• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Ayy bu kola normal insana bile zararli.. Gecen kuzenimin oglunun d.gunune gittkk esi ikinciye hamile ben portakal suyu alayim dedim kiz kola icti hep iciyorum bisey olmaz diyo ne rahat zaten dedim iki cocuk zor olcak dimi ilkinin bana yuku yok diyo ilgilendigi yok ki.. Sevmiyorum boyle acayip genis tipleri
katılıyorum sana. bi de içmesen daha iyi olur diyince ay ne evhamlısın havalarına giriliyor. ben çayı da çok az tüketiyorum, geçenlerde bana çok bilmiş bi kadın diyor ki aman ben bir sürü çay içtim çocuklarımda da sıkıntı yok. sen de olmayabilir ama ben dikkat ediyorum o yorumlara ne gerek var. iyice gıcık olmuştum ya:KK23:

Gecenlerde bi tanidiga gittik, esimin arkadasinin esi, kadin 40in ustunde.. ikizleri var, daha yasini doldurmadilar, gec oldu zaten, tedaviyle.. Kadin masallah hamileyken, sabah aksam öglen cay bardagnda icmis turk kahvesı, kola desen 2,5 litre bitiriyormus..
Banada kola verdi,ayip olmasn diye ictim artk, bitirdim doldurayim mi diyor, ben tek icmede 3 bardak icerdim diyor.. ben yok dedim, nrmalde sevmem kola zaten, o kadar da icemem dedim..
Bebeklerine gelince biri cok iyi. Ama digeri geriden geliyo gelisimi, gözlerinde sorun var, zekada problem yok, ne yap desen anliyor ama, sanki bize bakmiyor,kayiyor gözler.. cok kafeinden midir bilmiyorum artk, Allah sifa versin.
Kola mı yok artık kola normalde de çok sakıncalı bence en azından hamilelik döneminde içmesin şimdi çıkmaz belki ama ileride çıkar yazık bebişlerine
Nasıl oluyor sizce kurdelasina nazar boncugu yapistircaz kavanozun ustunede etiket baski olcak..
Güzel olmuş canım tam tersinide yapabilirsin sticker en üste tül aşagıda kavanoz kapatma yerinede kurdale öylede güzel durabilir sadece fikir yoksa güzel olmuş :nazar:

Kola mı yok artık kola normalde de çok sakıncalı bence en azından hamilelik döneminde içmesin şimdi çıkmaz belki ama ileride çıkar yazık bebişlerine

Güzel olmuş canım tam tersinide yapabilirsin sticker en üste tül aşagıda kavanoz kapatma yerinede kurdale öylede güzel durabilir sadece fikir yoksa güzel olmuş :nazar:
Zaten dogurdu kendisi, bebisler iyi de dedigim gbi biri biraz sorunlu.. bazen nefis ceker,hafta da 1 yada yarim bardak bende iciyorum, bazende sodaya limon skip gecistiriyorum.

Artik cok gec 100 tane yaptik cunku :KK48: yaa bende internetten kopya cektim..

Ayy bu kola normal insana bile zararli.. Gecen kuzenimin oglunun d.gunune gittkk esi ikinciye hamile ben portakal suyu alayim dedim kiz kola icti hep iciyorum bisey olmaz diyo ne rahat zaten dedim iki cocuk zor olcak dimi ilkinin bana yuku yok diyo ilgilendigi yok ki.. Sevmiyorum boyle acayip genis tipleri
ayy kızlar bizde ramazanda yemeğe gıtmıstık ordada ben su ıctım kızın bırı 2 cocugu varmış masada yenı tanıştım ıc ıc bısey olmaz dıyo bende sagol ben hamılelıgımde tercıh etmıyorum bı 9 ay sabredebılırım oğlum ıcın dedım lafı yedı oturdu ne bılıncsız ınsanlar var gerçekten kola yanı asit küpü normalde bile tavsiye edilmeyen seyi insan hamileliğinde bi 9aycık cocugu için fedakarlık yapıp kullanmayabılır bence:KK20:

Zaten dogurdu kendisi, bebisler iyi de dedigim gbi biri biraz sorunlu.. bazen nefis ceker,hafta da 1 yada yarim bardak bende iciyorum, bazende sodaya limon skip gecistiriyorum.
Aynen canim dayanamiyorum biri icerken gormesem aklima gelmez de yanimda icilince o kokusu aklimda kalıyor tüm gün.. bide canim cekip de yiyemezsem icemezsem bişeyi cok sinirli oluyorum:KK53::KK34:

canımmm günaydınnn, bebeklerin kilosu ile ilgili moralin bozuk sanırım, ne olur üzülme, üzülmenin hiç faydası yok, sen elinden geleni zaten yapıyorsun, bundan sonrası için sadece dua edeceksin, ve herşeyin güzel olacağına inanacaksın, tam zamanında sağlıkla kucağına gelecek inşallah kuzular

günaydın canım, hadi bakalım güzel haberlerle dön

canımmm sana da günaydın, benim de favori yiyeceğim patates oldu, her gün yiyebilirim , tavada kızartma, be minik küp şeklinde doğrayıp, zeytinyağı ile yağladığım tepsiye dizip fırına diziyorum, üzerine de hafif zeytinyağı gezdiriyorum, istersen pişirme kağıdı kullan ama zeytinyağından kısmak istemiyorum açıkçası, inan kızartmadan daha lezzetli ve sağlıklı, hem diyetini de çok etkilemez

günaydınnn canım, senle yakın gidiyor bebişlerin gelişimi, 2 hafta önce o civardaydı benim de

:KK59::KK59: onlar biraz keyif de yapıyordur canım, çocukken babaannemler giderdim, onlar bütün komşular toplanıp kışlıklarını hazırlardı,tarhana,erişte, yufka, kuskus aklına ne gelirse, sıra ile birbirlerini gezer birbirlerine yardım ederlerdi, ben çok eğlenirdim o zamanlar, elime minik oklava verirlerdi, onlara yardım ederdim, hatta açmaya çalıştığım hamurları sacda pişirir yerdim, hepsi överlerdi bu kız çok becerikli olacak diye ( şu an elime oklava bile alamıyorum) ama iş bahane sohbet şahaneydi :KK50::KK50: tarhana için günlerce çalışmalarına gerek yok, devamında kendisi kuruyacak zaten, rahat ol:KK76::KK76: ama illa ki buluşmak isterlerse, bulurlar yapacak birşeyler:KK50:

günaydın canım, yazdıkların çok önemli, teşekkürler

günaydınlarrrrr

kahvaltıda peynir, çay gibi kansızlığa neden olan, demirin emilimini engelleyen besinler tükettiğimiz için zaten kahvaltıdan 1-2 saat sonra içmek gerekiyormuş canım

günaydın canım

allah yardımcın olsun canım

günaydın canım, evde süt kalmamış, yoğurt olur mu :eek::eek:

maaşallah canım yaa benim ilk ay büyüdü eller ayaklar, yüzüğüm boynumda geziyorum:cool::cool:

günaydınn şekerlerr, nasılsınız? biz güne hızlı başladık, sabah kontrolümüz vardı, iyi geçti çok şükür, kızım 2230 gr ve 46 cm olmuş, boyumuz önde, kilomuz gününde gidiyor, suyum, plesantam iyi çok şükür, ellerim ve ayaklarım çok kaşınıyordu, vücudun başka yerlerinde olmadığı için hamilelikte hormonların etkisi ile kaşıntılar olabiliyor, vücuda yayılırsa tedbir alırız dedi, bayram sonrası da çalışamaz raporumu alıp iznimi başlatıcam allahın izniyle:nazar:
:nazar: biz de haberler böyle,şükürler olsun, sizler nasılsınız? doğuma bir ay kala her gün meryem suresi okuyun bu arada, herkes çok faydası olduğunu söylüyor
Maşallah canım kuzuna:nazar::nazar::nazar:
Yoğurt olur tabi hemde daha iyi olur:KK28:

[QUOkanadi, post: 37045838, member: 525112"]Kızlar acele mi ettim bilmiyorum ama astronot montu aldım ben.. Chicco'nun.. Nasıl sizce? Çok bebek vari olmadı ama napim bunu beğendim diğerleri peluş gibi onlarla burda ısıtamam diye böyle bişi aldım...

Eki Görüntüle 1251793 [/QUOTE]
İyi gunlerde kullanin canim..

ayy kızlar bizde ramazanda yemeğe gıtmıstık ordada ben su ıctım kızın bırı 2 cocugu varmış masada yenı tanıştım ıc ıc bısey olmaz dıyo bende sagol ben hamılelıgımde tercıh etmıyorum bı 9 ay sabredebılırım oğlum ıcın dedım lafı yedı oturdu ne bılıncsız ınsanlar var gerçekten kola yanı asit küpü normalde bile tavsiye edilmeyen seyi insan hamileliğinde bi 9aycık cocugu için fedakarlık yapıp kullanmayabılır bence:KK20:
Haklisin canım zaten ne fedakarliklar yapıyoruz bunu mu yapamicaz cok cekince azcik tatsak yeter zaten:p:p

Back
X