- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
duru ismini de düşünen biri olarak bayaa bütünleşiriz yanii
eileityia bnmde oğlum olacakmış
Cnm kiz olabilir. Tatli turu yeseydiin bari gitmedenMerhaba kızlar doktor dan geldim bebeğim 17 haftalik gayet sağlıklı allaha Şükür. Sırtı dönük yan oturur vaziyetteydi sadece sırtını gorebildim Donmedi yüzünü doktor da Kız gibi popoyu tam net göremiyorum net birsey soyleyemiyorum dedi.cok merak ederek gitmiştim yine tereddüt de kaldım sizce kız midir sırtı dönük bebekler
inşallah hayırlı sonuçlar alırız benim 30unda zeyyciğim nasıl sabretcem bakalım
Hayırlı Cumalar herkeze...
Benim bi sorum olucaktı sizlere ben hamileligin başından beri adet sancısı cekiyorum bi ara geçmişti hiç olmuyordu bu son hafta yine başladı aranızda böyle bi sıkıntı yaşiyan varmı doktora her defasında sorduğumda normal diyor ama hiç bi hamile arkadaşımdanda öyle sancı olduğunu duymuyorum(( bide bebeğinizin kipirtilarini nasıl hissediyorsunuz benimki sanki gıdıklama gibi bişey
Cnm kiz olabilir. Tatli turu yeseydiin bari gitmeden
Cnm kiz olabilir. Tatli turu yeseydiin bari gitmeden
Merhaba. Bende senin gibiyim. Normalde de adetlerim sancılı geçerdi(polikistik over var). Bugün 1.5 saat kadar iki büklüm gezdim. Çok ağrım oldu. Sürekli lavaboya gidip kontrol ettim. Farkettiğim birşey var. Her ayın bu dönemlerinde oluyor. Birkaç hafta pek olmuyor. Acaba adet dönemlerinde mi bu ağrılar yaşanıyor. Sende nasıl?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende de var polikistikover benimde hep sanciliydi benim aslinda adet dönemim suan ondanmi acaba anlamadim bi kac saat benimde sürdü agrim hep lavobodayim biseymi cikicak diye sanci oldukça :)) Allahim yardimetsin
Amin canım. Bizim kaderimiz bu sancılar sanırımetrafımda kimsede olmayınca bende kafama takıyorum. Geçen aylarında ilk haftasında bu durumu yaşamıştım. Sanırım adet dönemiyle alakalı. İnşallah doğumumuz kolay geçer ne diyelim:)
Bende çok takiyorum yaa hele hafta sonu idraryolumu usutmusum su geldi benden doktora gittim idrar kacirmisindir dedi tahlil yapti enfeksiyondan dedi cocuk baski yapiyo anlamamissin ben suyum geliyomu acaba diye ne kadar panik oldum herşeyde bi stres yaşıyorum biraz kendimizi dinlemesek belki iyi olucak ama insanin elinde değil sizin cinsiyet bellimi
Yapmayin böyle kızlar. Bu stres bebeklerinizi ne kadar kötü etkiliyor farkındamisiniz ??
Haklısin ama inanki elimde değil keşke kendime engel olabilsem sürekli kaybetme korkusundan panik haldeyim malesefbebeğimde simdiden stres sahibi oldu
Ah canım sen mi ben mi bilsen kontrolden sonra iki haftam rahat geçiyor sonraki iki hafta hiç geçmiyo bir de hala hareketleri hissedemedim Pazartesi kontrolum var Rabbim sağlığını görmeyi nasip etsin inşallah bebişlerimizin
Canım son zamanlarda erkek bebeklerin daha çok sakladığını duyuyorum. Benimki kız ve her gidişimde ilk 10sn içinde popoyu dikiyor:) utanma sıkılma yok yani
Canım son zamanlarda erkek bebeklerin daha çok sakladığını duyuyorum. Benimki kız ve her gidişimde ilk 10sn içinde popoyu dikiyor:) utanma sıkılma yok yani
bu fiyatlar özel sağlık sigortası olanlara mı acaba
çünkü bakırköy acıbadem sezaryene 15 000 TL istedi
çok farklı fiyatlar
herkese, hayırlı, sağlıklı,bereketli yeni bir gün, yeni bir hafta sonu dileğiyle, günaydınlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?