- 5 Ekim 2011
- 2.898
- 1.851
- 248
Evimde değilim cuma günü ıst.a geldim valiz taşıdım ertesi sabah yani dun başladı iste geçmiyor sildikce kahverengi geliyo evden dışarı adım atamadim günüm de az.söz de verdim dolasamiyorum kimseyle ödüm kopuyor arada kaldım yarın doktora gitcem inşallah kötü bisi demez oy oy![]()
sana ne desek kafanda hep korku olucak ama. bende yaşadım zamanında ne kadar stres yaparsan o kadar artıyor lekeler. sen kendini suçlama o öyle bi valiz taşımayla düşücek birşey değil. yada uçağa binip seyahat etmekle. çünkü o bazı kadınlarda malesef olan bir durum. doktorlarda kahverengi lekeleri çok takmıyor canım. (bunu seni korkutmak için söylemiyorum sadece rahatla diye) doktorum sağlıklıysa bu lekelenmeler geçip gider demişti dinlen ve cinsel ilişkiye ve sıcak su ile banyo yapma demişlerdi. ben dedikleri herşeyi yaptım ama malesef benim bebeğim düştü. hemde 1 hafta hastanede yatarak düşürmeye çalıştılar ilaçlarla. yani o sandığın gibi ince bi iple bağlı değil. sana böyle anlatıyorum kendini daha fazla üzmemen için. doktora da gittiğinde progestan olarak vajinadan vermesini istersen daha çabuk kesiyor. ben 200 mg olarak günde 3 defa vajinadan alırdım. üzme ve kendini suçlama ne olur. herşey allahtan. yaşa derse rabbim hertürlü yaşatır. ama stres yapmaktan kaçın gerçekten çok önemli