Eşimle beraber yaptık canım, ben sadece tavuk ve salata yedim bir de yoğurt tabi. Yemek fırında pişince ocak falan pislenmedi, mutfağı toparlamak kolay oldu. Ama duşumu alıp şöyle bir kurulmuştum koltuğa, baktım eşim tatlının yanına dondurma koymuş geldi. Off yemesem olmazdı yani. Rahat uyumaya gelince, zaten tuvalete kakmak sebebiyle pek uyku yok. Bir de dün akşam eşimle saat 2 'ye kadar oturduk, sohbet falan güzeldi.
Ne attım buzluğa; barbunya, bamya, sarmalık yaprak, dolma biber, türlü, karnıyarıklık patlıcan, musakka için patlıcan, kavrulmuş biber, kavrulmuş havuç, kavrulmuş kereviz, enginar, sigara böreği,közlenmiş kırmızı biber, peynirli ve patatesli poğaçalar , patatesli börek, kek, zeytinyağlı sarma, kıymalı sarma, menemen, rendelenmiş domates, köfte,ayrıca yemeklik kıyma, köftelik kıyma, kuşbaşı et, ayıklanmış temizlenmiş tavuk parçaları (but, göğüs, baget vs gibi). Ayrıca erik-vişne-şeftali reçeli, bir de erik kompostosu yaptım. Geriye sadece tarhana ve turşu kaldı onları annem yapacak.