- 29 Mayıs 2014
- 856
- 1.101
- 208
o zaman ben de bi pofuduk battaniye aliim oğluma poposu üşümesinÜşür ya yine de kalın bisey gotur yaninda karnimizda 37 derece suyun icinde yasiyolar hastaneden cikarken ona sararsin üşümesin minik poposu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman ben de bi pofuduk battaniye aliim oğluma poposu üşümesinÜşür ya yine de kalın bisey gotur yaninda karnimizda 37 derece suyun icinde yasiyolar hastaneden cikarken ona sararsin üşümesin minik poposu![]()
Az aldik catladi popomuz bacagimiz cok alsam ne olcak kim bilir..tugba2023popon 36905666 .!.:amakim n bilirlo aldın![]()
tavazulu hemiş seniiYaa sabah sabah güldürdün beniben bu konuları hiç bilmem ki ama şunu duymustum polar bi petrol türü ben peluş battineye ve pofuduk bi kundak aldim onu goturcem
![]()
benimde yaa sanki bacaklar yetmiyormuş gibi popomdada bi çizik çıktıAz aldik catladi popomuz bacagimiz cok alsam ne olcak kim bilir..
carputi sen bilirsin sana sorayımÜşür ya yine de kalın bisey gotur yaninda karnimizda 37 derece suyun icinde yasiyolar hastaneden cikarken ona sararsin üşümesin minik poposu![]()
Efa diyorum kaliteli bir omega3 16. Haftadan beri kullaniyorum..onayli bir balik yagi kapsulu
Foto cekip yollicam simdi
Günaydın kızlar. Carputi EFA nın çok çeşidi var sanırım. Ilacının tam olarak adı nedir acaba?
%100 naylon dimek..carputi sen bilirsin sana sorayımyüzdeyüz polyester nasıl oluyor polyesteri hiç gözüm tutmuyor
![]()
Bu benimki..
Günaydın kızlar. Carputi EFA nın çok çeşidi var sanırım. Ilacının tam olarak adı nedir acaba?
Maşallah kuzucuğaherkese günaydınlarrrr...
dün kontrolümüz vardı bizimde azramız 2000 gr ve 42 olmuş doktor amcası bir sorun yok dedi.
bende hiç kilo almamışım bu ay
hala dönmedi yavrucuğum doktorumuz sorun değil nasılsa sezeryan diyo.
....
doğum iznimide başlattım artık kızımızın gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla
Tuğbacım çok şükür takıntı yapmayan bir kafa yapım var. Sinirliliğim ve kızgınlığım anlık oluyor. Eşimin de öyle. Bilerek yapmadı biliyorum ama konuşmaları beni üzdü. Ben de yanından uzaklaşıp diğer odaya geçtim . Derin nefes alıp verdim ve rahatlamaya çalıştım. Sabaha zaten kırgınlık kızgınlık hiç bir şey kalmamıştı. Elbette dertsiz insan yokcanı benim üzme kendini herkesin bişeylerle imtihanı var kimse mest olarak hayat yaşamıyor sıkıntıların ismi farklı sadece şurada gördüğün herkesin üzüntüleri var bende katıyorum kendini hatta oturup liste yapsak tuğbayı başa yazalım dersin ama inanıyorsan ahiret var hiçbirşey kayıtsız kalmıyor belkide iyiki bu sıkıntıları çekmişim diyeceksin güzel görmeye çalış sıkma canını.günaydın bu arada
Kız bilerek mi yapıyon bakalım da canımız çeksin ha
Allah iyiliğini versin emi
Kundak battaniyeler güzel oluyor canım annemler almıs geçenlerde yıkayıp kaldırdım çok hosuma gitti benim yanları çıtçıtlı falan derli toplu olunca açılmaz hemde kolay tasınır önce hastane çıkısı battaniyesine sonra da ona sarıp pusete koycam hastaneden çıkarkenbak ben demiştim
biz daha poların petrol türü olduğunu bilmiyoruz
bu arada battaniyeli hastane çıkışındaki battaniye yetmez mi
Darısı vakti gelince doğumlara inşallahAnahmmm 34. haftaya girmisizzz![]()