- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
oy yerım senı beennkızlar ya 2 gündür soru soruyorum size hiç sallayan yok hamileyim alınganım:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy yerım senı beennkızlar ya 2 gündür soru soruyorum size hiç sallayan yok hamileyim alınganım:)
kızlar ya 2 gündür soru soruyorum size hiç sallayan yok hamileyim alınganım:)
cok gaza geldım he, aslında bı tarafımda oyle dıyor gıt kestır dıye tarayamıyorm bıle bıde kıvırcık :s
e canım ben kestirdim şimdi bebeğimin ömrünü bu mu belirleyecek yüce rabbim varken.o verdi canını da.mantığa davetboşver milleti:)) öpüyorum
Bende öyle kestirdimkısa küt kestırcem one dogru hafıf egımlı
sagoll cnm![]()
Canım benimkide senin anlattığın Gibi oldu krem kullanınca düzeldikızlar ya bnm sag gogus ucum bir garıp, böyle mınık mınık tepelerı var, ayrık ayrık, dokunuyorum cok sert, kabukumsu, bırde cırkın gorunuyor. diken diken sankı, cok acayıp bırseye donustu ya, soldakı o kadar degıl
birgenverdim: 36944926 .!.:Geldi canım geçen hafta siparşi verdim ertesi gün elimdeydi ben yüzlü fiyonk birkaç kurdela silikon tabancası aldım ama hala etiket işini halletmesim fırsat olmadı internetten değilde matbaadan gidip bastırıcam
Bu arada senin etiket çok güzel yalnız ben
leylekli yaptırıcam sanırsam
Onun dışında kapak kısmını böylemi
yapacaksın ben bunu görmemiştim çok hoş[/
QUOTE]
Bende siparis verdim fotograftaki gibi yapicam begendiysen sende yarisini boyle yap etiket isini bende halletmedim etikete mavi ikintane ayak resmi koydurucan hosgeldin yaman yazacak dogum tarihi olmicak ama tutturmam muhtemelen ..
kızlar bebişime bu müziği dinlettim, sanırım çok hoşuna gittisiz de deneyin isterseniz
![]()
hastanede ve evde misafirlerimize nasıl hediyeler vermeyi planladınız ben magnet istemiyorum. herkesin evi buzdolabı magnetlerle doldu artık. orjinal fikirler isteim bir de hastane de ayrıca vercekmiyiz..bişeyler bir de mevlüt var tabii kisoru neydi cnm ?
buarada bı arkadas banyo tuzu ya da kolonya fıkrı vermıstı bnm cok hosuma gıttıhastanede ve evde misafirlerimize nasıl hediyeler vermeyi planladınız ben magnet istemiyorum. herkesin evi buzdolabı magnetlerle doldu artık. orjinal fikirler isteim bir de hastane de ayrıca vercekmiyiz..bişeyler bir de mevlüt var tabii ki
ben hastane kısmını guzel buluyrm ama korkutucu da, bebek hele bı sag salım dogsun da...haastanede vermeye gerek yok bence,hastanede ve evde misafirlerimize nasıl hediyeler vermeyi planladınız ben magnet istemiyorum. herkesin evi buzdolabı magnetlerle doldu artık. orjinal fikirler isteim bir de hastane de ayrıca vercekmiyiz..bişeyler bir de mevlüt var tabii ki
evet kolonya çok güzel oluyor da ben bu hafta baby shower yapıyorum orda dağıtçam süslü mantar kapaklı şişeler de kolonya.....banyo tuzu da o mantar kapaklı şişelerde mi olur kibuarada bı arkadas banyo tuzu ya da kolonya fıkrı vermıstı bnm cok hosuma gıttı
evet cnm oyle, nette var. cok tatlı duruyor cok begendım benevet kolonya çok güzel oluyor da ben bu hafta baby shower yapıyorum orda dağıtçam süslü mantar kapaklı şişeler de kolonya.....banyo tuzu da o mantar kapaklı şişelerde mi olur ki
bırde arkadasın masasında var kuzenı dagıtmıs emınonunden almıs, boyle bebek fıgurlu bırsey, kagıt tutacagı, hanı mandal gıbı ucu oluyor ya not kıstıyorsun oda cok tatlı bırseyevet kolonya çok güzel oluyor da ben bu hafta baby shower yapıyorum orda dağıtçam süslü mantar kapaklı şişeler de kolonya.....banyo tuzu da o mantar kapaklı şişelerde mi olur ki
Zeyy genelde tokken uzaninca bulanti daha cok oluyor akşamlari az yesek daha iyi midemizeYok canım bi kaç gündür süt yoğurtta geri geliyo daha kötü oluyo..bebekler çok hareketli sanırım midemi itiyolar çok kötü durumdayım uyusunlar diye bekliycem..
Öyle yaptım canım telefonda takılıyorum işte..
geçicek inşallah bu günler..
Aynen ben 2 aydır böyleyim gavisconda geri geliyoki artık etki etmiyo..ilk defa bu kadar şiddetli oldu işte..
Dogumun ne zaman oldugu onemli degil canim erken dogum olursa zaten dogum sonrasina aktarirsin. 37 ye kadar dayanirsan dogum yaptigin tarihten 13 hafta izin kullanirsin yani 8 haftlik iznine calistigin 5 hafta eklenir 13 olurgünaydın tatlı anneler :) artık iyice ağırlaşmaya başladık. ben de geçen haftaya kadar ooo çok iyiyim gezerim çalışırım derken bu hafta artık pilim bitmiş durumda hemen yorulup nefes nefese kalıyorum. mide yanması bende de var gaviscon dedi doktorum çok rahatsız ederse iç dedi. arada da kalp çarpıntısı oluyor nefes alamıyormuşum gibi oluyor. ama bunlar internetten de bakım da hep normalmiş sanırım korkmamıza gerek yok bebeklerimize artık yerleri dar geldiği için baskı yapıyorlar içerden. bende 37 ye kadar çalışır raporu aldım ama biraz zor gibi duruyor 37 ye kadar çalışmak.
ayrıca kızlar öğretmenlere birsorum var şimdi bizim bu doğum izni nasıl hesaplanıyor. doğum sonrası için muhtemele doğum tarihine göre mi doğum yaptığımız gerçek tarihten sonra mı başlıyor. mesele benim 7 kasım doğum 40 hafta hesabına göre ancak sezeryan olursa ekim sonu olcak ee doğum izni ne zaman başlıcak o zaman. ekim sonu başlar değil mi. doğum iznim yansın şubat taitili ile kaynasın istemiyorum o yüzden iyi hesap yapmak lazım
Masallah sizeKızlar size öncelikle göbeğimi atayım..
Eki Görüntüle 1245110
Bu lohusa pijama takımım
Eki Görüntüle 1245113
Bu da gecelik ve sabahlığım
Eki Görüntüle 1245114
Pijama da gecelik de baya pahalı oldu sanırım yine düzgün alış veriş yapamadım pijama 89 du gecelik sabahlık da 120
Ben paylasmistim sarkhaneminonu.com birde birmax.com var bu sitelerde degisik seker cesitlerini bulursun canim. Hastane icin de bende cikolata lokum lolipop filan dusunuyorum. Ayrica ben bebek sekerini keceden yaptim buda sana bir alternetif. Umarim yardimci olabilmisimdirhastanede ve evde misafirlerimize nasıl hediyeler vermeyi planladınız ben magnet istemiyorum. herkesin evi buzdolabı magnetlerle doldu artık. orjinal fikirler isteim bir de hastane de ayrıca vercekmiyiz..bişeyler bir de mevlüt var tabii ki
kızlar bebişime bu müziği dinlettim, sanırım çok hoşuna gittisiz de deneyin isterseniz
![]()