- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
Canım ya gezerken bile aklınıza geliyor ne kadar iyisiniz sağolun... Teşekkür ederim canım.. Evet pahalı zaten onu bulamadım diye ona benzer bişiler almaya çalıştım... Ben eşime çok üzülüyorum.. İnşallah o da kısa zamanda toparlanır da eskisi gibi oluruz...
çok geçmiş olsun sizi en iyi anlayabilecek olanlardan biride benim.2 sene önce benim evimede gündüz vakti hırsız girmişti.
ama şanslıydık ki bize bişey olmadı .benimde tüm bileziklerim takı setim herşeyim gitti.
eşin seni suçlayacağına olaya başka açıdan baksa daha iyi olur gündüz sen evdeyken de olabilirdi.Allah korusun sana ve ye bebeğine zarar verici hareketlerde bulunabilirdi.eşine bence bunları söyle giden mal olsun yeter ki cana bişey olmasın.
size bişey olmadığı için şükretmeli bence.malın mülkün inan hiç bi değeri kalmıyo yakınlarımıza zarar gelince.
korkulara gelincede geçiyor zamanla,ben hala aynı evimde oturuyorum ilk başlarda taşınmak için hamlede bulunmuştuk ama kısmet olmamıştı iyi ki de olmamış ,zamanla alışıyor insan ona göre önlemlerinizi alırsınız.tekrar geçmiş olsun