2014 Kasım Anneleri

aaa gerizekalıya bak...görememiş bastırmış usg yi..kendi becereksizliğini sana vurmuş..
canım merak etme özeldede var bu tipler..
bence doktoruna düşeceksin devlet özel fark etmiyor..

canım oğlan isitosun sanırım inşm oğluşun olur sağlıkla..
bizim bu sıpalar niye böyle nazlıki..
banada 13 te erkek 16 kız 17 de erkek dendi..
16-17 dede kesin değil yanii...
ayrıntılıyı beklicez artık..benim ilk bebeğim kız erkek fark etmeaz ama kesinleşsede fena olmaz yanii

aklıma geldi açıkçası ama ben o lekeyi görürsem zaten çıkarırım ve sabahlık da olacak, kırmızı bana çok kasvetli geliyor canım sanki beyaz ile bembeyaz bir başlangıç gibi şartlıyorum kendimi, bir de yedek takım düşünüyorum ama tecrübeli arkadaşların önerisi çok önemli, elbise şeklinde düşünüyor musunuz? üşürüm gibi geliyor bana, malum kasım:26:

canım yazılarını okudukça allahım sana hayırlı bir erkek evlat versin diyorum, tabii önemli olan sağlıklı ve hayırlı olsun bir de gönlündeki olursa yat kalk şükret

canım bende elbizse şeklinde almam ya zaten üşürüm ben normalde donarım o şekilde dediğin gibi kasım ayı..

Beyaz çok güzel olur saf temiz oh oh

bende bugün İstanbul Atakent acıbademden doğum fiyatlarını aldım
normal 3000 tl
epidural normal 4000 tl
sezeryan 4500 tl
epi.sezeryan 5000 tl

ilgilenenlere...

normal 3000 tl
epidural normal 4000 tl
sezeryan 4500 tl
epi.sezeryan 5000 tl

ilgilenenlere...

bu fiyatlar özel sağlık sigortası olanlara mı acaba

çünkü bakırköy acıbadem sezaryene 15 000 TL istedi

çok farklı fiyatlar

Çok haklısın canım ya tecrübem olmadığı için düşünemedim . Hangi renk alcağımı bi düşüniyim bende o zaman. Bilgi için teşekkürler :)

normal 3000 tl
epidural normal 4000 tl
sezeryan 4500 tl
epi.sezeryan 5000 tl

ilgilenenlere...

bende ozel muayenehaneden ayrıntılı ultrason fıyatı vereyım sıze
bı ay sonraya randevu aldım

bnm ozel sıgortam karsılıyor, obstretrık ayrıntılı ve doppler ultrason 729 tl

cinsiyeti kesinleşmeyen ben de varım..... geleck hafta randevum var sanırım o zaman netleşir..

Alıntı zeyy88 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
14ünde gidicem organ taraması (detaylı ultrason) için herhalde görür artık o zaman...

inşallah hayırlı sonuçlar alırız benim 30unda zeyyciğim nasıl sabretcem bakalım

senin yakınmış ben taa 30'unda gidicem organları için Allahım inşallah herşey iyi geçer sağlıklıdır bebişlerimiz

ben ogrendım dun cnm, erkek

zeyın ıkızlerının kı haftaya bellı olacak

olsun bı ay ya, bebek ıyı olsunda cınsıyet onemlı degıl

bak bnm doktorum dun muayenemde en son cınsıyetı soyledı cunku mıyomum varmıs tehlıkelı bı durum oldugu ıcın onu konustuk hep cıktıgımızda cınsıytetı ogrenmeden cıkmıs gıbıydık odadan, o anı yasayamadık korktuk

dusuk tehlıkem var bebegım ıyı cok sukur ama mıyom yerını daraltıyor

Hareket etmiyor diye ortalığı karıştırdım, en çok zararı da kendime ve de bebeğime verdim tabi. Zavallım stresten büzüşmüş. Neyse şu an iyiyiz, yarın tekrar gidicez, renkli ultrasona giricez. İnşallah cinsiyeti öğreniriz.

canım benim çok geçmiş olsun, kıyamam hiç, ne olur üzme kendini, nazarlara gelmişsin burada bizlere pozitif olmayı aşılarken, bol dua et, herşey güzel olacak inşallahh

Biraz fazla stres yaptım durduk yere işte, pozitif olmaya çalışırken, kendi kendime ağla ağla gözlerim şişirdimBebeğim iyi ya onu görmek yetti bana.

Canım çok geçmiş olsun..

Gereksiz yere hem kendini hem bebişini strese soktun..

Artık bu konulara takılma bebişin için ufak tefek şeyler almaya başla kendini daha iyi hissedersin..

Aynen artık daha olmaya karar verdim. Umarım bu karara uyabilirim

Biz zaten fiyat olarak 2000 gibi bir rakamı hazırlamıştık, Bursa yine fiyat konusunda iyi, İstanbul daha feci bir durum da. Bir tarama testinde 2'li ben 60 TL, aynı hastanenin İstanbul şubesi 350-400 diyor. Doğumda fiyat farkı nasıl olur bilemiyorum.

Sizileri de ağlattım kendimle beraber bugün, bundan sonra üzülmek yok. Hep beraber güzel şeyler paylaşacağız inşallah. Eşim iş yerinden izin almış geldi, bana 2 tane hamile pantalonu 2 tane hamile tişörtü almış, hediye olarak. Birazdan da E-Bebek mağazasına gidicez, oradan sinemaya. Rahatlayalım bakalım biraz.

Özel hastaneler böyle, biz az çok tahmin ediyorduk zaten. Benim bebeğim de bağdaş kurmuştu bugün, bakalım yarın ne şımarıklıklar yapacak.

Duymayım sakın heee

Yok canım olurmu öyle şey, mutlulukla öyle bi yaşardı gözlerim işte boşver sen Ben herşeye ağlıyorum zaten bugünlerde
o ikili testteki fiyat farkı acayipti zaten, ama doğumda sanırım çok farketmiyor, yani hastanesine göre değişir tabi. Doğum yapan arkadaşlarımdan karşılaştırma yapmıştım da. Neyse zamanı gelince öğreneceğiz inşallah. Allah o günleri de göstersin hayırlısıyla.
Yarın biz de kontrolden sonra Koruparka fln gideceğiz, azcık gezip gerginlik atmak lazım di mi
İnşallah yarın ikimiz de cinsiyetleri öğreniriz canım.
Haydi ben çıkıyorum görüşmek üzere

Dün bende devlete gittim canım zeynep kamile, hastane beklediğimden daha iyiydi açıkçası ancak doktor tam bir oküs çıktı..
soru sordum o kadar tek kelime cevap vermedi.. Ne bebekle ilgili bir şey söyledi ne bana şunu yap bunu yap dedi.. baktı baktı ultrasona, bilgisayarına bişeyler kaydetti, sonra elime usg çıktılarını verip yolladı.

Allah akıl fikir versin bu doktorlara..

Canım 4,5 yaşında bir oğlum var, Allah birde kız nasip etsin istiyorum..

Bakalım pazartesi belli olur inşallah cinsiyeti ve inşallah kız olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…