• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar bebecix markabu kundaktan internette falan göreniniz olursa bana söylermisiniz?arıyorum bulamıyorum hiç yerde.Eki Görüntüle 1243832
birde bebepan ya da misspan marka bu hastane çıkışını hiç bi yerde bulamadım.içimde kalacak almazsam

Eki Görüntüle 1243836

Canım şunlara bi bak istersen..adı bebecix gül nakışlı kapitone kundak yavruağzı diye geçiyo..

http://www.modaonlinealisveris.com/etiket/bebecix-gul-nakisli-kapitone-kundak-4513-pembe/1022683

Buda ona benzeyen başka bir ürün
http://www.indirimlibebe.com/3110_u-bebe-kundak-velsof.aspx

Bende kalça kısmına sürmedim çok pişmanım mor çatlaklar var korkunçç aynada gördükçe ağlayasım geliyo ne hale geldim. Doktora sordum doğum sonrası geçicek dedi umarım kalıcı değildir :-(

Zayıflayıncada görünümü azalır incelir canım ağlama değer mi hiç şimdi her yerimiz gergin ondan dahada kötü gözüküyo..özellikle geceleri bakma hiç..

Biz ailecek babama cekmisiz zeyy yastiga yattimi hatirlamam genelde.. Bazen esime uyumadan saka yapiyorum saka demeden uyuya kaliyorum sabah sorunca bana aaa o sakaydi diyorum :KK48:Bu da normal bisey degil ama asiri uyumakta kotu

Hahah ya hamilelikten önce bende öyleydim kafamı yastığa koymama bile gerek yoktu..
Ama şu son zamanlarda çok tepişiyolar uyutmuyolar ancak bayılarak uyuyorum:KK51:

Hahaholuyor..milelikten önce bendgeeydim kafamı yastığa koymama bile gerek yoktu..
Ama şu son zamanlarda çok tepişiyolar uyutmuyolar ancak bayılarak uyuyorum:KK51:
İyi o zaman surekli uykusuzluk cekenler var cok kotu oluyor.. Hamilelikten sonra gecer tabide o zamanda bebisler uyutcak mi bizi bakalim..

İyi o zaman surekli uykusuzluk cekenler var cok kotu oluyor.. Hamilelikten sonra gecer tabide o zamanda bebisler uyutcak mi bizi bakalim..
Aynen öyle o zaman da uyusak bile 2-3 saate bir doyurmak için kalkcaz bölük pörçük uyuyabilirsek uyuruz..hele benimkiler farklı saatlerde uyanırsa ayvayı yedim :KK57:

Bize 4 uz bebekler yatmisti ishalden sabah soruyoruz annesine kac defa ishal oldu birine diyo üc yok yok o digeriydi diyo sonra otekisimiydi diyo :KK48:biz dedi iki refakatci kalabilrmiyiz dedik 4 de kalabilirsiniz hepsini bi yataga yatirdik yarisida bos kaldi cook tatlilardi
Aynen öyle o zaman da uyusak bile 2-3 saate bir doyurmak için kalkcaz bölük pörçük uyuyabilirsek uyuruz..hele benimkiler farklı saatlerde uyanırsa ayvayı yedim :KK57:

Bize 4 uz bebekler yatmisti ishalden sabah soruyoruz annesine kac defa ishal oldu birine diyo üc yok yok o digeriydi diyo sonra otekisimiydi diyo :KK48:biz dedi iki refakatci kalabilrmiyiz dedik 4 de kalabilirsiniz hepsini bi yataga yatirdik yarisida bos kaldi cook tatlilardi

Hehe severken tatlılarda sen bir de annesıne sor yazık :KK45:

Kızlar daha önce söylemişimdir; hamile olduğumu öğrendiğimde çalıştığım şirketle yollarımızı ayırmıştık. Fakat bir konudan dolayı onlara dava açmıştım.
Davayı kazandığımı öğrendim bugün. Biraz önce avukatım aradı.
Çok mutlu oldum! :KK75:
Kazanacağım para hiç önemli değildi (hiç yatırım yapmadan yurtdışında yeriz diyorduk kazanırsam) ama Dünyanın sayılı şirketlerinden birine karşı cesaret edip dava açmak ve kazanmak çok mutlu etti beni.
İnadım inat arkadaş! :confused:
Ehehehe

tebrikler valla sevindim:)

Bende aynı kasık agrısını yasıyorum. Alırı bir baskı var kasıklarımda.

kafaları doğum pozisyonunda olduğu için oluyor canım

Benim ablam kullandı bu ürünü çatlakları oluşmaya başlamıştı hamileyken faydasını çok gördü hatta birakmayip doğumdan sonra bile devam etti kullanmaya şuanda çatlak diye birşey kalmadi diyebilirim size

teşekkürler cnm bende sebamed aldım gayet memnunum

Ayy masallah ogulcuklarimiza nazar degmesinbizim de hersey yolunda teyzesi insalllah guzel dogumlarimiz olur

tatlı tatlı esnemesine aşık oldum çocuğun:)))

Canim face ine biraz bakma firsatim oldu...coooook tatlisin valla bayildim fotolara hele gs temalilara bittim

Ayyy çok sevindimki ama ben şimdiiii.. :KK68:
Çok teşekkür ederim canım, beğenmene çok sevindim.
Biz ailece Galatasaray konusunda kırığız valla. Kızımız doğsun hep beraber yine maçlara gidicez :KK31:

Nerde o eski günler kafayı yastığa koyduğum gibi rüyaya dalardım şimdi nerdeeee:KK14: Ya wc nöbeti ya karnıma amansızca gelen tepikler:KK51:Ya mide yanması ya ağrı :63:Ahh ahhhh:KK14:
Al benden de o kadar. :KK14:

Teşekkür ederim canım. :oops:

Ahh ahh simdiden uykusuzz gecelerrr :KK43:(((

Yarin kontrolum varheyecanliyimm
Ruyamda dr kotu seyler soyledi umarim iyi seyler duyarz tersi cikar

Bide ayaklari buyuk olacak dedi :)))

Sabah benim de kontrolüm var. İnanılmaz heyecanlıyım. Twitterda da yazdım arkadaşlarım msj atmış yoksa yarın doğuruyor musun diye. :KK48::KK48:

O zaman benim bebiş döndü aşağıya doğru. Oysaki ben sağ göğsüm altındaki yuvarlaklığı kafası sanıyordun.

Back
X