2014 Kasım Anneleri

neyyy sodadamı ödem yapıomuşşşş :kkk::kkk:

herşeyin azı karar çoğu zarar canımmm:32::32: bünye meselesi bazı şeyler, herkeste aynı etki olacak diye birşey yok:34::34:

$mevlüt.webp

kızlarr şu mevlüt elbisesini çok beğendim ama bizim kuzular kış bebeği olacak ve kolları açık üşür mü ki:26::26: içine uzun kollu giydirince de elbise basitleşecek, evin ısısı iyiyse sizce kasım aralık gibi bu elbiseyi bu haliyle (külotlu çorap giydiririm sadece) giydirebilir miyim?

72 ile hamile kaldm 59a düştüm kusmalardan
Şuan 25.hafta 63 kiloyum :)

günaydın canım :54: Evet daha bugün salıymış ya, bana da çok zor geldi bu durum :( Siz de 8 ağustosta tatile çıkıyormuşsunuz canım, biz de o hafta çıkacağız inşallah. 10unda oyları kullanıp gideriz heralde :16:
Emzik meselesinde de durum şöyle, onun da yeni doğanı, 3 aylığı 5 aylığı fln beden beden :1: yani büyüyünce çok farketmez ama yenidoğana yeni doğan için olanlardan almak lazım, büyük olunca ağızlarına alamıyorlar çünkü. Nuk, avent ve chicco'ya iyi diyorlar. Bir de dişleri çıkmadan önce silikon, dişler çıktıktan sonra kauçuk kullanmak gerekiyormuş diye duymuştum, ne derece doğru bilmiyorum canım. Bir de kendi eliyle çıkaramasın diye sapsız olanları var, onlara iyi diyorlar :34: Daha çok araştırmadım ama bildiklerim bunlar :1:

Günaydın canım, evet 8 Ağustos Cuma gecesi sabaha karşı yollara koyulacağız Allah kısmet ederse. Ya bu emzik olayını hiç sevmiyorum aslında, mümkün olduğunca da alıştırmamaya çalışacağım, ama hastane de istiyorlarmış galiba, o yüzden numunelik bir tane alıcam. Yoksa alıştırmak istemiyorum açıkçası.

herşeyin azı karar çoğu zarar canımmm:32::32: bünye meselesi bazı şeyler, herkeste aynı etki olacak diye birşey yok:34::34:

Eki Görüntüle 1189356

kızlarr şu mevlüt elbisesini çok beğendim ama bizim kuzular kış bebeği olacak ve kolları açık üşür mü ki:26::26: içine uzun kollu giydirince de elbise basitleşecek, evin ısısı iyiyse sizce kasım aralık gibi bu elbiseyi bu haliyle (külotlu çorap giydiririm sadece) giydirebilir miyim?

Canım ev ne kadar sıcak olsa da, bu kıyafeti giyecek kadar sıcak olacağını, en azından bebek için hiç sanmıyorum.

Günaydın kızlarrrrrr, tatil yaklaştıkça geçmiyor günler. Sabah uyandım ve eşimden o kötü haberi duydum "bugün daha salı aşkım":31::31:

Kızlar size birşey sormak istiyorum, ben şimdi emzik alacağım ama, bunların da yeni doğanı , şuyu buyu var mı? Daha doğrusu neyine bakacağım alırken? Bilgisi olan arkadaşlar bir yardımcı olabilir mi?

Niiil araştırdıysan bana da yaz ben dün araştırdım biri diyo damaklı emzik olacak biri diyor damaksız anlamadım :44: ablam chicco marka damaklı emzik kullanmış en çok onu sevmiş minik olan yeğenim.. diğeri zaten ne biberon ne emzik hiç birini kabul etmedi sürekli emzirdi..

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrrr, tatil yaklaştıkça geçmiyor günler. Sabah uyandım ve eşimden o kötü haberi duydum "bugün daha salı aşkım":31::31:

Kızlar size birşey sormak istiyorum, ben şimdi emzik alacağım ama, bunların da yeni doğanı , şuyu buyu var mı? Daha doğrusu neyine bakacağım alırken? Bilgisi olan arkadaşlar bir yardımcı olabilir mi?

Eki Görüntüle 1189356

benim arkadaşım bu tarz bi elbise giydirdi kızına içine de uzun kollu badisini giydirdi valla çok şirindi hiç de basit durmadı.. ama kolları düzdü onun yana doğru uzamıyordu öyle alırsan içine bişey giyince basit durmuyor valla tam yemelik oluyor :16:

Evet canım netten baktım hepsi burada da indirime girmiş 169 tl..başka renkleri de var..

Hmm evet canım baktım bende krem lacivert kırmızı ve pembesi var ama en güzel senin seçtiğin duruyor ya pembesi hepisnden güzel yakında yer yok mu keske görme imkanın olsa içini kalitesini falan böyle göründüğü gibi güzelse süper kaçırma derim.uyusun cimcimeler pembis pembis:29:

benim arkadaşım bu tarz bi elbise giydirdi kızına içine de uzun kollu badisini giydirdi valla çok şirindi hiç de basit durmadı.. ama kolları düzdü onun yana doğru uzamıyordu öyle alırsan içine bişey giyince basit durmuyor valla tam yemelik oluyor :16:

$mevlüt 2.webp

şöyle mi mesela? fiyatları çok düşmüş o yüzden kaçırmak istemiyorum, belki şık uzun kollu çıtçıtlı badi bulabilirim:26::26:

azaltarak vücudunu bi dene tatlım, etkisi olup olmadığına bakarsın, bir de sodyum oranları ve klor oranları farklı hepsinin, şu an evde kızılay ve kınık var tekrar baktım tüm değerler farklı, en azından daha az olanı tercih etmek bile hafifletmez mi yükü? etki görmezsen benim vücudum böyle diyeceksin yapacak birşey yok:31::31:

Ben de kızılay içiyorum çok mu onda oranlar 53 ile hamile kaldım 56.5 kiloyum tuzsuz yiyorum bacaklarım çöp gibi doktor diz altımdan bastırdı içeri çöktü biraz moralim bozuldu..

azaltarak vücudunu bi dene tatlım, etkisi olup olmadığına bakarsın, bir de sodyum oranları ve klor oranları farklı hepsinin, şu an evde kızılay ve kınık var tekrar baktım tüm değerler farklı, en azından daha az olanı tercih etmek bile hafifletmez mi yükü? etki görmezsen benim vücudum böyle diyeceksin yapacak birşey yok:31::31:

Eki Görüntüle 1189366

şöyle mi mesela? fiyatları çok düşmüş o yüzden kaçırmak istemiyorum, belki şık uzun kollu çıtçıtlı badi bulabilirim:26::26:

Aynen kolu sıfır düz olunca badi sanki devamı gibi duruyor çoook güzel olmuştu bayıldık hepimiz al bence çok yakışacak senin pembişede:16:

Ben de kızılay içiyorum çok mu onda oranlar 53 ile hamile kaldım 56.5 kiloyum tuzsuz yiyorum bacaklarım çöp gibi doktor diz altımdan bastırdı içeri çöktü biraz moralim bozuldu..

yaa canım birazcık her zaman olur bu sıcaklarda, eleit'in çok fazlaymış, seninki normaldir rahat ol, uzun süre bacaklar aşağıda durunca bile şişme oluyor artık, yaz hamileliği zor, allah güç versin hepimize

Günaydın canım, evet 8 Ağustos Cuma gecesi sabaha karşı yollara koyulacağız Allah kısmet ederse. Ya bu emzik olayını hiç sevmiyorum aslında, mümkün olduğunca da alıştırmamaya çalışacağım, ama hastane de istiyorlarmış galiba, o yüzden numunelik bir tane alıcam. Yoksa alıştırmak istemiyorum açıkçası.
Ben de alıştırmayı hiç istemiyorum aslında ama, herkes alıştırırsan rahat olur diyor. Bir tane yenidoğan alırım, duruma göre sonra karar veririm ben de artık

Aynen kolu sıfır düz olunca badi sanki devamı gibi duruyor çoook güzel olmuştu bayıldık hepimiz al bence çok yakışacak senin pembişede:16:

oyy inşallah nasip olur o günleri görmek , nasıl yakışacak kuzulara, alıyorum bunu şimdi:16::16:

unibaby şampuanlar için ne düşünüyorsunuz kızlar?

Eki Görüntüle 1189356

canım ev ne kadar sıcak olursa olsun bebek üşür yaa..
bunların uzun kollu bolerolu takımnları var onlara bak istersenn

oyy inşallah nasip olur o günleri görmek , nasıl yakışacak kuzulara, alıyorum bunu şimdi:16::16:

unibaby şampuanlar için ne düşünüyorsunuz kızlar?

Ben kafamda şampuanı kesinleştirdim mustela alıcam ilk etapta alllerjik bi durum yaşamak istemiyorum ama unibaby de iyidir diye düşünüyorum :40:

Eki Görüntüle 1189356

Canım elbise çok güzel dediğin gibi ama elbisenin görüntüsü bozulacak diye bebisi mi gözden çıkaralım simdi uzun kollu birsey giydir içine yada baska elbise bak Allah korusun üsütse karın ağrısı kulak ağrısı çeker durur yavrucak sende uğrasır durursun.Ben giydirme derim:19:

Mrb anneler :3: bende cici şeyler görüyorum misafirlik için bir iki tane elbisemiz var tatil dönüşü kızıma bikaç tane daha alıcam bende elbise içine kollu body ile düşündüm eminim tüm kız bebeklere çok güzel olur :82:

Son düzenleme:
Neeyyyyyyyyyyy 13 kilo mu verdin vışşşş Ne zor geçmiştir o günler... aman iiyi atlatmışsın.. :103:

Evet cnm normal zamanda grip bile olmayan ben icin inanilmaz zordu..toplasan 1 haftadir iyiym ztn aman cok sükür :)

canım ev ne kadar sıcak olursa olsun bebek üşür yaa..
bunların uzun kollu bolerolu takımnları var onlara bak istersenn

Canım elbise çok güzel dediğin gibi ama elbisenin görüntüsü bozulacak diye bebisi mi gözden çıkaralım simdi uzun kollu birsey giydir içine yada baska elbise bak Allah korusun üsütse karın ağrısı kulak ağrısı çeker durur yavrucak sende uğrasır durursun.Ben giydirme derim:19:

haklısınız kızlar, alınacak risk değil, ama carputinin söylediği içime sindi, sıfır kol alınca badi ile bütünleşebilir, şık bir badi bakıcam şimdi:16::16:
Ben kafamda şampuanı kesinleştirdim mustela alıcam ilk etapta alllerjik bi durum yaşamak istemiyorum ama unibaby de iyidir diye düşünüyorum :40:

mustelanın şampuanları çeşit çeşit canım, yenidoğan köpük mü almak lazım? konak önleyici var, bebek çocuk şampuanı var, daha var da var, n11 de bakıyorum şimdi ama seçenekler çok fazla

Back
X