• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Elma kurusu mu.. Hiç duymamıştım canım iyi geldiğini.. Ben de böyle olunca bişi yemeye ödüm kopuyor danki daha çok artacak canım yanacak diye.. Nefesim de bi düzelse.. Sağol canım..

Şurubum evde canım.. Eve gidince onu içerim de nefes darlığı beni halsiz düşürdü ayakta durdukça içim geçiyor gibi oluyor..
yakında bi yer varsa git oksijenlenmene baktır bi parmaktan aletle ölçülüyor.. duruma göre oksijen verirler zaten

Duygularını öyle iyi anlıyorum ki suan...ben cinsiyetini öğrenmeden önce rüyamda görmüstüm banyo yaptırmaya çalısıyordum yıkanmamak için bacağıma yapısmıs emzikli bi erkek bebek görmüstüm rüya da olsa insanın kalbine sevgisi doluyor.kaç gün sırıtarak dolastım öyle:KK48:Az kaldı hayırlısıyla rüyalarmız gerçek olacak:KK73:
İnşallah canım inan düşündükçe hala mutlu oluyorum gerçeğine hergün yaklaşıyoruz:KK46:

Haklısın doktorların bazıları çok takıntılı.. Ben bile bugüne kadar sadece 5 kilo almışım.. Yine de her seferinde "sebze ağırlıklı beslenelim, şunu şöyle yapalım" vs. deyip duruyor
oldu olacak bi de zayıflama diyeti yap :) zaten 5 kilo almışın, daha ne yapacaksın ki ;)

ne güzel canımmm
ben daha hiç rüyamda göremedim bebeğimi:110::110::110:
Bikaç defa daha görmüştüm ama hiç yüzü yok benimde, olsun o his bambaşka inşallah bir kere daha görürüm inşallah sende görürsün arkadaşım:KK68:

Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?

Ben Akrep bucuyum. Çocuklarınız Akrep burcu olacağı için çok şanslısınız. Benim muhtemel tarihim 21 kasım tam sınır 22 de doğsa Yay oluyo. Hsayırlısı artık. Çok istemiştim ben Akrep olmasını.

evet canım ben de akrebim ve doğru bir akrebin çevresini nasıl değiştirdiğini biliyorum, allah nasip ederse elimizden geleni yapıcaz onu iyi yetiştirmek için:nazar::nazar:

Chicco aldim ben cok sirin yumusak killari insallah saci olur tararim

ben de chicco aldım canım, şu an için saçlarımız var:oops::oops: sonradan dökülür mü bilmem:KK64::KK64:

günaydınlar herkesee :) gece ben de bebek şekerini nasıl yapsam, hastaneye geleceklere neyi nasıl ikram etsem düşüncesinden dön dön uyuyamadııım...

ben hastane için pastaneden parlak kağıt kurdeleli çikolatalardan alıcam, hastanemde lohusa şerbeti ikramı var o kadar, ev için iş çok, eve gelenlere kavanozlu badem şekeri, lohusa şerbeti, bir de küçük karton bebek şekeri kutusu aldım, lokum koyucam içlerine, mevlite de magnet inşallah

Günaydın arkadaşlar...
Çok kötü bir gece geçirdim... Gece 1 gibi bi mide yanmam başladı ama nasıl yani bulantıyla beraber yatırmıyor beni sonra karnım kasılmaya başladı ve sabah ezanına kadar her kasılmada sancım oldu baya kasıklarımda ve belimde... 15 saniye felan sürdü ama çok sık sık oldu uyuyamadım hortlak gibiyim yeni işe gelebildim çok korktum... Bi ara dedim herhalde o bölgem ayrılıyor... Şimdi de acaip nefes darlığı var omuzlarım kollarım kalkmıyor nefes alamadıkça halsizleşiyorum...
Sabah sabah haberlerim böyle.. :110:

doktora git canım, senin bu durumun beklenecek durum değil, belki mide tedavisi belki kalsiyum falan verecek ama bunu bizler bilemeyiz, çokk geçmiş olsun

günaydınnnn herkeseeee:KK15: kızlar o bahsettiğiniz bikini bölgemdeki kemiklerde bendede acayip bi acı var sanırım oğluşum döndü ondan kaynaklanıyo baskı yapıyo anneeee çıkcam artık dıyo galıba :KK70:bana onu da sol alt kasıgımda sureklı hıçkırmasından anlıyorum kafa hep orda:-)

benim de ağrıyoo canım hele yürürken çok rahatsız ediyor döndü mü bilmiyorum, sırtı poposu yukarda ama başı hissetmiyorum bu ara

hepinize günaydınlar arkadaşlarım
Allaha şükür kazayı cana gelmeden atlattık
yeni evlendiğimiz için biraz sıkıntılar var malum
ekmeğimizi de arabadan kazanıyoruz Allaha şükürler olsun ki ölüm yok ona şükrediyorum
iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
hayırlı günler dilerim

çok şükür canım, başınızın gözünüzün sadakası olsun
Buyrun size göbüş :KK49:

Kızçemle niz nasıl olmuşuz 33 haftalığız:-)Eki Görüntüle 1244313

maşallahhh kızlar göbüşlere de bebişlere de:nazar::nazar::nazar:

7 ay iyi yine ben kuzucuğuma 4.tüp bebek denemesi sonucu kavuştum.:KK71::KK28:
evlilikte 5.yılı devirdik :oops:

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım, biz de 5 yılda sahip olduk ama ilk 3 yıl hiç düşünmedik, sonrasında da bekletti biraz kuzucum, hayatta herşeyin zamanı var, şükürler olsun bugünümüze

benim doktor kilo konusunda umursamaz sanırımç...
toplamda 9 kilo aldım hiç yorum yapmadı şimdiye kadar..
sadece et, balık yememi söledi..

ben de 9,5 kilo aldım, öyle zayıf falan da değilim ama doktorum hiç takılmıyor, son aylarda bebek de kilo aldığı için normal görüyor, bana her seferinde özellikle süt yoğurt tüketmemi söylüyor, bu kez balığı da ekledi, ben hiç balık yememiştim çünkü

Bu arada bebegimin kiyafetlerni utuledim sonunda,
Çantamızı daha hazrlamadım, hastaneden bilgi alip, hazırlayacam, bebegin cantasni ne ile sildiniz,yada yıkadınız hanimlar?
Park yatak ,ana kucagi vs neyle temizlediniz?

ben loc ile silicem canım, o aşamaya bi gelebilsem

merhaba kızlar nasılsınız

sağ ol canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın

canım kılo konusunda canını sıkma ben ilk hamıleliğimde 20 kilo almıştım. şimdi soyleyince kendım bıle ınanamıyorum :)) bebeğim ters oldugu ıcın sezeryanla doğum yaptım hastaneden çıkıp evde tartıldıgımda gozlerıme inanamadım 11 kılo gitmişti. belki de su topluyor vücudun. bu hamileliğimde dıkkat edicem dıye kendıme soz vermiştim ama şimdiye kadar 12-13 kilo kadar aldım yine ve daha ıkı ay var. :KK43: doktorum benı de uyardı. :KK43: oyle sürekli tatlılar borekler corekler tuketmıyorum ama aldım işte.

ayyy darısı başımıza öyle hızlı hızlı veririz inşallah kiloları biz de

okuyamadım bile heyecanlandım, aminnn canım

Kızlar ya bu kadar yoğun nefes darlığı için hastaneye gidilir mi yapacakları ne olabilir? Geçmedi sabahtan beri ya kötüyüm ben.. Mide yanması da başladı şiddetli şekilde.. Boğazıma ağzıma kadar yanıyor... Bezdim iyice :mad:

daha duruyor musun kuzum yaa sen doktora gitt, ya da ara burda çözemezsin bunu

BYBO sağlıklı olsunlar da.webp
:KK45::KK53::KK48::KK70:

1/*calısıyorsan kullanman avantajlı olur dıye dusunuyorum

2/ prıma premıum care dıyorlar ama ben bılmeden ılk aldıklarım arasında olan huggıes yenı doganı almıstım. dokusu falan cok hosuma gıttı bakalım memnun kalacaz mı
3/mustela ama o pahalı, bucbhen de aldım ben chıccoda sebamedde, sonucta hepsı parabensız sls sız

oldu olacak bi de zayıflama diyeti yap :) zaten 5 kilo almışın, daha ne yapacaksın ki :KK66:

Valla kendi de üç çocuk sahibiymiş görsen ne üç çocuğu var dersin ne de kilo.. Fit bişi.. Sanırım o yüzden ona giden gebelerin de öyle olmasını temenni ediyor =)

ney ney ney ''Bey'' mi dedin buzlar eridimi yoksaaa:KK50:

Yani şükür eskisi kadar odun değil yani incelttim odunumu biraz.. İnşallah gitgide eskisi gibi olacağız..

doktora git canım, senin bu durumun beklenecek durum değil, belki mide tedavisi belki kalsiyum falan verecek ama bunu bizler bilemeyiz, çokk geçmiş olsun

daha duruyor musun kuzum yaa sen doktora gitt, ya da ara burda çözemezsin bunu

Teşekkür ederim canımmmmm... Doktorlardan hastanelerden yoruluyorum o yüzden son ana kadar bekliyorum çok pis bir huyum var.. Kendimce çözüm bulamazsam artık Rabbim korusun miniklerimizi, bizleri o zaman giderim..

Canım tracy hogg a göre ilk 3 ay bebeklerde emzik bağımlılık yapmazmış aksine işe yararmış ben aldım düşünüyorum hiç sevmesemde kullanıcam gibi.
Ben prima düşünüyordum ama şu olaylardan sonra almayacağım asla,molfix alıcam
Bebek bakım ürünlerini çok araştırdım dünya sağlık örgütü onaylı bübchen tercih ettim yağı,pişik kremi,şampuanı,banyo sonrası losyonunu

Valla kendi de üç çocuk sahibiymiş görsen ne üç çocuğu var dersin ne de kilo.. Fit bişi.. Sanırım o yüzden ona giden gebelerin de öyle olmasını temenni ediyor =)

Yani şükür eskisi kadar odun değil yani incelttim odunumu biraz.. İnşallah gitgide eskisi gibi olacağız..
Olsun canım ilerleme varya buna da sükür anca atlatabildi demek ki insallah daha da güzel olacak çokk sevindim:KK68::KK50::KK73:

Back
X