evet canım, nihayet cumartesiş günü gösterdi kukusunu
Ben de seveceğimi sanmıyorum ama bacak krampları berbat hele o sinir bozucu göz seyirmesi
Benim doktorum 24.haftaya kadar yapmak lazım taramayı dedi. Kalbi de 16-24 haftalar arası iyi takip etmemiz lazım dedi.
Haftaya bir daha göreceksin yani kuzunu, ne güzel
Benim de holter sonucuma göre çarpıntı çıktı, ama normal dedi kardiyoloji doktoru. Ödemlerin de ayaklarından bacaklarına da çıkarsa kesin haberimiz olsun dedi. Onun haricinde doğum için sakınca yokmuş çok şükür
Doktorum 3lü teste de gerek duymadı. Burun kemiği olayını da sordum, gördüm ama önemli olmadığı için yazmadım ikili testin sonucuna dedi
Organ taraması için doktorum bir arkadaşını tavsiye etti bize, fsm de ultramed diye biyer. 325 tl'mişSenin fiyatlar hakkında bilgin var mı peki canım?
canım ama doruktaki sgk'lı fiyattır, burada sgk yok. Benim özel sigortam var, %80'ini karşılıyor. Aslında bana da 65 tl'ye malolmuş olacak. Ben başka yerlere hiç fiyat sormadım, doktorum orayı tavsiye etti diye direkt oradan randevu aldım, umarım memnun kalırım:26:
Benim ayrıntılı ultrasona gittiğim gün tam 18+0 olacak haftam. 16-14 haftalar arasında yapılıyormuş, o yüzden haftası çok farketmiyor heralde cnm. İşte seninki de sgk anlaşması olsa 60-70 tl civarına denk gelirdi. Neden anlaşma yok acaba bu ultrasonda:26:[/QUOTE
bana da ilginç geldi sgk anlaşmasının olmaması. bazı hastanelerinde oldugunu duymuştum. hatta merak edip medical park genel müdürlüğe mail atıp sordum. bakalım cvp gelecekmi. işyerimin yanında bu hastane ama cok pahalı araştırıcam bakalım.
Evet canım, prensesim oluyor..
Bakın kızıma neler aldım, az önce internetten.
Eki Görüntüle 1150788 Eki Görüntüle 1150789
cumartesi anneannemizin torununa aldıkları cicileri kızlar...
Eki Görüntüle 1150549 Eki Görüntüle 1150546 Eki Görüntüle 1150547
Eki Görüntüle 1150548 Eki Görüntüle 1150545 Eki Görüntüle 1150562 Eki Görüntüle 1150563 Eki Görüntüle 1150560
Eki Görüntüle 1150564 Eki Görüntüle 1150561 Eki Görüntüle 1150568
Eki Görüntüle 1150566 Eki Görüntüle 1150567
ayyy canımm ben benim kızı hiç hissedemedim daha yaaa
yatıyo heralde hepp yada ben çok ruhsuzum yaa
bakalım 4lü isteyecek mi benimki:26:Benim doktorum da 3 'lüye gerek duymadı, direk 4'lü tarama istedi. Valla fiyatlar hakkında pek bilgim yok, 325TL baya iyiymiş sahidenAboowwww diyorum, bu nedir ya? Doktorum bana ayrıntılı ultrason falan demeyince, bende henüz fiyat araştırmamıştım. Bakalım araştımak lazım galiba.
Olmazsa başka anlaşmalı hastaneye gidip yaptırırsın cnm, ne gereği var o kadar fark vermeyebana da ilginç geldi sgk anlaşmasının olmaması. bazı hastanelerinde oldugunu duymuştum. hatta merak edip medical park genel müdürlüğe mail atıp sordum. bakalım cvp gelecekmi. işyerimin yanında bu hastane ama cok pahalı araştırıcam bakalım.
Bu erken braxton hicks kasılmaları karında sertlik gibi oluyormuş sanırım, yaşayan arkadaşlar öyle anlatmıştı canım ama ben yaşamadım bilemiyorum:26:kızlar merhaba ya benim dünden beri karnımda sanki sertlikler oluyor ama gaz sancısımı anlayamadım çokta sık olmadı ama akşam süt içtim sanki ondan sonra oldu.bir fikriniz var mı? erkenden kasılma olan arkadaşlar nasıl oluyor yazabilirlerse sevinirim.bu arada ben cumartesi gittim ayrıntılı için herşey yolunda ama 20.haftada tekrar bakalım dedi sanırım erken baktığı için bazı organları göremedi.zaten kendi doktorum bu ayın sonuna vermişti randevuyu onu beklicem artık:)
hayırlı olsun canım, bir erkek daha geliyor topiğe demekKızlar merhaba herkese iyi haftalar..
Bu sabah doktora gittik ve cinsiyetimiz belli oldu..
İkinci oğlum geliyor.. Kız olur belki diye çok heveslenmiştim hevesim kursağımda kaldı..
Hayırlısı artık, eşim , oğlum, annem hepsi erkek istiyorlardı. Onların istediği gibi oldu.. Yine kız çocuklarına uzaktan bakmaya devam..
Sağlıklı sihhatli doğsun inşallah, abisine arkadaş olacak..
bakalım 4lü isteyecek mi benimki:26:
Senin hastaneye sor fiyatı da ona göre eğer orada da anlaşma yoksa anlaşmalı biyerde yaptırırsın cnm dışarda, bak Fatih medicalde sgk anlaşması yokmuş detaylıda, çok ilginç. Olmadı doruğa gidersin.
Sanki oyle degil hani usutursun de belini falan boyle ani bir sanci girer ya oyleydi. Umarim kizim buyuodur ondan olmustur.günaydın canım..
plesentanın olduğu yerde olabilir orası..
ters bir hareket yaptıysan ya da üzerine yattıysan ondan ağrımış olabilir..
Bende plesentanin belli haftalarda asagi indigini sonra ciktigini duydum tv de bir dr den. 17 ile 20 arasi galiba.ama hafta olarak tam emin degilim. Allah saglik versin canim.gunaydın, plesantanın oldugu yer agrı yapar mı? bırde plesanta bebek gıbı hareket edebılen yer degıstıren bırsey mı zeyy bılıyor musun??
ben korkuyorum, mıyomum oldugu ıcın, plesanta ıle yanyana gelıp kan alıs verısı yaparsa plesanta oluyormus netten okudum
Kizlar şimdi doktordan geldim bugunki doktor da kesin olmamakla erkege benziyor dedi iyiden kafam karıştı benim bebisim kiz mi erkek mi acaba? Artik bi daha ki aya kaldim:-( bide ultrason olcumlerinde BPD de 17 haftalik gözüküyor FL DE 16 +2 AC de ise 17+5 hangisini dikkate almalıyım? Normalde sata gore 16+5 im suan
gögüs ucu kremi mi süreceksiniz 36. haftadan onra sürmek lazımmış erken sürülürse erken doğuma neden oluyormuş
Birgencim benide listeye eklermisin cinsiyeti öğrenmeyi bekliyordum :) 20.11.2014 istanbul 25 ilk çocuk kız
Ayrıntılı ultrason için doktorum bi ay sonra yaptır dedi aynı hastanede perinatalog yapıyormuş fiyat 300 350 arası çok fazla ama orda yaptircam sanırım temmuz başında
Kızlarr ben akşam çok kötü rahatsızlandım böyle midemin üstünde çok kötü yanma ve ağrı oldu bu aralar ağrı sık oluyor sizce neden baharatlı yemek yedim acaba ondan mı oluyor genelde öyle yiyince oluyor yada soğuk geçiyor havalar ondan mı yaa ne yapmalıyım sizce YARDIMM lütfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?