• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Az önce gittim gördüm. İlk gece çok önemliydi, bir saglık sorunu olmadan geceyi atlattı dedi doktor. Şuandan itibaren olumsuz birsey beklemiyorlarmış. Süt için de sıkıntı etme daha bugün hortumla 1 ml beslemeye başlayacağız dedi. Birkaç gün ağızdan besleme olmayacakmış. Sadece sabahları 5 dk görmeye müsaade ediyorlar. Şimdilik haberler böyle.
Yavaş yavaş geliyor süt zaten bir de normalde süt oluyor ama pompayla sağmayla pek gelmiyor bebek gibi çekemiyoruz biz o yüzden merak etme 🌸 doğum yaptıysan süt de mutlaka olacak. her şey yoluna girecek bir kaç gün bir kaç hafta sonra daha iyi olacaksınız

Normal tulumun içinde body giydirip öyle yatırcam ben, zaten kundak yapıcam bide aşırı kalım bişeyle uyutmayayım dedim☺️
Ben de kundak aldım amazondan bakalım gelen azcık kalın bir şeyse ilk etapta onunla uyuturum diye düşünüyorum

Bir sürü bebişimiz gelmiş, hoş gelmişler. Kuzucuklarınızı en kısa zamanda koklayın kucaklayın inşallah 🥰

Ben de artık hastane çantamı hazırlamış bulunuyorum, kasım anneleri beni korkuttu. Tutuştum hallettim 😅

saglikli vaktinde gelsin bizim oglanda kendi gelmiyor biz aliyoruz 😀 ama haftasi sukur iyi 37 +4 olacak sezaryen gunu
Bende 37 de alsın istedim ama alamam dedi doktorum belki kendi gelir diye bekliyorum 🤩 bu arada su gibi akıntı benim de geliyor ama bilemedim

Az önce gittim gördüm. İlk gece çok önemliydi, bir saglık sorunu olmadan geceyi atlattı dedi doktor. Şuandan itibaren olumsuz birsey beklemiyorlarmış. Süt için de sıkıntı etme daha bugün hortumla 1 ml beslemeye başlayacağız dedi. Birkaç gün ağızdan besleme olmayacakmış. Sadece sabahları 5 dk görmeye müsaade ediyorlar. Şimdilik haberler böyle.
Kuzum hadi gözün aydın en kısa zamanda da minnakına kavuşacaksın 🤍🤍 1 haftaya çıkar bebişin inşallah 🌿

Ay benim de akıntım beyaz ama kenarları sulu doktor normal dedi, umarım öyle bi durum yoktur haftam senden çok az 😭
normal ola bilir hic korkma ama tedbirli olmakta fayda var muayine olursun netlesir. usg da soyledi bana bende hic tahmin etmezdim

Bende 37 de alsın istedim ama alamam dedi doktorum belki kendi gelir diye bekliyorum 🤩 bu arada su gibi akıntı benim de geliyor ama bilemedim
normal ola bilir canim her hepimizin vucudu farkli ama yinede kontrol etmekte fayda var. ben en son usg da 33+6 da olmustum o zaman suyu normaldi simdi 37+2 azalmis erken bir zamanda usg muayinesi olduysan kafana takma bence ama 1 ay ara verdiysen kontrol et. bir de bebeyin hareketlerinde onemli benimki tahmini 1 hafta 10 gun gibi azaldi hareketi ama nst yaptikda iyi cikiyordu kalbi. insallah yarinida sag salim atlatirim bisey olmadan. doktor dikkatli kontrol et hareketini bisey olursa gece bile olsa ara dedi

kızlar 2 haftada 1.5 kilo almışım ya moralim bozuldu kaç aydır sabitti kilom🥺

Kizlarrrrr bende doguruyorum ama bu gun degil 🤣 ayin 16 a aldik randevuyu 16 si sezaryan oluyorum bebisin suyu azalmis bekletemeyiz dedi doktor. aslinda yarin gel yapalim dedi ben kendim istemedim 1 gun islerimi toparlayayim dedim. 1 gun sonra sezaryen olacak ayyy cok korkuyorum yaaa karisik duygular icindeyim elim ayagima dolandi kendimi 22 si diye hazirlamistim
Canım ben 34. Haftamda gittiğimde suyu biraz azalmış ama büyüdüğü için normal demişti.haftasonu kontrolüm var benimde 36. Haftamdayım şimdi acaba benimde iyice azalmış mıdır 😔 senin kaçıncı haftan

Ah canım .. sorma .. bu haftalarda genelde haftada 200 gram öngörülüyor ama yani ben hayatımda böyle iştah görmedim.. 52 kilo hamile kalmıştım 69 lardayım yani..
bu zamana kadar +7deydim şuan +8.5 oldu doğurana kadar 10 olcak galiba ya🥺

Kızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel ki 🥹 Çokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize 🙏
Hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün 💕🙏 inşallah daha sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın çekeceksin mis gibi kokusunu 🧿💕
Kizlarrrrr bende doguruyorum ama bu gun degil 🤣 ayin 16 a aldik randevuyu 16 si sezaryan oluyorum bebisin suyu azalmis bekletemeyiz dedi doktor. aslinda yarin gel yapalim dedi ben kendim istemedim 1 gun islerimi toparlayayim dedim. 1 gun sonra sezaryen olacak ayyy cok korkuyorum yaaa karisik duygular icindeyim elim ayagima dolandi kendimi 22 si diye hazirlamistim
Aynı gün doğuruyoruz 😍 kolaylıkla atlat canım ağrısız sancısız sızısiz 💕🙏

hareketlerinde azalma vardi doktor ondan ola bilir dedi. akintim oluyordu ama her zamanki beyaz sari olandan etrafinda sulu gibi oluyordu ic giyimde. ama hic oyle dusunmemistim normal biseydir diye dusunuyordum
Bu durum bende de var bir süredir doktor bana da bol su iç suyun az değil ama sınırda demişti sonra yeteri kadar var dedi bir şeyler geveledi ben de önemsemedim cumartesi kontrolüm var beklemeden söylesem mi doktora acaba hareketlerinde bir sıkıntı yok ama

Ben de her şey yolunda giderse vajinal doğum istiyorum. Mental olarak hazırlıyorum kendimi olumsuz hikayelerden ziyade yabancı ya da yerli pozitif doğum hikayeleri izlemeye çalışıyorum. Youtube keşfetim doğum vloglarıyla doldu 😄 Sezeryanın iyileşme süreci ve ameliyat oluşu korkutuyor beni de. Siz de hep olumlu düşünün, şartlar neyi gösterir bilinmez ama düşünce gücü de yadsınamaz 🥰

Ben izleyemiyorum ya çok duygusallaşıyorum ama olumlu düşünmenin etkisine inanıyorum bende 😅

bu zamana kadar +7deydim şuan +8.5 oldu doğurana kadar 10 olcak galiba ya🥺
Yaaa keşke 10 da kalabilseydim.. kaç kilo hamile kaldığınla da alakalı sanırım bu , benim gözlemlediğim genelde hamilelik başında 55 kilo altı olanlar en az bi 15-20 kilo alıyor malesef e tabi genetik etkiler de var

Kızlar merhabalar 🌸 doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun gözünüz aydın diyorum. Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 okuyamadım hepsini tek tek bilemiyorum kimler doğum yaptı ama topluca iyi dileklerimi sunuyorum hepinize 🫠😍
Benimde bugün kontrolüm vardı 36+0.
Doğum tarihi planlandı. Talebim de doğrultusunda 30 Ekim olur dedi doktorum. Allah’ın izniyle erken bir sıkıntı çıkmazsa bu şekilde 🫠🙏🏻🥹

Canım ben 34. Haftamda gittiğimde suyu biraz azalmış ama büyüdüğü için normal demişti.haftasonu kontrolüm var benimde 36. Haftamdayım şimdi acaba benimde iyice azalmış mıdır 😔 senin kaçıncı haftan
ben en son 33 hafta 6 gunde muayine olmustum o zaman iyiydi suyu simdi 37 hafta 2 gunumdeyim azalmis

Hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün 💕🙏 inşallah daha sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın çekeceksin mis gibi kokusunu 🧿💕

Aynı gün doğuruyoruz 😍 kolaylıkla atlat canım ağrısız sancısız sızısiz 💕🙏
aaa gercektenmi sende canim insallah sag salim bebislerimize kavusalim kolaylikla atlatalim. mutlulukla burada da paylasiriz insallah. grupda dogumlar her gun 2 2 gidiyor 😀

Back
X