ben mothercare in yorganını cok beğeniyorum canım. mağazası varsa bulundugun yerde bakmanı tavsiye derim. fiyatını hatılamıyorum ama verilen paraya değer bence. kızıma polar battaniye almıştım mothercare den. kucuk kare battenıyeler gıbı değil biraz daha uzun ve geniş en cok ısımı goren uyku urunu oldu diyebılırım kızım 3 yaşını geçti hala kullanıyorum. kışın uyku tulumu giydirip onu örttüğüm çok oldu bebekken de. geniş oldugu ıcın cocuk hemen atamıyor üzerinden . memlekete gıderken bıle taşıyorum yanımda hala. şimdi oğluma da alıcam erkek versıyonunu.
Bursa'da yok ama , önümüzde ki ay içerisinde İstanbul'a geleceğiz eşimle bir düğün için. Bir gece kalıp, düğünün ertesi günü şu çok bahsedilen havuzlu hana gitmeyi düşünüyordum. Mothercare 'in İstanbul'da ki yerine de bakarım. Elyaf olmaması benim için önemli, kimyasal sonuçta. Bir de kıyafette bile, pamuklu olan eşya makbuldür ya her zaman, sağlıklıdır, hava alır, teri emer ve de terletmez. O yüzden pamuk konusunda karar kıldım, ama senin dediğin yorgana da bakacağım, merak ettim.