• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

en iyisini yapmışsınız ben söylediğime pişman oldum aslında keşke söylemeseydim diyorum en azından şu tavırlarına sinirlenmezdim:1: ama aileme söyledim onlarında hakkı diye düşündüm.

bulantılar dışında iyiyim canım bi de besleyebilsem bebişimle kendimi:31:
aynı benimki de öyle alıştım 6 ayda. bi de demez mi ben de senin bi annenim hani nerde bi anneliğini göremedim valla:19: ne güzel işte benim annemler de duyar duymaz bilet aldılar haftaya gelecekler inşallah :21::21:

Ne bilim canım hayal kırıklığı olmasın diye bu sefer korkuyoruz

ohh ne güzelll canım gelsin anacığınnnn :16::16::16::16:
Benimki iki tarafında ilk torunuuu... Kv de tarafından kıymetli olurmu bilmiyorum ama annem babam şimdiden bebek mağazalarını geziyorlarrr:1::1:

Canım benimde 6 haftalık benimde dün kesem boştu...doktorum 9.haftada gel dedi...

takmayalım kafamıza tatlım herkeste değişio bu durum eşimin kuzeni ile aramızda bir ay var onunda 8 haftalık iken duyuldu kalbi:)

WALLA BEN BAYA TEST YAPTIRDIM AMA DAHA NE TESTİ YAPTIRCAZ:s BU İKİLİ TARAMA VE ÜÇLÜ TARAMA NE ZAMAN ACABA?

onu bende merak ediyorum o herhalde 15 haftalık falanken sanırım senin de mi ilk hamileliğin canım

WALLA BEN BAYA TEST YAPTIRDIM AMA DAHA NE TESTİ YAPTIRCAZ:s BU İKİLİ TARAMA VE ÜÇLÜ TARAMA NE ZAMAN ACABA?

ben sanırım bu testleri yaptırmıcaammm kızlarrr...
birçok kişide yalnış çıkmış..
bçrok anne boş yere kötü günler geçirmiş boş yere amniyosentez yapılmış..
zaten o haftalarda kötü birşey varsa bile çözümü bebeği aldırmaktan başka birşey değil..
Allah korusun o kararı almak çok zor olurr yaaa

onu bende merak ediyorum o herhalde 15 haftalık falanken sanırım senin de mi ilk hamileliğin canım

evet canım benimde ilk:) o yüzden bende çok meraklı ve heyacanlıyım:) 6.haftada neler yenmeli die bakıorum şimdi.sütle aram hiç iyi değil:( doğal süt almıştı kayınbabam ama daha bir kere içtim:( yoğurt yiyorum ama seviyorum çünkü:)ceviz yemeyi unutuyorum çoğu zmaan ama aklıma gelince yiyorum.bu sabah sandviçi zorla yedim midem bulandı:( sen neler yapıyorsun:49:

kızlar benim hiç midem bulanmıyor normal mi sizce :44:

Canım normal tabi, hiç mide bulantısı yaşamadan gebeliğini tamamlayanlar var.
Benim çok nadir oluyor mesela yok diyebilirim yani. Doktorum sanslısın demişti :)
Gerçi çoğu kişide bulantılar 6.haftada baslıyormuş :)

Son düzenleme:
evet canım benimde ilk:) o yüzden bende çok meraklı ve heyacanlıyım:) 6.haftada neler yenmeli die bakıorum şimdi.sütle aram hiç iyi değil:( doğal süt almıştı kayınbabam ama daha bir kere içtim:( yoğurt yiyorum ama seviyorum çünkü:)ceviz yemeyi unutuyorum çoğu zmaan ama aklıma gelince yiyorum.bu sabah sandviçi zorla yedim midem bulandı:( sen neler yapıyorsun:49:

Canım bana doktor haftada 1 gün balık , 1 avuç ceviz ve badem ek olarak süt içiyorum bir bardak canım..

kızlar benim hiç midem bulanmıyor normal mi sizce :44:

gayet normal canımmm:)benimde bugüne kadar hiç bulanmadı sadece bu günlerde aç karnına otobüse binersem zorlanıorum,bide yemeğe başlarken..aman nazar değmesinnn,benim çoğu tanıdığımın hiç bulanmamış söleme kimseye nazara gelme dio:)

gayet normal canımmm:)benimde bugüne kadar hiç bulanmadı sadece bu günlerde aç karnına otobüse binersem zorlanıorum,bide yemeğe başlarken..aman nazar değmesinnn,benim çoğu tanıdığımın hiç bulanmamış söleme kimseye nazara gelme dio:)

aynen canım, benim doktorumda sanslısın eğer yoksa demişti :)
Gerçi çoğu 6.haftadan sonra baslıyor, belli olmaz dedi :) Görcez bakalım :emir_bebek:

Son düzenleme:
Canım bana doktor haftada 1 gün balık , 1 avuç ceviz ve badem ek olarak süt içiyorum bir bardak canım..

bende geçen hafta balık yedim eşime al dedim sağolsun o kadar çok almış ki daha yemem herhalde tiksindim:(
badem bende bulunduruom çantamda bi apket:) iş çıkışı acıkıyorum yolda yiyorum:)

Kasım anneleri nasılsınız bakalım?:16:
Ben dün doktora gittim,test sonuçlarımı göstermeye,sağolsun doktor bey bakmadı neymiş çok hastası varmış:41:
bende sinirkendim,giderim özele para veririm çekmem sizin nazınızı dedim:20:
sonra geldim özel hastaneye bayıldım 60 tl:1:
testlerim temiz çıktı çok şükür,bebişim içinde 6 haftalık dedi:49:
kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi:46:
ay kızlar o kese neden boş gibi duruo ne zaman göreceğim içini:18:
sizler ne zaman duydunuz kalp atışlarını ve ne zaman görmeye başladınız keseciğin içini:21:

Canım benim görürsün merak etme bende kalp atışları için sabırsızlanıyorum bitmiyo yani:1:

Bende bazen zorla yemek yiyorum küt diye iştahım kesiliyor özellikle akşam öğününde ama çok şükür midem hiç bulanmadı sadece bazı yiyeceklere karşı tiksinti oluştu :49::49:

Back
X