- 15 Nisan 2014
- 5.809
- 8.741
- 248
benim dışarı fırladıhmm...o morluktan bende de var birde delik diye birsey kalmadı bende düzlendi resmen sizin de mi öyle?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim dışarı fırladıhmm...o morluktan bende de var birde delik diye birsey kalmadı bende düzlendi resmen sizin de mi öyle?
yakında bi yer varsa git oksijenlenmene baktır bi parmaktan aletle ölçülüyor.. duruma göre oksijen verirler zatenElma kurusu mu.. Hiç duymamıştım canım iyi geldiğini.. Ben de böyle olunca bişi yemeye ödüm kopuyor danki daha çok artacak canım yanacak diye.. Nefesim de bi düzelse.. Sağol canım..
Şurubum evde canım.. Eve gidince onu içerim de nefes darlığı beni halsiz düşürdü ayakta durdukça içim geçiyor gibi oluyor..
yakında bi yer varsa git oksijenlenmene baktır bi parmaktan aletle ölçülüyor.. duruma göre oksijen verirler zaten
İnşallah canım inan düşündükçe hala mutlu oluyorum gerçeğine hergün yaklaşıyoruzDuygularını öyle iyi anlıyorum ki suan...ben cinsiyetini öğrenmeden önce rüyamda görmüstüm banyo yaptırmaya çalısıyordum yıkanmamak için bacağıma yapısmıs emzikli bi erkek bebek görmüstüm rüya da olsa insanın kalbine sevgisi doluyor.kaç gün sırıtarak dolastım öyleAz kaldı hayırlısıyla rüyalarmız gerçek olacak
![]()
Senin haftana gelince benimde fırlar o zaman.Relax oldum simdibenim dışarı fırladı![]()
oldu olacak bi de zayıflama diyeti yap :) zaten 5 kilo almışın, daha ne yapacaksın kiHaklısın doktorların bazıları çok takıntılı.. Ben bile bugüne kadar sadece 5 kilo almışım.. Yine de her seferinde "sebze ağırlıklı beslenelim, şunu şöyle yapalım" vs. deyip duruyor
Bikaç defa daha görmüştüm ama hiç yüzü yok benimde, olsun o his bambaşka inşallah bir kere daha görürüm inşallah sende görürsün arkadaşımne güzel canımmm
ben daha hiç rüyamda göremedim bebeğimi![]()
ney ney ney ''Bey'' mi dedin buzlar eridimi yoksaaaÖyle bir ölçüm var mı canım bilmiyordum.. Bulunduğum yer tüm hastanelere uzak baya.. İş çıkışı aynen devam ederse artık bizim "bey"le bi gideriz....
Ben Akrep bucuyum. Çocuklarınız Akrep burcu olacağı için çok şanslısınız. Benim muhtemel tarihim 21 kasım tam sınır 22 de doğsa Yay oluyo. Hsayırlısı artık. Çok istemiştim ben Akrep olmasını.
Chicco aldim ben cok sirin yumusak killari insallah saci olur tararim
günaydınlar herkesee :) gece ben de bebek şekerini nasıl yapsam, hastaneye geleceklere neyi nasıl ikram etsem düşüncesinden dön dön uyuyamadııım...
Günaydın arkadaşlar...
Çok kötü bir gece geçirdim... Gece 1 gibi bi mide yanmam başladı ama nasıl yani bulantıyla beraber yatırmıyor beni sonra karnım kasılmaya başladı ve sabah ezanına kadar her kasılmada sancım oldu baya kasıklarımda ve belimde... 15 saniye felan sürdü ama çok sık sık oldu uyuyamadım hortlak gibiyim yeni işe gelebildim çok korktum... Bi ara dedim herhalde o bölgem ayrılıyor... Şimdi de acaip nefes darlığı var omuzlarım kollarım kalkmıyor nefes alamadıkça halsizleşiyorum...
Sabah sabah haberlerim böyle..![]()
günaydınnnn herkeseeeekızlar o bahsettiğiniz bikini bölgemdeki kemiklerde bendede acayip bi acı var sanırım oğluşum döndü ondan kaynaklanıyo baskı yapıyo anneeee çıkcam artık dıyo galıba
bana onu da sol alt kasıgımda sureklı hıçkırmasından anlıyorum kafa hep orda
![]()
hepinize günaydınlar arkadaşlarım
Allaha şükür kazayı cana gelmeden atlattık
yeni evlendiğimiz için biraz sıkıntılar var malum
ekmeğimizi de arabadan kazanıyoruz Allaha şükürler olsun ki ölüm yok ona şükrediyorum
iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
hayırlı günler dilerim
Buyrun size göbüş![]()
Kızçemle niz nasıl olmuşuz 33 haftalığızEki Görüntüle 1244313
7 ay iyi yine ben kuzucuğuma 4.tüp bebek denemesi sonucu kavuştum.
evlilikte 5.yılı devirdik![]()
benim doktor kilo konusunda umursamaz sanırımç...
toplamda 9 kilo aldım hiç yorum yapmadı şimdiye kadar..
sadece et, balık yememi söledi..
Bu arada bebegimin kiyafetlerni utuledim sonunda,
Çantamızı daha hazrlamadım, hastaneden bilgi alip, hazırlayacam, bebegin cantasni ne ile sildiniz,yada yıkadınız hanimlar?
Park yatak ,ana kucagi vs neyle temizlediniz?
merhaba kızlar nasılsınız
canım kılo konusunda canını sıkma ben ilk hamıleliğimde 20 kilo almıştım. şimdi soyleyince kendım bıle ınanamıyorum :)) bebeğim ters oldugu ıcın sezeryanla doğum yaptım hastaneden çıkıp evde tartıldıgımda gozlerıme inanamadım 11 kılo gitmişti. belki de su topluyor vücudun. bu hamileliğimde dıkkat edicem dıye kendıme soz vermiştim ama şimdiye kadar 12-13 kilo kadar aldım yine ve daha ıkı ay var.doktorum benı de uyardı.
oyle sürekli tatlılar borekler corekler tuketmıyorum ama aldım işte.
Aminnnnnn![]()
Kızlar ya bu kadar yoğun nefes darlığı için hastaneye gidilir mi yapacakları ne olabilir? Geçmedi sabahtan beri ya kötüyüm ben.. Mide yanması da başladı şiddetli şekilde.. Boğazıma ağzıma kadar yanıyor... Bezdim iyice![]()
Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?
oldu olacak bi de zayıflama diyeti yap :) zaten 5 kilo almışın, daha ne yapacaksın ki![]()
ney ney ney ''Bey'' mi dedin buzlar eridimi yoksaaa![]()
doktora git canım, senin bu durumun beklenecek durum değil, belki mide tedavisi belki kalsiyum falan verecek ama bunu bizler bilemeyiz, çokk geçmiş olsun
daha duruyor musun kuzum yaa sen doktora gitt, ya da ara burda çözemezsin bunu
onlarda düşünüo demek kisüperrrr![]()
Canım tracy hogg a göre ilk 3 ay bebeklerde emzik bağımlılık yapmazmış aksine işe yararmış ben aldım düşünüyorum hiç sevmesemde kullanıcam gibi.Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?
Olsun canım ilerleme varya buna da sükür anca atlatabildi demek ki insallah daha da güzel olacak çokk sevindimValla kendi de üç çocuk sahibiymiş görsen ne üç çocuğu var dersin ne de kilo.. Fit bişi.. Sanırım o yüzden ona giden gebelerin de öyle olmasını temenni ediyor =)
Yani şükür eskisi kadar odun değil yani incelttim odunumu biraz.. İnşallah gitgide eskisi gibi olacağız..