• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

maşallah canım bebişine enfeksiyonda hemencik geçer inşallah

maşallah canım kocaman olmuşsunuz valla siz sancıda bu haftalarda normal diye biliyorum ben ama ilaç vermezler bence

zorunlu sezeryan bende varım canım ekimin son haftası dedi doktorumuz

yok canım ya minyon değil benim bebişte bu şekilde doktor normal dedi bide neden bu kadar detaylı ölçüm yapılıyo senin

maşalllah ya büyümüş kızlar gününüzde belli olmuş geri sayım başlasın

canım ver ver çok rahatlık sağlıyo ilk başta alıştırmazsan sonra almaz bilgin olsun
Burdaki sistem biraz daha farkli canim ikili tarama testinde ve diger testlerde muhakkak ayrintili ultrason istiyorlar..tabi benim.doktorum.saolsun sadece iki kere yazdi bide bugunku uc oldu..sendende Allah razi olsun canm icim rahatladi

2014-09-13 21.06.56.webp
Buda minnosumla ben teyzeleri tijamalari giydik yayildik koltuga:)

Kızlar ücretsiz izinle alakali bir sorum var bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim.
Ben subat mart nisan mayis aylarinda ücretsiz izin almak istiyorum hazirNda seminere katilip yaz tatilinde maaşı alip eylülde tekrar ücretsiz izin alabilir miyim ?
Bu sekilde yapan birsuru arkadasim var. Merak etme, ucretsiz iznini istedigin gibi boluk porcuk kullanabilirsin

Amin zeyim amin Allah bebekleri bize bagislasin sen nasilsin meleklerin nasil
Çok şükür canım bugün randevumuz vardı bizimde..
Biri 1600 diğeri 1400 olmuş çok şükür..inşallah 1 er kilo daha alırlar..doğum tarihi olarak da 20 ekim dedi doktor şimdilik inşallah bir aksilik olmazsa...

Herkesin canını sıkan birileri, birşeyler var. Benim de kocam işte. Alperen'im de olmasa kime derdimi anlatıp rahatlayacağım ben? Allahım onu bana bağışlasın. Onu çok seviyorum. Arada bi yaramazlık yapıp canımı acıtsa da ben ona aşığım... <3
Amann canım adı üstün de Koca iste iyi birsey olsa adı bal olurdu kaymak olurdu demi...:KK14:Bosver sen bebekler varya insana büyük bir terapi doğsunlar daha neler unutturacaklar bize Erenler,Alperenler :KK46::KK68::KK46:

Heheh kızlar benimkiler bi titreme hareketi öğrenmişler arada bi göbeğimi titretiyolar sizde de oluyo mu?? Acaba o anda ne yapıyolar?:KK70:
ne yaptıkları hakkında hiçbi fikrim yok ama bendede oluyo zayycim..bu sıpalar doğunca özlücem sanki karnımdadi hareketlerini yaa:KK33:

Herkesin canını sıkan birileri, birşeyler var. Benim de kocam işte. Alperen'im de olmasa kime derdimi anlatıp rahatlayacağım ben? Allahım onu bana bağışlasın. Onu çok seviyorum. Arada bi yaramazlık yapıp canımı acıtsa da ben ona aşığım... <3

Alperen????

benim oğluşumun ismi de Alperen olacak büyük ihtimalle ablası kısmetse

kızlar ya kafam bir şeye takıllıyor kaç haftadır. ben ilk aylarda nerdeyse saatte bir açıkıyordum. hattam hamileliğimi ilk farketmem böyle oldu. ama şimdi 8. ayımın içindeyim çabuk açıkmıyorum öyle. oysaki çevremdekiler bu aylarında acayip yiyorlardı acıkıyorlardı. benim neden böyle acaba bebek almıyor diye canım sıkılıyor. bebişim en sonda zayıf çıkmıştı kontolde :KK43:

canım son aylarda bende de sadece bebek kilo alıyor o çıkıyor tartıda .aynı şekilde çok acıkmıyorum

Eki Görüntüle 1242620 Buda minnosumla ben teyzeleri tijamalari giydik yayildik koltuga:)

çok güzelsiniz bebişin ve sen canım

Heheh kızlar benimkiler bi titreme hareketi öğrenmişler arada bi göbeğimi titretiyolar sizde de oluyo mu?? Acaba o anda ne yapıyolar?:KK70:

onunla ilgili şunu okumuştum canım ne kadar doğru bilmem .atar damarın üstüne denk gelince oluyormuş

Back
X