2014 Kasım Anneleri

Benim doktorum da 3 'lüye gerek duymadı, direk 4'lü tarama istedi. Valla fiyatlar hakkında pek bilgim yok, 325TL baya iyiymiş sahiden Aboowwww diyorum, bu nedir ya? Doktorum bana ayrıntılı ultrason falan demeyince, bende henüz fiyat araştırmamıştım. Bakalım araştımak lazım galiba.

kızlar merhaba ya benim dünden beri karnımda sanki sertlikler oluyor ama gaz sancısımı anlayamadım çokta sık olmadı ama akşam süt içtim sanki ondan sonra oldu.bir fikriniz var mı? erkenden kasılma olan arkadaşlar nasıl oluyor yazabilirlerse sevinirim.bu arada ben cumartesi gittim ayrıntılı için herşey yolunda ama 20.haftada tekrar bakalım dedi sanırım erken baktığı için bazı organları göremedi.zaten kendi doktorum bu ayın sonuna vermişti randevuyu onu beklicem artık:)

Ayyy maşallahh, sağlıkla eskitsin inşallah. Sabah bilgisayarımda sorun vardı, donup duruyordu, kendi kendine açılıp kapanıyordu tam bakamamıştım sabah yazılanlara. Çok güzel hepsi canım, mutlulukla, sağlıkla giysin inşallah.

Kızlar merhaba herkese iyi haftalar..

Bu sabah doktora gittik ve cinsiyetimiz belli oldu..

İkinci oğlum geliyor.. Kız olur belki diye çok heveslenmiştim hevesim kursağımda kaldı..

Hayırlısı artık, eşim , oğlum, annem hepsi erkek istiyorlardı. Onların istediği gibi oldu.. Yine kız çocuklarına uzaktan bakmaya devam..

Sağlıklı sihhatli doğsun inşallah, abisine arkadaş olacak..

Son düzenleme:
ayyy canımm ben benim kızı hiç hissedemedim daha yaaa
yatıyo heralde hepp yada ben çok ruhsuzum yaa

Benim kız mı değil mi bilmiyorum ama hep uyuyor sanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
bakalım 4lü isteyecek mi benimki:26:
Senin hastaneye sor fiyatı da ona göre eğer orada da anlaşma yoksa anlaşmalı biyerde yaptırırsın cnm dışarda, bak Fatih medicalde sgk anlaşması yokmuş detaylıda, çok ilginç. Olmadı doruğa gidersin.

Olmazsa başka anlaşmalı hastaneye gidip yaptırırsın cnm, ne gereği var o kadar fark vermeye

Bu erken braxton hicks kasılmaları karında sertlik gibi oluyormuş sanırım, yaşayan arkadaşlar öyle anlatmıştı canım ama ben yaşamadım bilemiyorum:26:

hayırlı olsun canım, bir erkek daha geliyor topiğe demek

Birgencim benide listeye eklermisin cinsiyeti öğrenmeyi bekliyordum :) 20.11.2014 istanbul 25 ilk çocuk kız

Ayrıntılı ultrason için doktorum bi ay sonra yaptır dedi aynı hastanede perinatalog yapıyormuş fiyat 300 350 arası çok fazla ama orda yaptircam sanırım temmuz başında

Bakalım artık, doktor ne diyecek ona göre araştırırım. Aman hiç tedirgin olma 4'lü den falan, bende laf olsun diye yaptırdım Ben cuma günü, onca stresten sonra bebeğimin nasıl büzüştüğünü gördüm, yavrum kasılmış karnımda, o yüzden hiiççççç 4'lüymüş, 6'lıymış 10'luymuş takamıycam kafama.

Kızlarr ben akşam çok kötü rahatsızlandım böyle midemin üstünde çok kötü yanma ve ağrı oldu bu aralar ağrı sık oluyor sizce neden baharatlı yemek yedim acaba ondan mı oluyor genelde öyle yiyince oluyor yada soğuk geçiyor havalar ondan mı yaa ne yapmalıyım sizce YARDIMM lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canım..
plesentanın olduğu yerde olabilir orası..
ters bir hareket yaptıysan ya da üzerine yattıysan ondan ağrımış olabilir..
Sanki oyle degil hani usutursun de belini falan boyle ani bir sanci girer ya oyleydi. Umarim kizim buyuodur ondan olmustur.
Bende plesentanin belli haftalarda asagi indigini sonra ciktigini duydum tv de bir dr den. 17 ile 20 arasi galiba.ama hafta olarak tam emin degilim. Allah saglik versin canim.

Sevindim adına inş erkektir. Zaten bacaklarını açmadığı için kız demişti doktorum büyük ihtimal erkektir bu saatten sonra değişmez

Benim kız bacaklarını tam açtı ve hareketli idi 13. Haftada Dr kesin kız dedi bu yüzden..16 haftayı geçtim hala gitmedim Dr a. ..her ay Dr a gitmicem..test de yaptırıyor um zaten..yaptırsa m ne olacak beni üzmek başka..benim gibi düşünenler varmı..şikayetim olmadığı sürece gitmicem..Yurt dışında 3 4 kez ultrason a giriyorlarmış

hayırlı olsun canımmm
bizim burda tek bebek 150 ikiz bebekler 300 tl

baharatlı yemekten olabilir..
bende yemeğin içinde az bişey sarımsak varsa ağrıdan ve mide yanmasından duramıyorum..
doktoruna sor yine de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…