• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

YARDIMMM :KK43:

Ablalarımm hani şu tek parça aldığımız ayaklı alt pijamaların üstüne ne giydirceksnz???
Ben girdiğim her dükkanda çok aradım y.doğan tek üst uzun kollu ama yokkk,hep alt-üst takımlar gösteriyorlar yada uzun kollu zıbınlar..
Kendmce ayarladğm kombin 'uzun kollu zıbın+ayaklı alt pijama üstünede penye yelek'
Diğer türlü ayaklı pijamaları gydirebileceğm üst yok.Takımlar ve h.cıkışlarının üstleriyle uyumlu olmuyo
Nasıl yaptınz o kombinleri bizde görsek:KK66:

yaa kızlar birşey sorucam, bebeğim oldukça yukarda sol göğsümün hemen altında ve sürekli şişiriyor poposunu, o bölge herzamankinden çok daha dalgalı bu ara, bunlar kasılma mı? bel, kasık, karın vb bir ağrı yok, ama popo yükselip yükselip duruyor, geçen hafta bebek görmeye gittiğimizde doğum yapan arkadaşım da fark etti ve bunlar kasılma dedi, öyle mi?
Yok canım kasılma değil poposu o benim de sağ tarafıma yapıyor aynısını sert ve daha sis oluyor dayayınca usg de doktor da göstermisti poposu burda diye.

Bugun iznimi baslattim oglumu da gordum teyzeleri 2650 gr olmus keyfi yerindeydi.. Kaburgama tamamen poposunu dayamis agrim ondanmis doktor zayifsin o yuzden baski daha cok dedi.. 38 hafta cati muayenesi yapcakmis 36 da nst falan olcak.. az kilo alan aktif bi gebesin dedi övdü beni sagolsun.. Nerdeyse hi pipisini gormemistim minigin ozel istek yaptim uzun uzun gosterdi :KK48:
Bizden haberler boyle anneler..
Maşallah oğlşuna:nazar:
Aynı benim sıpa işte dik oturamiyorum hala popişi varmis kaburgamda doğsunlarda ısralım o popişleri carputi:KK71:

Bugun saglik ocaginda bir suru bebek vardi :)
Asıya gelmisler, ikiz vardi biri kiz biri erkek yeni dogmuslardir herhalde cok miniklerdi. Cok tatlilardi, lastik gibiler nasil tutacam ben öyle bebegi bilemiyorum. Birde su göbek şeyi beni korkutuyo, nasl temizliyecem, ay tutamam yaa :(

Bugun iznimi baslattim oglumu da gordum teyzeleri 2650 gr olmus keyfi yerindeydi.. Kaburgama tamamen poposunu dayamis agrim ondanmis doktor zayifsin o yuzden baski daha cok dedi.. 38 hafta cati muayenesi yapcakmis 36 da nst falan olcak.. az kilo alan aktif bi gebesin dedi övdü beni sagolsun.. Nerdeyse hic pipisini gormemistim minigin ozel istek yaptim uzun uzun gosterdi :KK48:

maşallah bebişine ve sanada.artık iznini başlattığın iyi olmuş az kaldı sayılır doğumlarımıza.
benimde sol kaburgamın altında kafası var mahvediyor beni.kafamız vücudumuza göre büyükmüş biraz vücut 31 ken kafa 34 çıkıyor.kuzum dönsede rahatlasam artık

Kızlar daha önce söylemişimdir; hamile olduğumu öğrendiğimde çalıştığım şirketle yollarımızı ayırmıştık. Fakat bir konudan dolayı onlara dava açmıştım.
Davayı kazandığımı öğrendim bugün. Biraz önce avukatım aradı.
Çok mutlu oldum! :KK75:
Kazanacağım para hiç önemli değildi (hiç yatırım yapmadan yurtdışında yeriz diyorduk kazanırsam) ama Dünyanın sayılı şirketlerinden birine karşı cesaret edip dava açmak ve kazanmak çok mutlu etti beni.
İnadım inat arkadaş! :confused:
Ehehehe

hakkını aradığın iyi olmuş sevindim senin adına.
bebişin uğur getiriyor şimdiden.kısmetinide getirmiş .
bende senin gibiyim haklıysam eğer sonuna kadar savaşırım savunurum kendimi

yaa kızlar birşey sorucam, bebeğim oldukça yukarda sol göğsümün hemen altında ve sürekli şişiriyor poposunu, o bölge herzamankinden çok daha dalgalı bu ara, bunlar kasılma mı? bel, kasık, karın vb bir ağrı yok, ama popo yükselip yükselip duruyor, geçen hafta bebek görmeye gittiğimizde doğum yapan arkadaşım da fark etti ve bunlar kasılma dedi, öyle mi?

Canım anlattığın o aynı şey benim de sağ tarafımda oluyor.. Ama artık o kadar net anlıyorum ki başını sevebiliyorum... Bazen de böbreğime doğru sanki o minicik ayağını öyle uzatıyor ki resmen elimde tutabiliyorum çok belli ayağı olduğu.. Kasılma mı ben de bilmiyorum ama benim de genelde sağ tarafım öyle bir anda çok sert oluyor dayayıp bekliyorlar demekki.. Ben poziyon değiştiriyorum hemen düzelmiyor ama uzun da sürmüyor... Benim bi de bel kasık ağrılarım var bi kaç gündür..

YARDIMMMM...kızlar ya kv izmirden börülce almış..
ben daha önce hiç yemedim ve hiç yapmadım..
nasıl yapılır bu...

zeytinyağlı taze fasulye gibi canım, pazarlarımızda çoktur bizim, dondurucuya da koyarım hatta, ister haşla sirkeli sarımsaklı salatasını yap, ister, aynı zeytinyağlı taze fasulye gibi pişir, sabırlıysan en kısık ateşte uzun uzun pişir su bile istemez, bir de sana taktik zeytinyağlı da yapsan yerken limon sık, afiyet olsun

Yok canım kasılma değil poposu o benim de sağ tarafıma yapıyor aynısını sert ve daha sis oluyor dayayınca usg de doktor da göstermisti poposu burda diye.

sağ ol canım rahatladım, kasılma olsa bayaa sık olacak çünkü

ayy nasıl anlıosunu poposu nerede başı nerede ben hiç anlamıyorumm yaaa

popo başa göre çok yumuşak canım, başı yumruk kadar ve oldukça sert, popo daha esnek ve hafif, başı zaten hissetmemen mümkün değil

kubbaa kubbaa canım çok geçmiş olsun, allah yardımcın olsun, iyi haberlerini bekliyoruz

Bugun iznimi baslattim oglumu da gordum teyzeleri 2650 gr olmus keyfi yerindeydi.. Kaburgama tamamen poposunu dayamis agrim ondanmis doktor zayifsin o yuzden baski daha cok dedi.. 38 hafta cati muayenesi yapcakmis 36 da nst falan olcak.. az kilo alan aktif bi gebesin dedi övdü beni sagolsun.. Nerdeyse hic pipisini gormemistim minigin ozel istek yaptim uzun uzun gosterdi :KK48:

Maşallah tosuncuğaaaa :nazar:
Evde dinlenirsin artık canım işlerini bitirirsin ne güzel..

Kızlar daha önce söylemişimdir; hamile olduğumu öğrendiğimde çalıştığım şirketle yollarımızı ayırmıştık. Fakat bir konudan dolayı onlara dava açmıştım.
Davayı kazandığımı öğrendim bugün. Biraz önce avukatım aradı.
Çok mutlu oldum! :KK75:
Kazanacağım para hiç önemli değildi (hiç yatırım yapmadan yurtdışında yeriz diyorduk kazanırsam) ama Dünyanın sayılı şirketlerinden birine karşı cesaret edip dava açmak ve kazanmak çok mutlu etti beni.
İnadım inat arkadaş! :confused:
Ehehehe

Helal olsun valla gözünaydınm..
Pes etmeyip hakkını arayınca hukuk artık çalışanların yanında tabi eskiye nazaran..hatta bazı firmalar sırf mahkemelik olmamak için çalışanınım hakkını mecburen koruyor..

Mrb kizlar. Dogum gunun kutlu olsun zeyyy.
Bugun kiizimi gordum. calisabilir raporumuzualdik. 31+5iz bugun. 2 kilo olmus kuzum. Yakladik 44cm. 36da nst dedi doktor. Bide son ayda hasraneden bi liste vericeklermmis doguma getirileceklein listesi.

Sağol canım..maşallah bebişine de :nazar:

Kızlar daha sabah kahvaltısıyla duruyorum hiçte aç değilim bugünlerde hiç iştahım yok :) Bebişte vurup duruyo acıktı mı acaba ama tokkende nasıl yicem ki midemde hazımsızlık mı var acaba

Bende aç olduğumu hissetmiyorum mideye baskı yapıyolar ya ondan..ama o tepinmeleri de açlıktan annesi az az yemeye çalış..yemedikçe de mide yanması artar..

Kızlar daha sabah kahvaltısıyla duruyorum hiçte aç değilim bugünlerde hiç iştahım yok :) Bebişte vurup duruyo acıktı mı acaba ama tokkende nasıl yicem ki midemde hazımsızlık mı var acaba
Midene baskı yapıyorsa canım ondan da açlık hissetmiyor olabilirsin aç bırakma bebisimizi meyve yiyebilirsin yada yoğurt falan canın istemese de ama birseyler mutlaka ye kötü oldum yazık tekmeliyormus yaa

Helal olsun valla gözünaydınm..
Pes etmeyip hakkını arayınca hukuk artık çalışanların yanında tabi eskiye nazaran..hatta bazı firmalar sırf mahkemelik olmamak için çalışanınım hakkını mecburen koruyor..

Bende aç olduğumu hissetmiyorum mideye baskı yapıyolar ya ondan..ama o tepinmeleri de açlıktan annesi az az yemeye çalış..yemedikçe de mide yanması artar..
Artık eve gidince yaparım canım birşeyler ama bu hamilelik beni çok üşengeç yaptı sağolsun bu aralar yemekleri bile eşim yapar oldu ona da kıyamıyorum ama geçici bir durum dimi bunlar böyle değildim çünkü ben :KK35: Bende eşimle birlikte çalışıyorum eşim benim patronum o yüzden rahatım hamile oldum olalı çok az işe geldim şimdi de izne ayrılıcam yine de üşengeçlikten kurtulamadım :-)

Midene baskı yapıyorsa canım ondan da açlık hissetmiyor olabilirsin aç bırakma bebisimizi meyve yiyebilirsin yada yoğurt falan canın istemese de ama birseyler mutlaka ye kötü oldum yazık tekmeliyormus yaa
Nasıl şiş midem anlatamam gram yer yok yicek anca su canım istiyor başka birsey istemiyor kıyamam kuzuma ben doyurur annesi onuu

Artık eve gidince yaparım canım birşeyler ama bu hamilelik beni çok üşengeç yaptı sağolsun bu aralar yemekleri bile eşim yapar oldu ona da kıyamıyorum ama geçici bir durum dimi bunlar böyle değildim çünkü ben :KK35: Bende eşimle birlikte çalışıyorum eşim benim patronum o yüzden rahatım hamile oldum olalı çok az işe geldim şimdi de izne ayrılıcam yine de üşengeçlikten kurtulamadım :-)

Geçici canım merak etme hatta hamilelik sonrası aktiflik için enerji depoluyoruz şu anda..

Tesekkut ederim yolun sonuna geldik hayirlisi bakalim.. 32. Haftadancalisabikir aldim ama 35 e kdr dayanabildim.. 32. Haftadan sonra isyedigin zaman birakabilirisin yasal hakkin
Maşallah canim oğluşuna :nazar: ayy cook az kalmış heyecan yaptim :KK17:bide canim sen 35 de izne ayrilmissin ya bende 33 de ayrilabilirmiyim hani ya 32 ya 37 diye birşey duymuştum emin olmak icin soruyorum?

Benim bir arkadaşım hamileliğinde 25 kg aldı doğumdN sonra eski halinden de zayıf olmuştu çok şaşırmıştım koşturmaktn demişti diyet bile yapmamış demk ki koşturup durucaz bizde öyle

aral olsun valla gözünaydınm..

Sagol zeyy zaten bebek sekeri icin kavanoz
aldim bugun artik onlarla fln ugrascam evi
duzenlicem tek korkum doktorum 26 eylul 8
ekim arasi yillik izinde insallah bi durum olmaz..

Back
X