Selamlar kızlar aranızda kaşıntı sorunu yaşayanlarınız var mı? 35+3 üm Ben çok fena kaşınıyorum tüm vücut olarak özellikle göbeğim kaşınmaktan çok kötü çatladı ne kremler ne yağlar hiç biri fayda etmiyor kaşınmamı engellemiyor bi de kırmızı küçük sivilce gibi döküntüler çıktı korktum uyuz oldum diye dermatoloğa gittim bana exciplal lipo verdi nemlendirmesi çok güzel ama yine kaşınmayı engellemiyor, dexeryl yoğun nemlendirici krem önerdi onu devlet karşılamıyor özel krem ama o da bir fayda etmedi, dermabel kortizonlu merhem verdi onu sürünce hepten kaşınıyorum daha beter etti, tablet verdi claritine verdi onu da içmeyi bıraktım çünkü hiç bir etkisi yok kaşıntımı arttırdı, psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü doğurmama 3 hafta kala eltim ve kaynım geldi küçük kızlarıyla ben zaten misafir sevmeyen bir insanım bi de ortalık fena dağıldı ev kirlendi ben kendi kendime stres oldum halen daha bendeler sürekli hizmet bekliyorlar kaşıntım onlar geldiği günden beri devam ediyor tam gaz napacağımı bilmiyorum bir şeyler önerin nolur