- 14 Eylül 2013
- 1.151
- 1.490
- 448
Aaaa inş birşey yoktur canımkızlar eşim kaza yapmış lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizim için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa inş birşey yoktur canımkızlar eşim kaza yapmış lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizim için
Enemmmm kocişimi gönderdikten sonra bi uyumuşum bi uyumuşummm şimdi yeni uyandım inanır mısınız?Kızım kalksana kadın öldüm açlıktan der gibi adeta uçan tekmeler savuruyor. Sol tarafım göçmüş durumda. Sizi okucam diye kahvaltı hazırlayamadım ayol.
Canım suluhanda var. Kapı süsleri 30-40-50 arası. Benim hastane kapı süsü veriyormuş o yüzden almıcam ama orada o kdr çok varki gidip bişeyler almak istiyorum bende.
Şişşşştttt kıskanıommmmmmm olummm dermişimmmm.
Eheheh. O da görünmüyor bayadır. Nerelerdeymiş. Her şey yolunda mı?
Sağolasın canım.
Kuzum facebook.com/pinaryildirimyavuz
Adresim bu![]()
evett tuniklermle kullanablrm çk hoş :)Bu şekilde ama benimkisi bu kadar dar durmuyor haliyle beli büyük olanı alınca normal kot pantolon gibi duruyor canım aklında bulunsun olmadı evde giyersin kot götünümlü olduğu için belki tuniklerle falan değerlendirebilirsin
kızlar eşim kaza yapmış lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizim için
Canım artık bundan sonra dikkat etkendine stres yapma desemde oluyo stresli zamanlarda illa ki ama takmamaya çalış doktor ek birşey söyledimi şunu ye bunu yap falan diyedoğru söylüyon cnm artık zorlaya zorlaya yiyeceğim, özellikle vitaminli şeylere yönelerek. sabah biraz yemeye çalıştım , bundan sonra kafama her şeyi takmamaya da çalışacağım son iki aydır biraz stresli geçiriyoum onun da etkisi oldu sanırım![]()
Antep in de yemekleri meşhurdur canımbenim ilk doğumumda annem normal bir bez ile sıkı sıkı sarmıştı ikincide gerek bile kalmadı ama bunda sarmayı düşünüyorum normalde etine dolgun bir bayanımdır ama göbeğim yoktur pek daha çok antep kadını olarak basen varr![]()
Sağlık durumu iyidir inşallah ?kızlar eşim kaza yapmış lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizim için
Nasıl yani,sarma işlemini o minnacık çorabın içine nasl uygulucaz idrak edemedm![]()
Canm,nrmal atlet gibi ama dikine cizgileri var, toparliyor, hatta nrmal atlet gibi toplanmiyor yukari,cok rahat.Baktm tozlu nun sitesnden fyatı 9.90tl yazınca sıradan atlet ismi otantik bisy sandım ilk bsta.
Korsajn korse dmek olduğnu çakmadım hiç saflığım tuttusağl canm bulursam alıcm
az ve sık ye demişti. bir de en son dinlen dedi. daha önce ceviz süt üzerinde durmuştu. ben de ihmal etmiyorum onları. ama dinlenme ve stres konusuna pek dikkat etmedimCanım artık bundan sonra dikkat etkendine stres yapma desemde oluyo stresli zamanlarda illa ki ama takmamaya çalış doktor ek birşey söyledimi şunu ye bunu yap falan diye
çok geçmiş olsun cnm, umarım önemli bir şey değildir.kızlar eşim kaza yapmış lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizim için
Teşekkür ederim canım deniycem bunup
canmm mahlep katılıyo ömrünü uzatmak için
O zaman yiyip içip yatıcaksın canım en son gittiğimde doktorum bana öyle demişti moralini bozma sakın bebiş daha çok etkilenmesin beslenmeye bak cnmaz ve sık ye demişti. bir de en son dinlen dedi. daha önce ceviz süt üzerinde durmuştu. ben de ihmal etmiyorum onları. ama dinlenme ve stres konusuna pek dikkat etmedim![]()
Peki sezeryandada sariliyor mu? Bide ilk ne zaman sariliyor.
Hastaneden geldim. Paşam iyiydi. Sabah bir arkadaş yazmıştı sanırım karnı küçük bebeğimin diye. Bizim oğlanın da karnı küçükmüş. 1 buçuk kilo olmş. İyi görünüyor dedi. Tabi yine heycandan renklide görmek istediğimi söylemeyi unuttum.nasıl hareketli bir bebek yaa usg bakılırken bile kıpraşıp durdu. Kadın bi ölçemedi bacağını. Tam çekti usg yi patt yapıştırdı alttan bi tane.
İzin işini sordum. Sata göre mi alcam, ben kendimi şu an 31+1 olark biliyorum dedim. Hayır 32 olunca dedi. Aha dedim izin işi karıştı. Çünkü 25inde izne ayrılmayı planlıyordm, 31+3 te falan. Baktı usg de 32 gözüküyordu, iznini başlatabiliriz dedi. Yok hocam dedim haftaya başlatalım. Tamam ama haftaya gel ben bi kontrol daha yapayım yola gidebilir misin gidemez misin diye dedi. Tamam dedim :)
Canım bende oğlum için mevlüt takımı baktım Osmanlı mvlt tkmı vardı ben onu çok beğendim başında bordo fes var üzerinde bordo yelek var yeleğin üzerinde altın sarısı desenler vardı içinde de gömleği vardı beyaz. İnternet te de var beğenir misin bilmiyorum ama bi bak istersenKızlar benimde bebişe eksiklerim daha bitmedi mevlüt takımı arıyorum oğluşuma güzel değişik birşey fraglı bir takım görmüştüm çok şıktı ama satıcı bu daha ne ki çok daha güzelleri vardı gelicek değince bıraktım hello baby de
Çok sağol canım içimi rahatlattın valla. Dr um dönebilir falan dedi ama bu haftada bu şekilde olmaz genelde deyince kafama takmıştım. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun..
Canım çok geçmiş olsun umarım bi sorun yoktur dualarım seninlekızlar eşim kaza yapmış lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizim için
şimdi yanından geliyorum bebek 2 hafta geriden geliyormuş..
daha önce 1 hafta demiş şimdi 2 deyince çok morali bozuldu zeynepin..
ama doktor dedi şu anda tehlikeki değil kontrol altında tutucaz dedi
Kızlar bende hamile olupda kendi aldığı kiloları unutupta sana yorum yapan insanlara sinir oluyorum aaaa karnın büyümüş ee bırakta büyüsün doğum yapıcam nerdeyse aaaa toton büyümüş eee napalım vücud şekilden şekile giriyo birde çok kilo almadığım halde bunları duyuyorum şuana kadar 6 kg aldım sadece karnım var bide demek ki çok kilo alsaydım demek ki neler duyucaktım sanki kendileri hamileyken manken gibiydiler yaaa off sinirlendimm işte birden![]()