- 27 Ağustos 2012
- 787
- 833
- 208
merhaba kızlar dün öğlen lekelenmem olduğu için dr a gıttık bebeğimin kalp atışlarını gördüm duydum o heyecanla eve geldik akşam 18:30 gibi lekelenmem olduğunu gördüm 5 dk sonra kanama başladı oğlum olduğu için hemen gdemedim hastaneye eşimde 1.5 saatlık yola gitmişti annemi aradım geldi beraber gıttık ben kürtaj olurum düşüncesiyle içeri girdim muayene olurken oda neeeeee kuzum hala benimlee inanamadımm dr da şaşırdı çünkü kan geldi yani sonrası siyah kahverengi lekelerr sata göre 7+3 bebeğe göre 6+4 idik dun bugun 6+5 olduk ama kesemiz ufak o canımı sıktı riskli bir gebelik dedi iğne vurdular eve geldim ama suanda k. rengi ve siyah lekelenme hala devam ediyor kesemizin ufak olması canımı sıkıyor çünkü bebeğin alanı daralıyor kese büyümezse muhtemelen kuzumu kaybedicem ama dr bu şeklide başlayıp sağlıklı olan gebelikler var suanda bişey diyemem dedi buda kuzummm
Cok gecmis olsun. Icinizi ferah ve sakin tutmaya calisin, insallah kuzunyz saglikla gelisecek ve normal, saglikli, guzel bir gebelik sonucu hayirlisiyla kucaginiza alacaksiniz.