Nil ben sadece şunları koyacağım çantama sanada belki fikir olur,
Kendim için; bir adet gecelik, küçük makyaj çantam içine ekstra diş fırçası,toka,parfüm koyucam, ped,gazlı bez,pamuk( yenidoğum yapan arkadaşım pedi öylece dikişlerinin üzerine koyma yakıyor dedi pedin üstüne gazlı bez arasınada pamuk koy demişti) ne olur ne olmaz diye 2 adet külot,terlik. Üzerime hastaneye giderken emzirme sütyenimi giyeceğim,ayağıma temiz çorabımı ve yeni alacağım bir eşofman takımını giyeceğim ki bunlarıda ekstra taşımak zorunda kalmıyım. Birde eşime rahat şeyler giydireceğim malum koltukta uyuyacak o gece

Onada bir adet terlik koyucam.bebek için ise 2 adet hastane çıkışının tulumunu( altlı üstlü takım göbek bağı düşene kadar giydirmek istemiyorum),2 adet yandan zıbınları (bunlarda aynı şekilde göbek bağı düşünceye kadar), 2 adet çorabı,şapkası, 2 adet ince battaniyesi (normalde bir yeter ama kusarsa diye yedek alacağım) arabada zaten oto koltuğu takılı olacak onu hastaneye sokmıcam,hastaneden çıkarken üzerine örtmek içinde kalın aldığım battaniyesi var onu alıcam.ne olur ne olmaz diyede biberonunu steril edip koyucam birde bez bu kadar.