Günaydın cicişlerrrrrr
Bana bi yardım please!!!!!!!!!!
Henüz oda takımımız gelmedi, yapılıyormuş. O yüzden bebişin eşyalarını yıkayamıyorum. Mobilyamız gelince yıkıcam ütülücem yerleştircem. Ama hastane çıkışlarını ve kendi geceliğimi falan yıkıcam. Doğum çantası hazır olsun. Şimdi benim makinede bebek giysileri diye bir ayar var o 2 saate ayarlı, hızlı yıkama 29 dk, sentetik 61 dk. Sizce hangisine atıyım. Bebek giysileri ayarı 95 derece gösteriyor ama su sıcaklığını 30 derece olarak ayarlayabiliyorum.
benim makinemde baby ayarı 40 derece ve 800 devir tabii istediğin gibi değiştirebilirsin, ön yıkama, özel leke çıkarma, artı durulama..vb istediğini ekleme şansın var hiçbir değişiklik yapmazsan 1 sa 40 dak sürüyordu sanırım, eklemeler süreyi uzatıyor, en kısa programım da 15 dakika, ben en kısa programı sadece sıvı deterjan ile kullanıyorum ve direk tene temas eden çamaşırlar için kullanmıyorum , daha çok banyo paspasları vb malzemeleri yıkıyorum onda haftada birkaç kere, bebeğin çamaşırlarını yıkarken, önce 2 gruba ayırmayı ve baby programına hiç müdahale etmeden yıkamayı düşünüyorum sonuçta kirli değiller ama iyi durulanmaları da çokk önemli, daha sonraki yıkamalarda ön yıkama , ilave durulama..vb ekleyebilirim. sentetik programını hiç düşünmüyorum çünkü aldığım bütün ürünlerde %100 pamuk olayına dikkat ettim, bunun dışında ürünümüz az zaten, kolay gelsin canım