- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.332
- 248
Annem bana hamile kaldığı zaman, tabi adet görmüyor falan diyo "hamileyim", gidiyor doktora. Doktor "siz hamilesiniz ama bebek ölü düşürmemiz gerek" diyor. Neyse anneme bir ton ilaç veriyor, bir dediyor ki " böyle çukurlu yolda araba ile dolanın kendi de düşer belki" demiş. Annem tabi gözyaşı içinde hem ilaçları içiyor hemde babamla araba içinde çukurlu yolda saatlerce dolanışıyor. Düşen eden birşey yok tabi, bu sefer başka bir doktora gidiyor, bu doktor da "hamile falan değilsiniz siz, mideniz rahatsız" diyor ve yine anneme bir ton mide ilacı, kullanıyor tabi, değişen birşey yok, bulantı kusma devam ediyor. Doktor diyor ki ameliyat olacaksınız. Yarın gelin yatışınızı yapalım. Ertesi gün annem hastaneye gidiyor ameliyat için yatak yok, yarın gelin diyorlar. O sırada yolda eve dönerken annem bir arkadaşı ile karşılaşıyor, durumu anlatınca bir doktor ismi söylüyor; bir de ona gidin sorun diyor. Annem de babamla birlikte hazır dışarıdayken gidiyorlar. Ve doktor ne diyor biliyor musun ? "kızım sen ne yaptın, sen 2 aylık hamilesin bebekte turp gibi" demiş. Tabi annem bu süre zarfında, bir dünya düşük için ilaç, defalarca röntgen, mide ilacı ve en sonunda hamile olduğunu öğreniyor . Ve ben doğuyorum 4,200 GR 52 Cm![]()
anammmmm maşallahhh
öldürmeyen Allah öldürmüyor işte...