• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Eklentiler

• IMG_20140914_121837-1.webp
    IMG_20140914_121837-1.webp
    154,4 KB · Görüntüleme: 57
herkese günaydınlarrrr...
dün kontrolümüz vardı bizimde azramız 2000 gr ve 42 olmuş doktor amcası bir sorun yok dedi.
bende hiç kilo almamışım bu ay
hala dönmedi yavrucuğum doktorumuz sorun değil nasılsa sezeryan diyo.
....
doğum iznimide başlattım artık kızımızın gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla
Maşallah kuzucuğa:KK37:
canı benim üzme kendini herkesin bişeylerle imtihanı var kimse mest olarak hayat yaşamıyor sıkıntıların ismi farklı sadece şurada gördüğün herkesin üzüntüleri var bende katıyorum kendini hatta oturup liste yapsak tuğbayı başa yazalım dersin ama inanıyorsan ahiret var hiçbirşey kayıtsız kalmıyor belkide iyiki bu sıkıntıları çekmişim diyeceksin güzel görmeye çalış sıkma canını. :KK68: günaydın bu arada
Tuğbacım çok şükür takıntı yapmayan bir kafa yapım var. Sinirliliğim ve kızgınlığım anlık oluyor. Eşimin de öyle. Bilerek yapmadı biliyorum ama konuşmaları beni üzdü. Ben de yanından uzaklaşıp diğer odaya geçtim . Derin nefes alıp verdim ve rahatlamaya çalıştım. Sabaha zaten kırgınlık kızgınlık hiç bir şey kalmamıştı. Elbette dertsiz insan yok ;) yüce Rabbim dermansız dert vermesin..

:KK28:bak ben demiştim:KK48: biz daha poların petrol türü olduğunu bilmiyoruz:oops: bu arada battaniyeli hastane çıkışındaki battaniye yetmez mi
Kundak battaniyeler güzel oluyor canım annemler almıs geçenlerde yıkayıp kaldırdım çok hosuma gitti benim yanları çıtçıtlı falan derli toplu olunca açılmaz hemde kolay tasınır önce hastane çıkısı battaniyesine sonra da ona sarıp pusete koycam hastaneden çıkarken :KK66:

Back
X