• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Hayırlı sabahlar günaydın güller yazdıklarınızı okudum hastalara Allah tan şifa diliyorum kontrole gidenlere de gözleri aydın diyorum darısı başımıza çoook acıktım Babamız işe gitti abiler de uyanır birazdan çayımızı demleyip uuyandıralım benim kız ben açken daha çok oynuyor dalga az gelir resmen tusunami yaşıyoruz hepinizi :KK15:ve Rabbime emanet ediyorum[/QUOTE
Günaydin
Evet ya benim oğluş da ben açken çok hareketli kaburgama yediğim tekmeleri sayamıyorum:KK67::-)

Canım çok sevindim güle güle kullan loğusa kilodu ben almadım büyük bden kilot almıştım ama artık bunlar da olmuyo sanırım benim de almam lazım :-)
Aslnda satici kadin da bu logusa kilodu degil aslnda dedi ama, saf pamuk ve cok yuksek bel bi kilot...

herkese günaydınlarrrr...
dün kontrolümüz vardı bizimde azramız 2000 gr ve 42 olmuş doktor amcası bir sorun yok dedi.
bende hiç kilo almamışım bu ay
hala dönmedi yavrucuğum doktorumuz sorun değil nasılsa sezeryan diyo.
izmir medicalparkta doğum yapacağım ücretleri öğrendik
sezeryan 1 gece kalış+oda süslemesi(kapı süsü+takı yastığı+20 adet şeker ve sepeti+beşik ve yatak süslemesi dahilmiş)+epidural+bebeğin ilk doktor muayenesi dahil 2400 liraymış+1 gece daha eklenirse 240 liraymış
ek olarak fotoğrafçı paketleri varmış onda da 3 seçenek bulunuyor
1.si 480 lira 20 fotoğraflık mini albüm ve baskı 40 foto içeriyor.
2.si 760 lira büyük albüm sayfaya baskı 30 fotoğraflık 60 tanede baskı
3.sü 1500 lira bu pakette evde de çekime gelip devam ediyorlarmış.ilk banyosu odası falan filan herşeyini çekiyolarmış
120 foto baskı albümde de 40 fotoğraf
dışardan fotoğrafçı kesinlikle kabul etmiyolarmış.doğumhane ve ameliyathanede girip rahatça kendi fotocusu çekim yapabiliyomuş.gece doğum olsa bile geliyolarmış.
doğum zamanımla ilgili bilgi vermedi doktorum 2 hafta da bir görüşeceğiz bundan sonra nasılsa o zaman sorarım.
nst yede sorunum yok dedim 34.haftada başlayalım çekmeye dedi.
doğum iznimide başlattım artık kızımızın gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla

örgü de yer kaplar ki canım.. ama hastane çıkışları pek yer kaplamıyor artık bi şekilde sığdırıcaz yada daha büyük bavul:110:
büyük bi bavula benim eşyalarımın altına koydum anca öyle sığdı canım bebek eşyaları için ayrı çanta yaptım az eşya aldım anca sığdılar

örgü de yer kaplar ki canım.. ama hastane çıkışları pek yer kaplamıyor artık bi şekilde sığdırıcaz yada daha büyük bavul:110:
Hastaneden çıkarken bebeğinizi pusetle çıkaracasanız battaniyeyi bişeye sarıp pusetin içinde götürebilirsniz valizde yer kaplamamış olur

Herkesin canını sıkan birileri, birşeyler var. Benim de kocam işte. Alperen'im de olmasa kime derdimi anlatıp rahatlayacağım ben? Allahım onu bana bağışlasın. Onu çok seviyorum. Arada bi yaramazlık yapıp canımı acıtsa da ben ona aşığım... <3
canı benim üzme kendini herkesin bişeylerle imtihanı var kimse mest olarak hayat yaşamıyor sıkıntıların ismi farklı sadece şurada gördüğün herkesin üzüntüleri var bende katıyorum kendini hatta oturup liste yapsak tuğbayı başa yazalım dersin ama inanıyorsan ahiret var hiçbirşey kayıtsız kalmıyor belkide iyiki bu sıkıntıları çekmişim diyeceksin güzel görmeye çalış sıkma canını. :KK68: günaydın bu arada

Yaa sabah sabah güldürdün beni :KK48: ben bu konuları hiç bilmem ki ama şunu duymustum polar bi petrol türü ben peluş battineye ve pofuduk bi kundak aldim onu goturcem :KK19:
:KK28:bak ben demiştim:KK48: biz daha poların petrol türü olduğunu bilmiyoruz:oops: bu arada battaniyeli hastane çıkışındaki battaniye yetmez mi

Back
X