• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kızlar doktordan geldim kese büyümüş çok şükür içinde bebek oluşmaya başlamış dedi haftaya tekrar çağırdı net görürüz o zaman dedi bulantım için Gaviskon verdi Hmmm bide ayynı muz şeklinde kesem oluşmuş:))))

gözün aydın :nazar: benim de muz şekli ince uzun ama biraz da çoraba benzettim kesemi :1:

:1::1::1:

Önceki gece de rahmetli anneannemlerin evinin avlusunda ikiye bölünmüş bir leoparın arka bacaklarını görmüştüm :53:

Hayra yorayım. Leopar gibi, çita gibi çevik bir evlat mı geliyor nedir :1::1::1:
guclu kuvvetlı demekkı yada popo acık yatıyorsun:1::1:
Kızlar doktordan geldim kese büyümüş çok şükür içinde bebek oluşmaya başlamış dedi haftaya tekrar çağırdı net görürüz o zaman dedi bulantım için Gaviskon verdi Hmmm bide ayynı muz şeklinde kesem oluşmuş:))))

hadı hayırlı olsun benım cts gunu randevum calısıyoruym dıye hsonuna almıstım normalde bugun gıtmelıydım acaba bu hafta gıtsemmıkı :9: heyecan bastı

Gözünüz aydın, çok sevindim! :) Biraz rahatlayın şimdi, tadını çıkarın. İyi haberler devam edicek inşallah :)

Bulantı için Gaviscon öyle mi? İlk kez duydum, araştırayım merak ettim.
saolasın canım şöyle rahat bi nefes alayım artık Günlerdir çocuk yok derken psikolojim bozulmuştu evet csnım gaviskonu ben ilk hamileliğimdede kullanmıştım naneli rahatlatıyo baya:34:

saolasın canım şöyle rahat bi nefes alayım artık Günlerdir çocuk yok derken psikolojim bozulmuştu evet csnım gaviskonu ben ilk hamileliğimdede kullanmıştım naneli rahatlatıyo baya:34:

Aaaa süper o zaman. Şurup mu peki Gaviscon, yoksa hap gibi bişey mi?

maşallah canım darısı başıma artık :)

Ooo senin süpermiş :) benim daha minnak şuan ama doktora gitmek için sabırsızlanıyorum daha hiç gitmedim. sanırım 1 hafta daha anca bekleyebileceğim :1:

amin cnm inşaallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız...

Ben de uzun zamandır giremiyorum. Benimde başımdan birsürü şey geçti anlatmak bugüne nasip oldu.. Öncelikle qborg sana çok üzüldüm arkadaşşım. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. İnş önümüzdeki aylar sana çok daha güzel ve sağlıklı bebişler nasip eder ..

Benimde ikizler kendi arasında bölünerek üçüz oldular. Şuan 7 - 7,5 haftalık üçüde. ve hepsinin kalp atışlarını duyduk. Mucize gibi bir olay nadir rastlanan bir durum dedi. iki kese var biri kendi arasında tekrar bölündü ve tek kesede iki tane bir kesede bir taneler. Riskli ve zor bir gebelik dedi doktor. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

allahım nasıl bir mucize bahşetmiş sana nasıl sevindim bilemezsin kendimin 3 tane olmuş gibi. maşallah allah onlara ve sana sağlıklı bir hamilelik geçirtsin inşallah. eminim sağlıcakla kucağına alırsın allahın izni ile. :nazar::nazar::nazar::17::17:

zaten en sonunda dayanaamazsam çıkıcam:18: badem hep var çantamda ama canım istese...cevizde arada yiyorum ama yağlı gelior :( yoğurda ayrana devam:)sanırım ben bugün kendimi biraz kötü hissediyorum ondan böle mız mız oldum:)patronuma uyuz oluorum yüzünü bile görmeye tahammülüm yok sanırım en çok bundan etkileniyorum.inşaALLAH canım senin hiç olmaz bulantı falan

canım eğer evliliğin 1 yılı doldurmamışsa tazminatını alıp çıkabilirsin evlilikten dolayı...

Arkadaşlar kalp atışını 6.hafta başında duymak şart mı ? Benim doktorum öyle diyor çünkü 6. haftada duymamız lazım diyor. Çok endişeyle bekliyorum, bir kere boş gebelik yaşadım psikolojimi baya etkiledi. Şu an 4+4 haftalık hamileyim.

arkadaşlar merhaba bugün keseyi gördük çok sevindimmm :) 3 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye çağırdı doktor çok heyecanlıyım içinde bişi büyüyor :)
hayırlı olsun canım 3 Hafta geçmez şimdi:32:

maşallah canım inşallah darısı kalp atışlarını duymaya olsun:nazar: bende bebişimin kalp atışlarını henüz duyamadım inşallah 1 hafta soonra benimde randevum var

maşallah canım sanada:nazar: Allah yavrularımızı korusun:16:
amin bitanem ayyy çok heycanlı ya mercimekler biran önce büyüse a:9:rtık

gözün aydın :nazar: benim de muz şekli ince uzun ama biraz da çoraba benzettim kesemi :1:
saolasın vCanım ayyy alemsin çorap mı benzettin:52::52: yerim ben o muzu çorsbı çok tatlı ya:16:

guclu kuvvetlı demekkı yada popo acık yatıyorsun:1::1:

hadı hayırlı olsun benım cts gunu randevum calısıyoruym dıye hsonuna almıstım normalde bugun gıtmelıydım acaba bu hafta gıtsemmıkı :9: heyecan bastı

buyuk ıhtımal :1::1:

bende endıse var bu ara 9. hafta hamılelıgınden korkuyorum cok
niye ki canım neden endişelisin 9 Haftalık olmuşsun artık:53:

Aaaa süper o zaman. Şurup mu peki Gaviscon, yoksa hap gibi bişey mi?
Şurup canım naneli şurup

Arkadaşlar kalp atışını 6.hafta başında duymak şart mı ? Benim doktorum öyle diyor çünkü 6. haftada duymamız lazım diyor. Çok endişeyle bekliyorum, bir kere boş gebelik yaşadım psikolojimi baya etkiledi. Şu an 4+4 haftalık hamileyim.

hayır şart değil ama doktorlar sanırım o haftada başlamasını bekledikleri için o haftayı öneriyorlar. bende 27 sinde gidicem 7 haftamda olmuş olacak. ama kesinlikle 6 haftada duyulmazsa bile bekleyin en az 8 9 haftaya kadar. :17:

8 e kadar yolu var bazılarının 8 de duyulur ben 6+4 te duydum

maşallah canım inşallah darısı kalp atışlarını duymaya olsun:nazar: bende bebişimin kalp atışlarını henüz duyamadım inşallah 1 hafta soonra benimde randevum var

amin inşallah duyarız kalp atışlarını.seninle aynı zamana denk geliyor doğumlar bir aksilik çıkmazsa :):nazar:

kızlar ben de çalışıyorum, işim oturarak ama yine de belim çok ağrıyor, daha keseyi görmeye gitmedik..çok tedirgin oluyorum..rapor mu alsam diye...tedaviyle olduğu için midir nedir çok kasıyorum kendimi bir şey olcak diye...çalışan var mı aranızda...biraz beni rahatlatın kızlar yaa :((

Back
X