• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Bende sendenim ya eriniyorum bide eşimhaziraber yapmak istyrum tek başıma canım istemiyor alıştım iyice herşeyi beraber yapmaya yada yaptırmaya:-) yaa nevresimleri sermedim ben daha toz olurmu sence sen üzerine örttünmü bişeyler
Aksam arkadasim gelcek diye ortmedim ama sonra bi carsaf atarim ustune toz olmasin yatak hazir olunca insam bi tuhaf oluyo pamuguda yatirinca tamamdir..

ay sorma canım ya bi parça şey alır biz aldık biz yaptık der sonrada marifet gibi. Eşinle beraber aldık herşeyimizi çok şükür onlardan gelcek hayır ALlah tan gelsin. Bi de ben hamile kaldığımdan beri 3 kez bana dedi ki ilk torunları var adı yağmur. Evlat olsa sevilmez. Neyse kimse yağmurun yerini tutamaz kerem ı onu sevdiğimiz gibi sevemeyiz ne demek bu ya sevmesinler çok mu lazım anneannesi dedesi teyzesi çok sevcek onu :KK61:
Ayy canım takma ya benimkilerde hiç arayıp sormadılar bi ihtiyacmz varmı alalım demediler evime 10 dk mesafede oturuyo gelip evimi temzlede yemeğimi yapsa yapar ama aramıyo bile ben bu karnmla yapyrm sonra isim hakkını kdndilerindd görüyolar ne hikmetse bunun için görümcem küstü oda bizecdedi doğmamış çocuktan soğutuyomuşuz ismi koymayonca:-) akıl işi değil ya salla gitsin bencede ananesi sever hıh:63: aldığı şeyleride kabul etme hepsi var zahmet etme de hiiç kendini de üzme var böyleleri işte:KK47:

Aksam arkadasim gelcek diye ortmedim ama sonra bi carsaf atarim ustune toz olmasin yatak hazir olunca insam bi tuhaf oluyo pamuguda yatirinca tamamdir..
Hmm bende öyle düşünmştm artık haftayada ben seriym tosunumun nevresimlerini:-) Rabbim o günleri güzelliklerle gösterir inş hepimize

kızlar bana kızın isterseniz ama bazen mesajlarınızı okurken okuduklarıma inanamıyorum gerçekten de

söz söylemek bana düşmez ama toparlanın bir ya nedir bu hastalık hastası havaları iyice serildi halı kilim yani
sus diyorum kendi kendime ama dayanamıyorum lütfen mazur görün beni ama bu işin sonu hiç hoş değil en dik durmanız gereken zamanlar geldi yaklaştı siz havlu attınız biraz gayret hiçbirimiz çok rahat değiliz ama el insaf yani yemeğinizi de ağzınıza yedirecek birini isterseniz onu da bulalım bari siz gençsiniz ya nasıl güzel akıllı dayanıklı sabırlı annler olacaksınız siz bile şaşıracaksınız lütfen toparlanın nacizane fikrim bu isterseniz katılmayın kızın bana amöa dayanamadım patladım en sonunda
Ne diyelim.abla haklisin gerçekten çürük yumurta olduk ćıktık:eek:
Bazen enerjim yerinde oluyor burayı okuduktan sonra bi hastalık hissediyorum üzerimde yani birbirimizin psikolojisinden de çok etkilrniyoruz:KK12:

Ne diyelim.abla haklisin gerçekten çürük yumurta olduk ćıktık:eek:
Bazen enerjim yerinde oluyor burayı okuduktan sonra bi hastalık hissediyorum üzerimde yani birbirimizin psikolojisinden de çok etkilrniyoruz:KK12:

birbirimize ben dahil destek olalım moral verelim ablacım yoksa iç karartmak çok kolay

Kizlar haftaya doktor kontrolum var, 31+4 te yani, çati muayenesi için erken dimi?

Kizlar haftaya doktor kontrolum var, 31+4 te yani, çati muayenesi için erken dimi?

canım ben yarın gidicem bana 0 ağustosta demişti ki eylülde gel sonra bayram zaten bayramdan sonra nts ye gireceksin demişti çatı muayenes demedi bana daha senin için de erken bence diye düşünüyorum

İki takim kiyafet koyariz bi kalin battaniye iki tane bize gecelik bez islak mendil ped biberon sut pompasi alt acma bebise kendimiz corap agiz silme mendili lansinoh krem dis fircasi macun bidee komposto sut yapsin tmm iste bitti gitti :KK19:

herşey iyi güzel hoş da o lansinoh krem ne kadar yoğun ya sürerken zorlanıyorum baya

kızlar bana kızın isterseniz ama bazen mesajlarınızı okurken okuduklarıma inanamıyorum gerçekten de

söz söylemek bana düşmez ama toparlanın bir ya nedir bu hastalık hastası havaları iyice serildi halı kilim yani
sus diyorum kendi kendime ama dayanamıyorum lütfen mazur görün beni ama bu işin sonu hiç hoş değil en dik durmanız gereken zamanlar geldi yaklaştı siz havlu attınız biraz gayret hiçbirimiz çok rahat değiliz ama el insaf yani yemeğinizi de ağzınıza yedirecek birini isterseniz onu da bulalım bari siz gençsiniz ya nasıl güzel akıllı dayanıklı sabırlı annler olacaksınız siz bile şaşıracaksınız lütfen toparlanın nacizane fikrim bu isterseniz katılmayın kızın bana amöa dayanamadım patladım en sonunda
N'oldu?Fena kızmıso_O

canım ben yarın gidicem bana 0 ağustosta demişti ki eylülde gel sonra bayram zaten bayramdan sonra nts ye gireceksin demişti çatı muayenes demedi bana daha senin için de erken bence diye düşünüyorum
Anladim cnmm, ona gore temiz gitmem lazim,nrmalde agdaya gdiyorum,agdalik kadar olmadi daha jilete vuracaktim,kalsin o zamann.. en kotu suan musait degilim derim ya :S

Kızlar bebek sekerlerim geldi yani magnetlerim

Eklentiler

• IMAG0822.webp
    IMAG0822.webp
    270,4 KB · Görüntüleme: 86
  • IMAG0824.webp
    IMAG0824.webp
    248,2 KB · Görüntüleme: 85
  • IMAG0826.webp
    IMAG0826.webp
    124,5 KB · Görüntüleme: 86
Back