• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Günaydın hanımlar

Bu ultrasonda çıkan kiloya fazla takılmamak lazım
Ben istanbulda dr dan uçağa binebilir raporu almak için gittiğimde bebek 1400 gram dedi bana
3 gün sonra frankfurtdaki randevumda dr büyük bebek olacak 1700 gram bu denildi
29 haftalıkken şok oldun bu seferde
Ama bu sadece tahmini bi ölçüm
Allah bebişlerimize sağlık versin hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh

P Peysmeyker tabiki seviyoruz senii. sayfa hızla ilerliyor takip etmek zor oluyo sanırım o yüzden dikkatten kacmis olabilir yazın. bana da çok sık oluyor hazımsızlık gibi his hatta sade sodaya limon sıkıp onu içince uzanıp gecmesini bekliyorum

Kızlar sizlere ne zamandır bişi soracağım unutuyorum...
Astronot mont almayı düşüneniniz ya da alanınız var mı ya? Ben almayı çok istiyorum ama 0-3 mü 3-6 mı daha çok giyer ya da gerek var mı böyle bir şeye?

Bana da başlarda fayda etmedi yani yükselmedi sabit kalmıştı ama düşmemişti de... İşte bir tek geçen ay 12 leri gördüm mutlu olmuştum... Bilmiyorum cuma günü kontrolüm var bakalım test tahlil felan yapacak mı doktorum.. Gün geçtikçe daha bi heyecanlanıyorum her gittiğimde acaba ne ile karşılaşacağım diye bi tuhaf oluyorum... Henüz hiç konuşmadık çünkü ne çatı muayenesi ne doğum şekli vs.. :KK37:
konuşmuyolar canım çatı doğum şeklini falan konuşucak diye bekleme en azından benimkisi konuşmadı 2 hafta sonra çağırdı o zaman sanırım seninkinide belki o zaman konusur çünkü günlerimiz çok yakın bende öyle korkuyla gidiyorum artık doktora acaba yine ne çıkıcak diye sağ salim bebişlerimizi kucaklarımıza alsakta rahatlasak

Aaa paylaştığın iyi oldu bunu canım ne kadar süre yememek gerekiyor içtikten sonra
Canım bunu bende bilmiyorum ama arkadaşların doktoru da kahvltdn 2 saat önce iç daha iyi etkisi olur demiş. Öyle yap istersen. Ben ara ara kahvaltı öncesi kullanıyorum pek dikkatli kullandğm söylenemez

Kızlar günaydın karnım davul gibi şiş gergin neden ki?
Bazen bendede oluyor bebek toplanıyor galiba
Benim ufaklığı hıçkırık tutmustu gece eşim kimin kümesinden yumurta çaldın oğlum derken depik yedi aklıma geldikçe içim bi hoş oluyo :-)
Rabbim hiç birimizin yuvasndan huzur mutluluk gülücüklerr sağlık sıhhat dirlik düzen eksik etmesinn . .

Amin canım

Astronot mont almayı düşüneniniz ya da alanınız var mı ya? Ben almayı çok istiyorum ama 0-3 mü 3-6 mı daha çok giyer ya da gerek var mı böyle bir şeye?
cnm ben normal mont aldım kanzdan, ılk cınsıyetını ogrendıgımızde bıde ındırım vardı. o zaman cocuk astranot montları onerdı. bana gorumcem verdıgı ıcın bı tane var oyle. onların cok kullanıslı oldugunu soyledı cocuk. dusununce de mantıklı gıbı. alacaksan buyuk al belkı bebıs hızlı kılo alır buyur. 0-3 aylar kucucuk oluyor

perikanadi perikanadi ben almayı istiyorum ama senin gibi beden ölçüsü konusunda hala muallaktayım. küçük alıp az kullanmak istemiyorum sanırım yaşına girdikten sonra alcam karar veremiyorum

Bu arada günaydın yaa :KK45:
Sabah eşim işe giderken uyandım. Geceden yıkanan çamaşırları astım. Valizi hazırlamaya başladım. Evimi de süpüreyim gitmeden. Öğleden sonra da bakıma gidicem :) ayy çok heycanlıyım. Memlekete gidicem, oradan annemlerin şehrine gidicem. Vee en güzeli inşallah denize gidicem :) dilerim hava güzel olur. :oops:

cnm ben bunu aldım 65 cm olanını aldım sanırım

Eklentiler

• untitled.webp
    untitled.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 96
konuşmuyolar canım çatı doğum şeklini falan konuşucak diye bekleme en azından benimkisi konuşmadı 2 hafta sonra çağırdı o zaman sanırım seninkinide belki o zaman konusur çünkü günlerimiz çok yakın bende öyle korkuyla gidiyorum artık doktora acaba yine ne çıkıcak diye sağ salim bebişlerimizi kucaklarımıza alsakta rahatlasak
bizimki de konuşmuyor ben 30. haftada söyledim normal yapabilir miyim diye son ay belli olur dedi bu seferde 38. haftada çatı muayenesi yapıcam ondan sonra belli olacak dedi

perikanadi, post: 37043011, member: 525112"]Kızlar sizlere ne zamandır bişi soracağım unutuyorum...
3-6 alsan daha iyi olur

Back
X