• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Bence git canım bak sabahtan beri söylemişsin ağrım var diye. Geçse geçerdi şimdiye kadar boşver doktor bi görsün için rahatlasın en azından. Benim bebişim de hareketliydi sancı cıktı biliyorsun
Evet canım kızım uyusun gidicez hemen ben de tedirgin oldum artık geçmiyor çünkü ne kadar da sıcak tutsam kendimi yok karnımın içinde ordan oraya atıyor sanki kendini 😒

Ağrı nasıl oluyor belden kasığa makata doğru yayılan bir ağrı mı. Bide sıklığı falan nasıl canım eğer sık oluyorsa ihmal etme.
Evet belden vurmaya başladı yeni sol tarafımdan ama böbrek mi bel mi anlayamadım enfeksiyon mu var acaba bende ya. Sıklığı canım tüm gün ağrım oldu ya afedersin gaz da çıkardım biraz rahatladı sonra yine başladı ince ince bile olsa hep ağrım oldu. Şuan da baya var kızım uyusun gidicez

Evet belden vurmaya başladı yeni sol tarafımdan ama böbrek mi bel mi anlayamadım enfeksiyon mu var acaba bende ya. Sıklığı canım tüm gün ağrım oldu ya afedersin gaz da çıkardım biraz rahatladı sonra yine başladı ince ince bile olsa hep ağrım oldu. Şuan da baya var kızım uyusun gidicez
Sen git bi nst baktır en temizi. Sancı varsa durdursunlar yoksa enfeksiyonuna baksınlar. Bu haftalarda durduk yere ağrı olmaz vardır bi sebebi

Selamlar kızlar aranızda kaşıntı sorunu yaşayanlarınız var mı? 35+3 üm Ben çok fena kaşınıyorum tüm vücut olarak özellikle göbeğim kaşınmaktan çok kötü çatladı ne kremler ne yağlar hiç biri fayda etmiyor kaşınmamı engellemiyor bi de kırmızı küçük sivilce gibi döküntüler çıktı korktum uyuz oldum diye dermatoloğa gittim bana exciplal lipo verdi nemlendirmesi çok güzel ama yine kaşınmayı engellemiyor, dexeryl yoğun nemlendirici krem önerdi onu devlet karşılamıyor özel krem ama o da bir fayda etmedi, dermabel kortizonlu merhem verdi onu sürünce hepten kaşınıyorum daha beter etti, tablet verdi claritine verdi onu da içmeyi bıraktım çünkü hiç bir etkisi yok kaşıntımı arttırdı, psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü doğurmama 3 hafta kala eltim ve kaynım geldi küçük kızlarıyla ben zaten misafir sevmeyen bir insanım bi de ortalık fena dağıldı ev kirlendi ben kendi kendime stres oldum halen daha bendeler sürekli hizmet bekliyorlar kaşıntım onlar geldiği günden beri devam ediyor tam gaz napacağımı bilmiyorum bir şeyler önerin nolur :(

Sen git bi nst baktır en temizi. Sancı varsa durdursunlar yoksa enfeksiyonuna baksınlar. Bu haftalarda durduk yere ağrı olmaz vardır bi sebebi
Evet eşime de söyledim normal değil bu kadarı bide benim doktor hiç bakmıyor idrar falan ya gıcık okuyorum şu ülkenin sağlık sistemine valla. Neyse uyudu şükür bi gidelim bakalım

Ay kızlar sancım azaldı bebişin kalp atışları düzenli derken az önceki nstde yine sancı 100e çıktı kızım kalp ritmimde 30a kadar düştü çok endişelendim 🥺🥺

Ay eşimi yolladım bi çay aldırdım aşağıdan. Bir güzel geliyo şuan anlatamam. Hanımeller bandırıyorum 😁 uykudan daha güzel geldi
Oh yarasın size afiyet olsun güzelim ye iç istediğini zaten kontrol altındasın 😂😂 valla senin kız inatçı çıktı annesi sabırlar diliyorum şimdiden 😂 minik cimcime 🥰

Selamlar kızlar aranızda kaşıntı sorunu yaşayanlarınız var mı? 35+3 üm Ben çok fena kaşınıyorum tüm vücut olarak özellikle göbeğim kaşınmaktan çok kötü çatladı ne kremler ne yağlar hiç biri fayda etmiyor kaşınmamı engellemiyor bi de kırmızı küçük sivilce gibi döküntüler çıktı korktum uyuz oldum diye dermatoloğa gittim bana exciplal lipo verdi nemlendirmesi çok güzel ama yine kaşınmayı engellemiyor, dexeryl yoğun nemlendirici krem önerdi onu devlet karşılamıyor özel krem ama o da bir fayda etmedi, dermabel kortizonlu merhem verdi onu sürünce hepten kaşınıyorum daha beter etti, tablet verdi claritine verdi onu da içmeyi bıraktım çünkü hiç bir etkisi yok kaşıntımı arttırdı, psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü doğurmama 3 hafta kala eltim ve kaynım geldi küçük kızlarıyla ben zaten misafir sevmeyen bir insanım bi de ortalık fena dağıldı ev kirlendi ben kendi kendime stres oldum halen daha bendeler sürekli hizmet bekliyorlar kaşıntım onlar geldiği günden beri devam ediyor tam gaz napacağımı bilmiyorum bir şeyler önerin nolur :(
Canım sanırım doğum stresi yaşıyorsun.. vallahi sabırlar diliyorum , doğumuna üç hafta Kadına gelip bir de hizmet beklemek nedir yani !!! Bence sen Ben biraz kötü oldum falan de odana geç uzan, belki biraz akılları başlarına gelir ve giderler. Başkası yüzünden kendini bu denli etkilememeye çalış bak çok az kalmış dogumuna , bebişin hissediyor her şeyi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X