• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?
bende daha dün alışveriş yaptım emzik aldım her ihtimale karşı bez olarakda molfix yenidoğan göbek bağı oyuntulu olannda aldım bakım ürünü olarak şimdilik dalin şampuan ve sabunu aldım yağı ve losyonlar için daha karar vermedm

valla kızların gözyaşı hazır duruyo heralde şu avrupa yakasında ki burhanın çiko tablosu gibi :KK48:

Hahah aynen yaaa o_O
O zaman sıradaki kedi ve bebiş resmi sana gelsin dirayetli hatun :)

Eklentiler

• IMG_31216118807658.webp
    IMG_31216118807658.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 85
acı ağrı döküntü falan filanım yok öylesine sürüyorum.. işaret parmağımıza bezelye kadar (ben daha az alıyorum) kremi alıp baş parmağımızı üzerine koymak suretiyle kremi parmaklarımız arasında yumuşatıp kahverengi kısma uyguluyoruz.. emilmesini beklemiyorum emilmiyor çünkü yağlı baya beyaz çamaşırlarda lanolin iz yapabiliyormuş..
cok guzel anlatmıssın pekı ucunada surecez mı sadece halkasına mı=?

1. Ben emzik kullanmayı düşünüyorum.
2.Prima care
3. Islak mendil : Uni baby , pişik kremi sebamed, şampuan unibaby,yağda unibaby aldım canım

Bebek bakım çantasında, tavsiye edilebileceğiniz bir çanta var mı? Stylo marka çantaların fiyatları uygun gibi arkadaşlar alan var mı? Termolu kısımları işe yarıyor mu ki?

acı ağrı döküntü falan filanım yok öylesine sürüyorum.. işaret parmağımıza bezelye kadar (ben daha az alıyorum) kremi alıp baş parmağımızı üzerine koymak suretiyle kremi parmaklarımız arasında yumuşatıp kahverengi kısma uyguluyoruz.. emilmesini beklemiyorum emilmiyor çünkü yağlı baya beyaz çamaşırlarda lanolin iz yapabiliyormuş..
carputı bende gorucem senı foto mu koydun lınk verır mısın :(

Bebek bakım çantasında, tavsiye edilebileceğiniz bir çanta var mı? Stylo marka çantaların fiyatları uygun gibi arkadaşlar alan var mı? Termolu kısımları işe yarıyor mu ki?
ben normal sırt cantası almayı dusunuyorm

e bebekte okıdokı gıbı bı marka var ama pahalı ona ıyı dıyorlar

Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?

naçizane fikrim olarak paylaşayım cnm senle ;)

1- emzik bebeğe ve sana bağlı
2- ablam beyaz renk primayı önerdi.ondan aldım. o şuan molfix kullanıyor ondan da memnun kalmış. hem fiyat olarak daha uygun
3- ben sebamed aldım,( daha saf gibi geldi biraz araştırdım). ama pişik kreminde sudocrem ve hametanı daha çok öneriyorlar. değiştirebillirim. deterjanda da dalin granül toz deterjanı beğendim, katkısız olmasının yanı sıra özellikle kokusu çok soft, yumuşatıcı kullanmadım, sirke kullandım

Back
X