle bastırdı ki karnima bebek te sıkıştı herhalde oyle bi vurdu ki canim acidi hopladom doktor diyo ne oluyo dedim bebek oynadı canim acidi. Bebek ki oynadı diyo kil herif. Paran olacak hoc cekmicen bu devletteki eziyeti...

Bende kendime beyaz veya krem almayı düşünüyodum canım ama bu kan olayı hiç aklıma gelmemişti o zaman açık renklerden kaçınmalıyız sanırım

canım hastanede giyeceğin rengi kesinlikle açık renk alma..
çünkü sezertanda olsa normalde olsa kan olabiliyor yani oluyor daha doğrusu..
ben 2 tane alıcam..
hastaneye giyeceğimizi kırmızı alıcam..
eve çıkıp banyo yapıncada krem rengi alıcam dantelli falan güzel birşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…