• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

ee ben boştada değildim canım,bugüne kadar çalıştım hep. hızlıca gerektiği kadarıyla yapıp geçmek yerine uğraşıp duruyorum deli gibi. anlayamadım ben halimi canım çözemedim
doğum yaklaştıkça oluyor böyle.. genelde her hamile evi kırklar öyle gelir doğuma bi enerji patlaması oluyor

awekacan katılıyorum verniks ilk gün yıkanmamalı çook koruyucu bir madde aam bizde de bebekler yıkanıyor.. aslında öyle haşır huşur yıkanmıyor zaten iki dk hemen suya tutuluyor..

Benimde gördüğüm o şekildeydi, suyun altına tutup kafasını yıkıyorlardı. Öyle detaylı değildi yan, yıkama işlemi. Ayy, bu aldığımız minik cicileri mi giydirecekler kuzucuklarımıza:KK48:

Olsun kafalar meşgul şimdi, bide sıpalar bizi sömürüyor heralde, ondan mı bu unutkanlık nediro_O

ahh ahh ben 7 aydır hergün çekiyorum bu çileyi. Artık süt soda elma ayran sakız mide ilacı hiç birşey kar etmiyor, gebeliğim boyunca beni en çok zorlayan şey şu midemdir. Ama şükür yine de halime, sabrediyorum... Bormal gebelerde bu ayda mide ekşimesi yanması başlar zaten

Herhalde canım ya, bütün vitamini hüüpp çekiyor galiba, bana kalan pek birşey yok gibi:KK48: Bu arada bende mide yanması yok hiç, yani bulantı-kusma da olmamıştı, yanmada olmadı hiç. İlla olması gerekmiyor herhalde dimi?

Heh benim dediğim programda oydu galiba, küçük mutfak sırları evevettttttt o program. Ben ismini yanlış hatırladım:KK48:
Sen yap hazır olsun, ilk doğum yapacaklardansın yani, bir zahmet hazır olsun:-)

O kadar kendini üzdüğüne değmedi gördün mü? Sonuna kadar böyle gitsin inşallah artık. Bir de neden öyle erken söylemiş doktorun. 9.11. yazıyor çizelge de, arada baya fark var.

Karıştırdım galiba:-) al sana hafıza sorunu işte. Fazla örnek vermeye gerek yok:-):-)

Her hastanenin farklı olduğu kanısına vardık, benim doğum yapacağım hastane de , anne ayılmadan bebek teslim edilmiyor. Bende zaten öyle olsun isterim, ilk bana teslim edecekler, yok öyle başkaları. Önce annesinin kokusunu duyacak. Tabi sezaryen olursa, normal olursa zaten göreceğim bebeğimi, ayyy heyecanlandım şimdi:-)

Hımm, valla kafam çok karışıyor benim artık. Eskiler, bebek hemen yıkanmalı, özellikle hergün yıkanmalı ki sağlıklı büyüsün diyorlar. Ben artık saldım zaten, ince ince düşünmüyorum, akışına bıraktım. Sağlıklı olsun başka detaya girmek istemiyorum. Geçen gün bavul hazırlıyoruz, eşime diyorum "ayy acaba eksik kaldı mı?", eşimde ki cevap "Nil 3000 km uzakta olmayacağız, hastane ev arası 15 dakika, hastane çarşı arası 5 dk ne lazımda alırız; savaşa gitmiyorsun" dedi. Durdum düşündüm , doğru diyor. O mu eksik bu mu eksik şu da olsun bu da olsun, eksik kaldı mı diye diye kendimi yorduğuma değmez. Bende saldım çayıra mevlam kayıra :-):-):-)
haklısın valla..akışına bırakmak en güzeli..kontrol manyağı olmayalım bacım biz:KK39:

Benimde gördüğüm o şekildeydi, suyun altına tutup kafasını yıkıyorlardı. Öyle detaylı değildi yan, yıkama işlemi. Ayy, bu aldığımız minik cicileri mi giydirecekler kuzucuklarımıza:KK48:

Herhalde canım ya, bütün vitamini hüüpp çekiyor galiba, bana kalan pek birşey yok gibi:KK48: Bu arada bende mide yanması yok hiç, yani bulantı-kusma da olmamıştı, yanmada olmadı hiç. İlla olması gerekmiyor herhalde dimi?
duygulandım bak şimdi böyle deyince burnum sızladı minnacık elleri avuçlarımızın içinde olucak sıcacık yaa Allah herkese nasip etsin :KK68:

nörüyim valla :KK48: ayy hemşerim çıktı ne güzel..:KK19:babama desem şimdi akşama yemeğe çağır der :-)
:-) hehe napsın adamcağız memleket hasretini gidermek için işte:-) benimkide öyle yolda buldugu yozgatlıta sarılıyo;-) bu arada 3 nörüyonu da çıkardık hemencecik malum iki yozgatlı hesabı:-):-)

kızlar ben çok fena grip oldumm :( ıhlamur içilebiliyor muydu hamilelikte? ya da ne içebilirim hangi ilacı alabilirim acaba zaten halsizdim iyice halsiz düştüm.. temizlik yapanlara özeniyorum valla ben de hiç heves yok heves olsa takat yok...

kayseriyi 2 defa gezdim zaten mantı hastasıyım burdada kaşık-la ya gidiyorum evdede çok yaparız biz.. güzel memleket kayseri
:-) hehe napsın adamcağız memleket hasretini gidermek için işte:-) benimkide öyle yolda buldugu yozgatlıta sarılıyo;-) bu arada 3 nörüyonu da çıkardık hemencecik malum iki yozgatlı hesabı:-):-)
Bende gayseriliyim kızlar :) Yozgat yakın :)

show tv.de şuan bebek bakımıyla ilgili bilgi veriliyor kızlar..

kızlar ben çok fena grip oldumm :KK43: ıhlamur içilebiliyor muydu hamilelikte? ya da ne içebilirim hangi ilacı alabilirim acaba zaten halsizdim iyice halsiz düştüm.. temizlik yapanlara özeniyorum valla ben de hiç heves yok heves olsa takat yok...

nane limon iyi gelir canım..açık çaya limonda sıkabilirsin..limon çok iyi gelir..
bir de eşin et köfte falan yapsın biraz direncin artsın..

Canım sorun ne bilmiyorum ama umarım bir an önce düzelir. Bende çok kafama takarım yapılanları söylenenleri bu yüzden seni çok iyi anlıyorum. Bugün cuma canım Allah yardımcın olsun inşallah
Allah razı olsun canım..

Kızlar burnum kaniyor uzunca bir suredir ama öyle akmiyor af edersiniz banyoda lavaboda temizlerken görüyorum. Netten baktım normalmis hamilelikte burada duymadim hiç kanayan var mı? :110::110:

Benim de sürekli kanıyor canım. Gecmis olsun.

Evet kızlarrr yardımlarınızı bekliyorum..
şimdi tekrar edeyim ben işbaşı yapmadan önce etek ve pantolonlar almıştım (bazılarını bulamadım şimdi)..adl ışıktan almıştım bunları..
ama onların üzerine doğru düzgün bir şeyler uyduramadığımdan neredeyse hiç giyemedim özellikle de eteklerimi..
fotolarda nedense daha büyük çıkmışlar ama 38 beden genelde hepsi üste oturan şeyler..
topuklu ayakkabılarımı da koyuyorum...

hadi güzeller bana bi el atın doğumdan sonra iş başı yaptığımda ikiz annesi fit bir kadın olarak işe başlamak istiyorum ocak ayında..
şimdi bunların üzerine nasıl bluz-gömlek- hırka ve aksesuar olur?? (üstlerine hiç bir şeyim yok gibi düşünün)
1-kahverengi kumaş pantolon
2-füme kumaş pantolon
3-gri-siyah etek
4-siyah kalem etek
5-pembe kalem etek
6-pileli siyah etek
7-topuklu ayakkabılarım (az var biliyorum:oops:),siyah uzun çizmem de var eteklerin altına giymek için...

Canım biz şimdi sana ne desek boş vallahi. Çünkü vitrinde görüp çok beğendiğin bir şey bile denediğinde berbat durabiliyor. Ya da tam tersi.
Hamileliğimden önce kurumsal bir firmada çalıştığım için hergün kumaş, topuklu falan giymek zorundaydım. Ben genelde eteklerin üstüne dar, pantolonların üstüne hafif bol tiril tiril bluzlar giyerdim. Gömleklerim hep slim fit olurdu. Renk konusunda alt giysiler genellikle daha koyu olduğu için üstüne açık renkler tercih ediyorum. Örneğin ekru bluz , siyah kalem etek altına vizon veya siyah topuklu ayakkabı. Normalde çok detaycıyımdır bu işlerden de iyi anlarım ama buradan çok anlatamıyorum. Arada görürsem kombin fotosu atarım sana. ;)

Kizlar gozden kacti sanirimyardimci olacak olan yok mu?
Bebeklerimizin kiyafetlerini yikarken sirke koyanlar vardi.ne kadar koymuslardi sirkeyi?

Ben 1 yemek kaşığı kadar koydum canım, koku olmadı.

[/QUOTE]Günaydınnn canımmmmmm:KK68::KK68:Noktayı koymuşsun valla baravo:KK9::KK9::KK9:Sana ne oldu canım benim hayırdır? Kimler sıktı canını, kovala onları başından kış kış kışşşş:KK24:

Canim arkadaslarin aranizdan birisi bana patatesli borek tarifi vermisti ama sayfayi bulamiyorum tekrar verir mi kiiiio_O

Nil vermişti canım :)

kızlar dr bana magnrzyum agrın olunca iç dedı

sız hergun ıcıyormusunuz??

Ben hergün iki tane içiyorum canım. Bi tane eksik içeyim hemen başlıyor ağrılar kramplar.
İçinde kalsiyum ve vitamin desteği de var.

:KK43:Kızlar şimdiye kadar çok ağrım sızım olmadı ama bi haftadır sırtım ağrıyor kaburga kısmım otururken öEllikle sürekli de yatamıyoum ki bide midem çok yanıyor offfff:KK43::KK61:

Gecmiş olsun canım. Dünden beri benimde her yerim ağrıyor. Sırtım çok fena.

NİLLLLLLL,
Seni alıntılayamadım canım.
Sorduğun için teşekkürler.
Bi gün rahaaaat rahat anlatabilmeyi diliyorum. Aslında seninle aynı dertten müzdaribizZ. Bi ara sen de yazmıştın diye hatırlıyorum.

Back
X