2014 Kasım Anneleri

Cnm kiz olabilir. Tatli turu yeseydiin bari gitmeden

merhaba ben yeni katıldım aranıza tdt kasımın başı.bri oğlumuz olacak.çok şükür şimdilik sağlıklıyız ikimizde.hepimiz bebeklerimizle mutlu olur ,kucağımıza sağlıklı ,sağ salim alırız inşallah

Merhaba. Bende senin gibiyim. Normalde de adetlerim sancılı geçerdi(polikistik over var). Bugün 1.5 saat kadar iki büklüm gezdim. Çok ağrım oldu. Sürekli lavaboya gidip kontrol ettim. Farkettiğim birşey var. Her ayın bu dönemlerinde oluyor. Birkaç hafta pek olmuyor. Acaba adet dönemlerinde mi bu ağrılar yaşanıyor. Sende nasıl?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım son zamanlarda erkek bebeklerin daha çok sakladığını duyuyorum. Benimki kız ve her gidişimde ilk 10sn içinde popoyu dikiyor:) utanma sıkılma yok yani

Canım son zamanlarda erkek bebeklerin daha çok sakladığını duyuyorum. Benimki kız ve her gidişimde ilk 10sn içinde popoyu dikiyor:) utanma sıkılma yok yani

Bende de var polikistikover benimde hep sanciliydi benim aslinda adet dönemim suan ondanmi acaba anlamadim bi kac saat benimde sürdü agrim hep lavobodayim biseymi cikicak diye sanci oldukça :)) Allahim yardimetsin

Bende de var polikistikover benimde hep sanciliydi benim aslinda adet dönemim suan ondanmi acaba anlamadim bi kac saat benimde sürdü agrim hep lavobodayim biseymi cikicak diye sanci oldukça :)) Allahim yardimetsin

Amin canım. Bizim kaderimiz bu sancılar sanırım etrafımda kimsede olmayınca bende kafama takıyorum. Geçen aylarında ilk haftasında bu durumu yaşamıştım. Sanırım adet dönemiyle alakalı. İnşallah doğumumuz kolay geçer ne diyelim:)

Bende çok takiyorum yaa hele hafta sonu idraryolumu usutmusum su geldi benden doktora gittim idrar kacirmisindir dedi tahlil yapti enfeksiyondan dedi cocuk baski yapiyo anlamamissin ben suyum geliyomu acaba diye ne kadar panik oldum herşeyde bi stres yaşıyorum biraz kendimizi dinlemesek belki iyi olucak ama insanin elinde değil sizin cinsiyet bellimi

Yapmayin böyle kızlar. Bu stres bebeklerinizi ne kadar kötü etkiliyor farkındamisiniz ??

Haklısin ama inanki elimde değil keşke kendime engel olabilsem sürekli kaybetme korkusundan panik haldeyim malesef bebeğimde simdiden stres sahibi oldu

Ah canım sen mi ben mi bilsen kontrolden sonra iki haftam rahat geçiyor sonraki iki hafta hiç geçmiyo bir de hala hareketleri hissedemedim Pazartesi kontrolum var Rabbim sağlığını görmeyi nasip etsin inşallah bebişlerimizin

Inşallah canim ayni bende doktorda herseferinde 1 ay sonra gel diyor iyice deli oluyorum okadar uzun süre veriyor diye ben hissetmeye başladım canım çok harekwtli değil günde en fazla üç sefer hareket ediyo sanki gidikliyo içerden çok değişik bişey ilk hissettiğimde okadar hoşuma gittiki anlatamam

Allah her hamileye seninki gibi uşak versin. her merak ettiğinde hemen göstersin . bu arada aynı tarihte doğumumuz hayırlısıyla.

Anladm cnm. Ben daha ogrenmedim cinsiyti . Pazartesi kontrole giderken visne suyu icmeyi dusunuyorum. Bakalim hayirlisi

Günaydin kizlar, birşey sorcam 15.haftama girdim, suan bebegim beni duyuyor mu? Yoksa 24. Haftada mi duymaya baslayacak. Telefnumdaki uygulamalara göre 15. Haftada sizi duyar yaziyor. Ama internette 24.haftada yazıyor.. bilginiz var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu fiyatlar özel sağlık sigortası olanlara mı acaba

çünkü bakırköy acıbadem sezaryene 15 000 TL istedi

çok farklı fiyatlar

Evet canim fiyatlar cok farkli burasi yeni acildigi icin sansimizdan fiyatlar uygun
Halkali atakent te super luks hem yeni hem temiz netten bakabilirsin
Tabi onemli olan icindeki doktorlar
Bu fiyatlar sgk liya kadin dogum doktor rutin kontrolde 78 tl mis
Bende sok oldum haftaya nasipse bide oraya gidicem arkadasim oranin mimarisinde calismisti o tavsiye etti fiyatlar simdilik cok uygun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…