Bende sattan bakıyorum ama bugün büyük farklar çıkınca merak ettim:') insallah sana kiz bana da erkek evlat nasip eder rabbim. Merak cok kotu bisey ya. Bugun ki doktor cok gicikti ams ekrana bile baktirmadi bide o aleti öyle bastırdı ki karnima bebek te sıkıştı herhalde oyle bi vurdu ki canim acidi hopladom doktor diyo ne oluyo dedim bebek oynadı canim acidi. Bebek ki oynadı diyo kil herif. Paran olacak hoc cekmicen bu devletteki eziyeti...
Canım inşallah bu doktor yanılmaz,
Rabbim sana gönlünden geçtiği gibi sağlıklı ve hayırlı bir erkek evlat verir, güzel kızlarından sonra birde erkek evladı tattırır..
Hem sana hem kendime hep dua ediyorum.. Sende bana dua et ne olur.. Allahım banada bir kız evlat nasip etsin..
Dün bende doktora gittim ama öğrenemedim. Elimdeki ultason fotosunda bacak arasında pipiye benzer bir çıkıntı var ama görenler benzetemiyor, net değil diyor. Bilemedim bende garip duygular içerisindeyim. Heralde Pazartesi gideceğim doktor söyler artık cinsiyeti diye umuyorum.
Rabbim öncelikle evlat isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..
Kimsenin içinde evlat konusunda uhde bırakmasın inşallah..
Haftasına takılma bence bende de her ultrasonda farklı farklı tarihler çıkıyor. Ben hep sat a göre hesap ediyorum..
bende 2 tane hastane çıkışı alıcam..
birini kırmızı alıcam...diğerini cinsiyetine uygun almayı düşünüyorum..
kendime ise kırmızı alıcam..
kan olur leke olur görünmesin bembeyaz şeyde..
Canim cok cok gecmis olsun ne oldu bilmiyorum tekrar anlattirip seni dr uzmek istemiyorum. Kendini uzme ne olur sabirli ol canım bebis bile sana destek vermis bak. İnşallah yarin ogrenirsin cinsiyetini. Benimde bugun kontrol vardı bugun ki doktor da bebeği erkrge benzetti ama kesin değil yine
aklıma geldi açıkçası ama ben o lekeyi görürsem zaten çıkarırım ve sabahlık da olacak, kırmızı bana çok kasvetli geliyor canım sanki beyaz ile bembeyaz bir başlangıç gibi şartlıyorum kendimi, bir de yedek takım düşünüyorum ama tecrübeli arkadaşların önerisi çok önemli, elbise şeklinde düşünüyor musunuz? üşürüm gibi geliyor bana, malum kasım:26:
canım yazılarını okudukça allahım sana hayırlı bir erkek evlat versin diyorum, tabii önemli olan sağlıklı ve hayırlı olsun bir de gönlündeki olursa yat kalk şükret
sevsinler o pipiyi, pembe-mavi dayatması konusunda tamamen katılıyorum sana, pembe hiçbirşey almadım ben de şu ana kadar, mutlaka alırım ama kız diye herşeyinin pembe olmasına karşıyım hastane çıkışı için de beyaz düşünüyorum kendime de kuzuma da ne dersiniz kızlar?
Beyaz çok güzel olur saf temiz oh oh
bende bugün İstanbul Atakent acıbademden doğum fiyatlarını aldım
normal 3000 tl
epidural normal 4000 tl
sezeryan 4500 tl
epi.sezeryan 5000 tl
ilgilenenlere...
canım hastanede giyeceğin rengi kesinlikle açık renk alma..
çünkü sezertanda olsa normalde olsa kan olabiliyor yani oluyor daha doğrusu..
ben 2 tane alıcam..
hastaneye giyeceğimizi kırmızı alıcam..
eve çıkıp banyo yapıncada krem rengi alıcam dantelli falan güzel birşey...
guzel bır bılgıydı bende tesekkur ederım ısyancım :)Çok haklısın canım ya tecrübem olmadığı için düşünemedim . Hangi renk alcağımı bi düşüniyim bende o zaman. Bilgi için teşekkürler :)
Beyaz çok güzel olur saf temiz oh oh
bende bugün İstanbul Atakent acıbademden doğum fiyatlarını aldım
normal 3000 tl
epidural normal 4000 tl
sezeryan 4500 tl
epi.sezeryan 5000 tl
ilgilenenlere...
14ünde gidicem organ taraması (detaylı ultrason) için herhalde görür artık o zaman...
Nazeninnazmiyesu bi senle ikimiz kaldık galiba netlesmeyen bide zeyy ikizleri ben 17 haftalik oldum bugün doktora gittim sırtı dönük oturuyordu bebeğim doktor popoyu net göremiyorum kız gibi dedi. Sen kaç hafta oldun sana nasıl erkek gibi dedi
daha bir hafta var, hadi hayırlısı
senin yakınmış ben taa 30'unda gidicem organları için Allahım inşallah herşey iyi geçer sağlıklıdır bebişlerimiz
Canim cok cok gecmis olsun ne oldu bilmiyorum tekrar anlattirip seni dr uzmek istemiyorum. Kendini uzme ne olur sabirli ol canım bebis bile sana destek vermis bak. İnşallah yarin ogrenirsin cinsiyetini. Benimde bugun kontrol vardı bugun ki doktor da bebeği erkrge benzetti ama kesin değil yine
canım benim çok geçmiş olsun, kıyamam hiç, ne olur üzme kendini, nazarlara gelmişsin burada bizlere pozitif olmayı aşılarken, bol dua et, herşey güzel olacak inşallahh
Canım çok geçmiş olsun..
Gereksiz yere hem kendini hem bebişini strese soktun..
Artık bu konulara takılma bebişin için ufak tefek şeyler almaya başla kendini daha iyi hissedersin..
çok mutlu oldum canım gözün aydın. Yazdıklarını ağlayarak okudum çok duygulandım, zaten müsaitim her an ağlamaya
sen de bebeğin de çok yıprandınız, güzel güzel dinlenin şimdi, yarınki randevuya hazırlayın kendinizi
Bu arada sezeryanla normal doğum arasında baya fiyat farkı varmış ya:26:
Başka hastanelerde sanki bu kadar fark olmuyordu. Ben daha nerede doğum yapacağıma da tam karar veremedim, fiyat bilgisi de almadım,Allaha emanet gidiyoruz bakalımElbet biyer bulurum heralde di mi
oıyhhhhh duygusall annoşşş...
canım benim bak bebeğin iyiymişş..
seninkide inat çıktı göstermio benimde arkasını dönüo yada bacak bacak üstüne atıp keyip yapıo sıpa..2 arada bir derede hareketlerinden erkek denildi..görcez bakalım ayrıntılda..
off anam o fiyatlar ne öle yaa..
Tamam üzmicez
Yok canım olurmu öyle şey, mutlulukla öyle bi yaşardı gözlerim işte boşver senHareket etmiyor diye ortalığı karıştırdım, en çok zararı da kendime ve de bebeğime verdim tabi. Zavallım stresten büzüşmüş. Neyse şu an iyiyiz, yarın tekrar gidicez, renkli ultrasona giricez. İnşallah cinsiyeti öğreniriz.
Biraz fazla stres yaptım durduk yere işte, pozitif olmaya çalışırken, kendi kendime ağla ağla gözlerim şişirdimBebeğim iyi ya onu görmek yetti bana.
Aynen artık daha olmaya karar verdim. Umarım bu karara uyabilirim
Biz zaten fiyat olarak 2000 gibi bir rakamı hazırlamıştık, Bursa yine fiyat konusunda iyi, İstanbul daha feci bir durum da. Bir tarama testinde 2'li ben 60 TL, aynı hastanenin İstanbul şubesi 350-400 diyor. Doğumda fiyat farkı nasıl olur bilemiyorum.
Sizileri de ağlattım kendimle beraber bugün, bundan sonra üzülmek yok. Hep beraber güzel şeyler paylaşacağız inşallah. Eşim iş yerinden izin almış geldi, bana 2 tane hamile pantalonu 2 tane hamile tişörtü almış, hediye olarak. Birazdan da E-Bebek mağazasına gidicez, oradan sinemaya. Rahatlayalım bakalım biraz.
Özel hastaneler böyle, biz az çok tahmin ediyorduk zaten.Benim bebeğim de bağdaş kurmuştu bugün, bakalım yarın ne şımarıklıklar yapacak.
Duymayım sakın heee
Bende sattan bakıyorum ama bugün büyük farklar çıkınca merak ettim:') insallah sana kiz bana da erkek evlat nasip eder rabbim. Merak cok kotu bisey ya. Bugun ki doktor cok gicikti ams ekrana bile baktirmadi bide o aleti öyle bastırdı ki karnima bebek te sıkıştı herhalde oyle bi vurdu ki canim acidi hopladom doktor diyo ne oluyo dedim bebek oynadı canim acidi. Bebek ki oynadı diyo kil herif. Paran olacak hoc cekmicen bu devletteki eziyeti...
canım oğlan isitosun sanırım inşm oğluşun olur sağlıkla..
bizim bu sıpalar niye böyle nazlıki..
banada 13 te erkek 16 kız 17 de erkek dendi..
16-17 dede kesin değil yanii...
ayrıntılıyı beklicez artık..benim ilk bebeğim kız erkek fark etmeaz ama kesinleşsede fena olmaz yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?