• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Canım çok haklısın. Bazen onların yaptğı hata yüzünden eşime kızıyorum ama onun hiç bi suçu yok tek suçu böyle bi ailesinin olması. Bu yüzden artık sadece kırıldığım olayları sakince anlatıyorum Eşime o da söylediğimde hata yapmışlar düşünememişler keşke kızdığını üzüldüğünü söyleseydin diyo. O da haklı benim konuşmam gerekir. Aman takmamayı öğrendim artık. Eşimle huzurluyum bu bana yeter uzak olsunlarda

Bu " Keşke kırıldığını üzüldüğünü onlara söyleseydin" cümlesi kadar saçma bişey yok. Eşim de sık sık bunu der. Ama bizler kocaların ailesine nasıl diyelim onu. Biz bir kere bişeye "Hayır" dedik mi bizden kötüsü olmuyor. Ne diyeyim, "Kayınvalidecim hiç yardımcı olmuyorsun istesen bir yemek yapıp getirir ya da çağırırsın. Torunun için birşeyler yaparsın. Gelseydin de giysileri bşrlikte ütüleseydik, hastane çantamı hazırlasaydın...Sana çok kırıldım! " mı diyelim. Öyle bişey desek yüzümüze bakılmaz daha. Eşler boşuna diyor bir derdin olduğunda onlara söyle diye. 7 aydır her işimi annemle yaptık. Sonra torun var diye ortada onlar gezer. Bu işler maalesef böyle.

Günaydınnnnnn kasımın cicişleriiii. :KK15:
Biz uyandık babamızı gönderdik kahvaltı yapıyoruz:KK72:
Diyetteyim yaa rüyamda poğaçalar falan gördüm. Ankarada Zerdali pastanesi var onların peynirli poğaçası çok güzel oluyor tam rüyamda almışım ısırıyordum ki kocacım uyandırdı.
Gidip alıyımmı dedi , yok dedim diyetteyim. :KK60:

Sizde ne var ne yok kuzular???
canım ne diyeti ben kaçırdım herhalde

Sayın hocam 32+4 yani 33. haftanın içindesin suan yanlıs mı yazdın acaba?ama 32. haftada alınıyor çalısabilir raporu ben 31+5 de yani 32. haftanın içinde aldım ve suan çalısmaya devam ediyorum.Bir yanlısık olmasın geç kalnıs olursunuz sonra.
Ya ben de anlayamadım. Acaba doktorum 31+4 mü demek istedi? Off bazen tutuluyoruz eşimle niye tam olarak sormadım. Ama doktorum bu işleri bilen riske atmayacak birisi. O zaman doktor 31+4 demek istedi. Ben yanlış anladım belki.

nasıl olmuş teyzeleri 'hoşgeldin özgürlerin DEFNE si'
eşimle adaşızda :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    96,2 KB · Görüntüleme: 77
Sayın hocam 32+4 yani 33. haftanın içindesin suan yanlıs mı yazdın acaba?ama 32. haftada alınıyor çalısabilir raporu ben 31+5 de yani 32. haftanın içinde aldım ve suan çalısmaya devam ediyorum.Bir yanlısık olmasın geç kalnıs olursunuz sonra.
Bir de bu kadınlar kulübündeki tarihimizde 32. Hafta içindesiniz diyor ya bu içinde olmak nedir ki tam olarak. Yani şimdi ben kaçıncı haftadayım doktoruma göre ctesi almalıyım o çalışabilir raporunu 3 günün daha var +4 desin dedi.

Kızlar moralim çok bozuk..
Doktordan geldik..10 günde ben 2 kilo almışım ama bebeklerimden biri 20 diğeri 80 gr almış şok oldum..sezeryanı 20 ekime (36+1) planlıyoduk normal şartlarda alabileceğimiz en erken tarih oydu ama doktor galiba daha erken alıcaz dedi..
Kiloları 1480-1700..kemik gelişimleri normalmiş ama kilo almamışlar doğunca ısılarını korumaları için kilo almalarıda önemli..
2 ekimde tekrar gidicez eğer yine kilo almamışlarsa erken alıcakmış difüzyon durumundan dolayı..
Birde ikisinin kafasıda aşağıdaymış hazırlıklı ol dedi...
Etkisi yok dedi ama içim rahat etsin elimden geleni yapayım diye 2 ekime kadar muz patates tahin pekmez yicem yine...
Çok canım sıkıldı çok...

Doktordan geldik..10 günde ben 2 kilo almışım ama bebeklerimden biri 20 diğeri 80 gr almış şok oldum..sezeryanı 20 ekime (36+1) planlıyoduk normal şartlarda alabileceğimiz en erken tarih oydu ama doktor galiba daha erken alıcaz dedi..
Kiloları 1480-1700..kemik gelişimleri normalmiş ama kilo almamışlar doğunca ısılarını korumaları için kilo almalarıda önemli..
2 ekimde tekrar gidicez eğer yine kilo almamışlarsa erken alıcakmış difüzyon durumundan dolayı..
Etkisi yok dedi ama içim rahat etsin elimden geleni yapayım diye 2 ekime kadar muz patates tahin pekmez yicem yine...
Çok canım sıkıldı çok...
Rabbim yar vede yardımcın olsun hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza nasip etsin inşallah sıkma canını şer bildiğimizde hayır hayır bildiğimizde de şer vardır vardır bundada bir hayır

Çok canım sıkıldı çok...
Üzülme canım inşallah birdahaki kontrolde daha çok kilo almış olurlar.

Bu " Keşke kırıldığını üzüldüğünü onlara söyleseydin" cümlesi kadar saçma bişey yok. Eşim de sık sık bunu der. Ama bizler kocaların ailesine nasıl diyelim onu. Biz bir kere bişeye "Hayır" dedik mi bizden kötüsü olmuyor. Ne diyeyim, "Kayınvalidecim hiç yardımcı olmuyorsun istesen bir yemek yapıp getirir ya da çağırırsın. Torunun için birşeyler yaparsın. Gelseydin de giysileri bşrlikte ütüleseydik, hastane çantamı hazırlasaydın...Sana çok kırıldım! " mı diyelim. Öyle bişey desek yüzümüze bakılmaz daha. Eşler boşuna diyor bir derdin olduğunda onlara söyle diye. 7 aydır her işimi annemle yaptık. Sonra torun var diye ortada onlar gezer. Bu işler maalesef böyle.
Canım sen de haklısın da bu konuda suç benim ya şimdi nasıl anlatsam benim eşim doğulu onlarda gelin kaybının kayınpederinin yanında konuşmaz. Ben konuşurum kimse karışamaz. Yeni gelin bana baya baya laf sokuyo her seferinde burnumdan getiriyor. Tabi ki bunu yalnızken yapıyor benim eşimin yanında konuşamaz çünkü. Bu sebepten dolayı eşim eve gelene kadar bilmez ne olduğunu. O kız bana laf söylerken benim cevap vermem gerekr ben kendimi savunabilirim ama sesimi çıkarmıyorm . Neden dersen o çok edepsiz biri ve ona cevap vermeyi kendime yakıştırmıyorum ama sonra sinirlenip evde eşime anlatıyorum e suç kimin benim lafı yerı gelince söylesem ya. Mesela görümcem eşim yanımdayken canım yengecim seni çok seviyorm diyor samimiyetsizce. Eşim odadan çıktğı gibi bambaşka biri oluyo her lafıma kırıcı bi cevap veriyo ben neden susuyorum ki. Bi de ben öğretmenim yani ağzımı açıp tek kelime edemiyorum sırf kırılmasınlar üzülmesinler diye beni dülünmeyeni ben niye düşünüyorum ki... ah ben

Back
X