Tesekkur ederim canim idare ederim iste biraz kopya biraz hayal gücüee napcan canmm..bu arada yeteneklerinin nerden geldiği anlaşıldı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canim idare ederim iste biraz kopya biraz hayal gücüee napcan canmm..bu arada yeteneklerinin nerden geldiği anlaşıldı![]()
Hayırlı sabahlar günaydın güller yazdıklarınızı okudum hastalara Allah tan şifa diliyorum kontrole gidenlere de gözleri aydın diyorum darısı başımıza çoook acıktım Babamız işe gitti abiler de uyanır birazdan çayımızı demleyip uuyandıralım benim kız ben açken daha çok oynuyor dalga az gelir resmen tusunami yaşıyoruz hepinizive Rabbime emanet ediyorum[/QUOTE
Günaydin
Evet ya benim oğluş da ben açken çok hareketli kaburgama yediğim tekmeleri sayamıyorum![]()
Napcan iste yoklukta gidiyorAbeslangla yenilen pastaenjektörle karıştırılan çay çok güldüm sabah sabah
![]()
Canım çok sevindim güle güle kullan loğusa kilodu ben almadım büyük bden kilot almıştım ama artık bunlar da olmuyo sanırım benim de almam lazımBende aldim bugun 100tlye..
3tane logusa kilot aldim,
1tane korsajli atlet aldim. Dogumdan snra giyerim diye topalanmak icin.
Aslnda satici kadin da bu logusa kilodu degil aslnda dedi ama, saf pamuk ve cok yuksek bel bi kilot...Canım çok sevindim güle güle kullan loğusa kilodu ben almadım büyük bden kilot almıştım ama artık bunlar da olmuyo sanırım benim de almam lazım![]()
Umarım kullanışlı olur canım rahat kullanırsınAslnda satici kadin da bu logusa kilodu degil aslnda dedi ama, saf pamuk ve cok yuksek bel bi kilot...
Canim ben henuz hazirlamadim ama polar battaniye dahs iyi olur hastane icin tabi yine de en iyi carputi bilirGünaydınn herkesekızlar hastahane çantanıza bebeğiniz için polar battaniye mi koydunuz örgü battaniye mi?
Bende poları koydum canım ama bavulun yarısını doldurdu o yüzden kararsız kaldımCanim ben henuz hazirlamadim ama polar battaniye dahs iyi olur hastane icin tabi yine de en iyi carputi bilir![]()
örgü de yer kaplar ki canım.. ama hastane çıkışları pek yer kaplamıyor artık bi şekilde sığdırıcaz yada daha büyük bavulBende poları koydum canım ama bavulun yarısını doldurdu o yüzden kararsız kaldım
büyük bi bavula benim eşyalarımın altına koydum anca öyle sığdı canım bebek eşyaları için ayrı çanta yaptım az eşya aldım anca sığdılarörgü de yer kaplar ki canım.. ama hastane çıkışları pek yer kaplamıyor artık bi şekilde sığdırıcaz yada daha büyük bavul![]()
Hastaneden çıkarken bebeğinizi pusetle çıkaracasanız battaniyeyi bişeye sarıp pusetin içinde götürebilirsniz valizde yer kaplamamış olurörgü de yer kaplar ki canım.. ama hastane çıkışları pek yer kaplamıyor artık bi şekilde sığdırıcaz yada daha büyük bavul![]()
Yaa sabah sabah güldürdün beniCanim ben henuz hazirlamadim ama polar battaniye dahs iyi olur hastane icin tabi yine de en iyi carputi bilir![]()
canı benim üzme kendini herkesin bişeylerle imtihanı var kimse mest olarak hayat yaşamıyor sıkıntıların ismi farklı sadece şurada gördüğün herkesin üzüntüleri var bende katıyorum kendini hatta oturup liste yapsak tuğbayı başa yazalım dersin ama inanıyorsan ahiret var hiçbirşey kayıtsız kalmıyor belkide iyiki bu sıkıntıları çekmişim diyeceksin güzel görmeye çalış sıkma canını.Herkesin canını sıkan birileri, birşeyler var. Benim de kocam işte. Alperen'im de olmasa kime derdimi anlatıp rahatlayacağım ben? Allahım onu bana bağışlasın. Onu çok seviyorum. Arada bi yaramazlık yapıp canımı acıtsa da ben ona aşığım... <3
pofuduklarını yesinlerYaa sabah sabah güldürdün beniben bu konuları hiç bilmem ki ama şunu duymustum polar bi petrol türü ben peluş battineye ve pofuduk bi kundak aldim onu goturcem
![]()
Heeh onu da ye tam olsun az kilo aldınpofuduklarını yesinler![]()
Yaa sabah sabah güldürdün beniben bu konuları hiç bilmem ki ama şunu duymustum polar bi petrol türü ben peluş battineye ve pofuduk bi kundak aldim onu goturcem
![]()
Üşür ya yine de kalın bisey gotur yaninda karnimizda 37 derece suyun icinde yasiyolar hastaneden cikarken ona sararsin üşümesin minik poposubak ben demiştim
biz daha poların petrol türü olduğunu bilmiyoruz
bu arada battaniyeli hastane çıkışındaki battaniye yetmez mi