• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Off kızlar oğluşum 18 aylık artık bez tutunmak istemiyo çıkartıyorum çiş var mı diye tuvalete götütüyotum yapmıyo üstübe biley giydirip çıkarıyorum pat işiyo oğlum çişin geldiğinde söyle sen artık büyüdün diye anlatıyorum yok gene altına yapıyo bezi tuttuğumda çıkarıp fırlatıyo napıcam ben
Canım ben okul öncesi öğretmeniyim. Üniversite de bi prof. Bize seminer vermişti. Eğer çocuk altını ıslatırsa duşa sokun eline sünger verin sizde onun elinin üzerinden süngeri tutun ve kendini yıkamasını isteyin bu durumda kendisi yıkadığı için rahatsız olcak hem de kokusu onu rahatsız edicek neden sonuç ilişkisi kurarak altına yapmamak için tuvaleti geldiğinde söyliycektir demişti. Ama tabi denemedim işe yarar mı bilmiyorum ama bunu anlatan bi profesör dü bi dene istersen

Haklısın son ana kadar değişebilir. Bu arada benim şeker yükleme testimi aç karnına ve glikozu içtikten sonra 2. Saatin sonunda kan alarak yaptılar. 1. Saat yok. O zaman kendi Dr uma gidemedim burda devlet hastanesinde yaptırmıştım. Buradaki uygulama bu şekildeymiş. Daha sonra sonuçları kendi Dr uma gösterdim. 1 . Saatin sonuda olmalı falan dedi. Bu şekilde değerler normal ama açlık ve tokluk şekerine tekrar baktırmamı istedi. Aç karnına ve kahvaltıdan 1 saat sonra baktırman yeterli dedi. Burda sağlık ocağında sonuçlar yanlış çıkıyor. Çok kişiden aynı şikayet geldi. Napıcam bilmiyorum. Tekrar yaptırmaya gerek yok gibime geliyor. Ama Dr umda son 2 gidişimde sordu. Bi akıl verin lütfen kızlar..

yükleme testi yaptırma ama bence dahiliyeye gidip açlık tokluk şekerine baktırabilirsin birde şeker için bi test var hgA1c diye onuda yaptırırsın.dahiliye önemli olan o değer demişti bana 6.5 u geçmediği sürece insüline başlatmıyoruz demişti.
ihmal etme bence.

Yorum yapmadı ama riskli olsa eminim söylerdi. Ben de izne ayrılacağımı söyledim zaten onu da biliyordu. Sana verilen tavsiyeleri uygulayayım o zaman canım. Benim eşim hemen buldu yine laf yapıştıracak yeri. Az besleniyo az ondandır diye söylendi. Takmış adam benim az yememe yaa. Napim arkadaş iştahım bu kadar. Doktor da ondan beter, kilo almaktan korkma, ye diyor.. Korkmuyorm ki arkadaş olan mide kapasitesi bu yani

aldıgımız kılolarla alakası yok bunun yaa tamamen bebeğe giden kan ve oksijenle alakalı. 8-9 kılo alıp 4 kıloya yakın cocuk doguranlar bılıyorum. benım bebeklerım belli donemden sonra malaesef az kilo alıyor. bu ıkıncı hamıleliğim. düzenli beslenmek stres yapmamak ve gerçekten dinlenmek gerekiyor. ben yiyorum ama cok da duzenli beslenemiyorum. iş, çocuk, ev ne annem var yakında ne kayınvalide gelip arada yardım etsin, sadece corba içip akşamı geçirdiğim de oluyor malesef. stres de yapıyorum haliyle evde yapmam gereken bir sürü şey var. bebek hazırlıgı vs. doğumdan sonra kızım nasıl tepki verecek ona nasıl vakıt ayırıcam, ben hastanedeyken ıkı gun napıcak vs vs. elimde olmadan düşünüyorum napıyım. ben de doktoru dınleyip ayrılıcam izne artık. evde inşallah daha düzenli olurum.

Iyi ki dogmussun canim. Insallah bu yasinin en guzel:KK5::nazar: hediyesi iki prensesin olacak:nazar:

depend hasta külodu aldım, kullanışlı gözüküyor, 8 adet var içinde cevabı ben de merak ediyorum.

zeyy88 zeyy88 nice mutlu senelere, hayatının en güzel yılı olsun
:KK76::KK76:

Günaydınnn :)

Zeyyy doğum günün kutlu olsun,nice sağlık ve mutluluklar ailenle sana:)

mutluu yillar zeyy:) vee herkesw kocaman gunaydin!! kabuslarla dolu bölük porcuk bi geceden sonra yinede neseliyim nedense:KK49::nazar:

Günaydın kızlar yoğun bir haftasonunun ardından mesaiyi başladı,
zeyy88 zeyy88 doğum günün kutlu olsun cnm.nice mutlu yıllara....

Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara zeyy :) doğum günün kutlu mutlu olsun :KK66:

Günaydın herkesee..
Bugün oğluşumu göreceğim inşallah.

günaydınn güzelllerrr :D:D:KK3::KK3:

zeyyy şekerimm nice güzel yıllara inşş..doğum günün kutlu olsun..en güzel yaşın olacak çünkü evlat sahibi olacaksın inşşş :KK46::KK46::KK39::KK39:

kızlar kv dün izmirden döndü..benim kocam nasıl oldu ise anne bizde kalacaksın isyan artık ağırlaştı uyuyamıyor sürekli wc ye gidiyor başka yerde rahat edemez..senide eve yalnız gönderemem 2 hafta bizdesin dedi ve ben şok oldum..nasıl olduda düşündü bizi bilmiyorumm:confused::confused:

Herkese günaydın...Mutlu huzurlu sağlıklı sıhatli günler sizler ve bebişlerinizin olsun...

Zeyy doğum günün kutlu olsun eşin bebişlerinle birlikte nice mutlu yıllara

Günaydın Annecanlar...nice mutlu yıllara zeyy

Günaydın arkadaşlarım:KK19: güzel ve sağlıklı haftalar olsun hepimize:KK54:
Doğum günün kutlu olsun zeyy88 kızların ve eşinle nice güzel yaşların olsun:KK3:
İsyan123 sevindim senin adına en güzelini demiş eşin zafer senin:KK71:

Günaydın annişler,
Ve zeyy doğum günü kutlu olsun.

Herkese günaydın, mutlu haftalar...

Canım ben roxy Matik kullandım, yumuşatıcı olarakta Dalin'in bbek yumuşatıcısını kullandım. Çok güzel oldular, yumuşacıktı hepsi,herşeyden önce ev miss gibi bebek koktu. :KK68:

Canım , nice mutlu yıllara. Eşin, bebeklerin ve tüm sevdiklerin ile birlikte nice nice nice sağlıklı ve mutlu yıllara.. yi ki doğmuşsun, iyi ki burada bizlerlesin.:D

Ya o zaman da söyledik sana , dur bakalım diye. Kendi kendini şöyle olacak böyle olacak diye üzdün. Neyse ki eşin hem seni hemde bebeğinizi tahmininden fazla düşündüğünü gösterdi:D.

DOğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte nice senelere :KK36:

Zeyyyyyyy Doğumgünün kutlu mutlu senelerin huzurlu olsunnnnn tüm sevdiklerinleee :KK19:

günaydınnn kızlar:KK37: haftasonu cok hızlı ve cok güzeldi:KK73: zeyycim doğum gunun kutlu olsun cnm:KK15: yazdıklarınızın cogunu okudum ne güzel hepiniz herseyı hazır etmıssınız bizde sadece bebısımın eşyaları kuruldu ama bu hafta yıkayıp utulemeyi düşünüyorum sonrada dolabına yerlestırıcem ve daha gecelik pıjama bunlarıda almadım ondan sonrada onları alıp bı bavul hazırlamayı düşünüyorum ben cok mu gec kaldım yaaa:KK64:

doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı hayırlı senelere inşallah geç oldu ama şimdi gördüm:KK3:

zeyycim nice yıllara canımmm:KK68:

zeyy88 zeyy88 dogum gunun kutlu olsun cnm
Herkese de tekrar günaydın, bizde doktordan geldik,antibiyotige devam ediyorum, ebe kalp atisi dinledi, derinden geliyor dedi.. :) eh nrmal bu kiloya :D

Nice mutlu yıllara canım bebişlerin ve eşinle :KK73:

Sağolun kızlar iyki varsınız:KK36:

kızlar eşim kaza yapmış lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizim için

Allah yardımcınız olsun canım inşallah bişey yoktur..

Off kızlar oğluşum 18 aylık artık bez tutunmak istemiyo çıkartıyorum çiş var mı diye tuvalete götütüyotum yapmıyo üstübe biley giydirip çıkarıyorum pat işiyo oğlum çişin geldiğinde söyle sen artık büyüdün diye anlatıyorum yok gene altına yapıyo bezi tuttuğumda çıkarıp fırlatıyo napıcam ben

Canım alıştırma kilotları var Bez gibi değil kilot gibi netten bak istersen..

Kızlarr çok mutsuzum ya bugun okulun ilk günü ama bu öğrenciler hiç bişey dinlemiyor sınıfta dersin ortasında iki öğrencim birbirine girdi yımruklar havada uçuştu ayırmaya çalıştı çocuklar ama yok delirmiş gibilerdi sonra sınıftan çıkıp giderken o kargaşada bi tanesi karnıma çok fena çarptı:-( çok korktum ağladım sinirimden canımda çok acıdı bebeğime bişey olmamıştır umarım resmen yumruk yedim gibi bişey oldu:mad::mad: Lisede öğretmen olmak çooook zor şu hafta bi geçseydi hayırlısıyla korktum iyice:KK61:
Ayyy canım benim yaa dikkat et kendine bu öğrencilerle uğraşmak hakikaten zor o yüzden hiç bir zaman öğretmen olmak istemedim

Canım ben okul öncesi öğretmeniyim. Üniversite de bi prof. Bize seminer vermişti. Eğer çocuk altını ıslatırsa duşa sokun eline sünger verin sizde onun elinin üzerinden süngeri tutun ve kendini yıkamasını isteyin bu durumda kendisi yıkadığı için rahatsız olcak hem de kokusu onu rahatsız edicek neden sonuç ilişkisi kurarak altına yapmamak için tuvaleti geldiğinde söyliycektir demişti. Ama tabi denemedim işe yarar mı bilmiyorum ama bunu anlatan bi profesör dü bi dene istersen
saol canım ama bu dutumda çok sık duş.almış olucak hasta olmaz mı çocuk

Kızlarr çok mutsuzum ya bugun okulun ilk günü ama bu öğrenciler hiç bişey dinlemiyor sınıfta dersin ortasında iki öğrencim birbirine girdi yımruklar havada uçuştu ayırmaya çalıştı çocuklar ama yok delirmiş gibilerdi sonra sınıftan çıkıp giderken o kargaşada bi tanesi karnıma çok fena çarptı:-( çok korktum ağladım sinirimden canımda çok acıdı bebeğime bişey olmamıştır umarım resmen yumruk yedim gibi bişey oldu:mad::mad: Lisede öğretmen olmak çooook zor şu hafta bi geçseydi hayırlısıyla korktum iyice:KK61:

geçmiş olsun .bende sırf o yüzden çalışamadım malesef.hastanede poliklinikler malum çok kalabalık oluyor.
insanlar dengesiz ya dışarı çıktığımda bile korkuyorum çarpanlar oluyor sürekli.
bebişinin hareketlerini takip et canım azalma olursa Allah korusun.doktorunu ararsın

geçmiş olsun hocam benim de çok kötüydü günüm 2. sınıf öğretmeniyim 28 kişilik sınıfım 2'ye böldük diger sınıfı eşim okutacak beraber girdik derse bugün ama her şeyi unutmuşlarrrr hiç bişey yok sıfır sıfır 1.sınıftan başlayacam kesin okuma kötü yazma daha da kötü stres yapmamaya ve kendimi üzmemeye çalışsam da canı sıkıldı yaa

benimde kızım olacak ama bende nedense erkek reyonlarına bakıyorum sürekli.
kızlarda hep pembeler var. erkeklerde daha güzel şeyler var hele o küçücük deri montlar,kotlar bayılıyorum
Lcw ya gidince kız çocukların reyonu pembeli morlu tüllü simli kıyafetlerle dolu bende onlara bakmadan geçemiyorum. Ama dediğin gibi erkekler için güzel şeyler var. Oğluşuma ceket aldım minicik papyonlu kıyafetler aldım çok tatlılar. Allah hem kızı hem erkeği tattırsın inşallah :-)

YARDIMMMM...kızlar ya kv izmirden börülce almış..
ben daha önce hiç yemedim ve hiç yapmadım..
nasıl yapılır bu...

Lcw ya gidince kız çocukların reyonu pembeli morlu tüllü simli kıyafetlerle dolu bende onlara bakmadan geçemiyorum. Ama dediğin gibi erkekler için güzel şeyler var. Oğluşuma ceket aldım minicik papyonlu kıyafetler aldım çok tatlılar. Allah hem kızı hem erkeği tattırsın inşallah :-)

doğumdan sonra vazgeçmezsem eğer ikinci çocuğum erkek olur inşallah.
sizede kız bebiş nasip olur inşallah

aldım ablacm 2-3 parça bsey :)
alış-verş topiğine de koydm.
Ayaklı altlarn mavi kahverengi pembe puantiyelileri vardı bn bi renk aldm,ayaklı altlarn üstüne giydieblecğm y.doğan tek üst bulamadm hiç
o yüzden tek parça olarak artk ayaklı alt almcam

Canım ben de tek alt öyle almadım o yüzden hep 0-3 ay takım olarak aldım... 0-3 aylıklar yenidoğan bebeğe çok mu büyük gelir ki? Zaten hastane çıkışlarında var alt üst onları en fazla herhalde 10-15 gün giyerler sonra büyürler diye 0-3 ay takım aldım ben ayaklı ve ayaksız...

kızlar eşim kaza yapmış lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizim için

Hayırdır canım? Haber et bize Rabbim korusun...

Sağolun kızlar iyki varsınız:KK36:

Allah yardımcınız olsun canım inşallah bişey yoktur..

Canım alıştırma kilotları var Bez gibi değil kilot gibi netten bak istersen..
doğum günün kutlu olsun canım kızlarınla eşinle sevdiklerinle nice mutlu senelere:KK68: canım alıştırma kilodu çok rahatsız bişey var ama,kullanamıhoruz içi havlu dışı naylon bu yüzden çiş yaptığında hep ıslak kalıyo ve pişik yapıyo:KK43:

Sadece belden aşağısını yıkat canım zaten bu durumdan çok sıkılcaktır ve kurtulmak için de altına yapmamaya çalışçaktır uzun sürmez diye düşünüyorum. İnşallah işe yarar
tamam canım önerin için saol biraz önce yıkadım belden aşağısını çıldırıyomuş gibi ağlıyo tekmeler savuruyo allahım ya bebek doğmadan çişe alışsa güzel.olcaktı sonra uğraşamam ki:KK12::KK43:

Back
X