2014 Kasım Anneleri

Kızlar gecen sene tam bugun bu saatte betüle hamile oldugumu ogrenmistim...esimi uyandirmistim önce bi hadi cnm dedi sonra huu hamileyim ya dedim midem bulaniyo diye banyoya kosmustu sonra geldi ben annemleri aramistim onlarla konusuyodum hamilemisin gercekten ddi evet dedim aglamaya baslamisti benimde testte cift cizgiyi gorunce verdigim ilk tepki allaaa vala hamileyim olmustu:KK71:
Simdi esim yine uyuyo ve ben gidip yine hamileyim diye uyandircam bakalim napcak:-)
Uyandirdin mi canim adamin kalbine iner ikinciye mi hamilesin diye.. Ah ahh ben de 27subatta kocama soylemistim ne gundu ama hic unutmam unutamayiz.. Bebek patik ve sapkasi hediye etmistim test sonuclarimla beraber neye ugradigini sasirmisti ona hediye aldim sanarken :) bir de kizimin dilinden mektup.. Aglayasim geldiiii o gunku gibi.. :(

Bebegim cok huzursuz kizlar salyalari cok akiyo ve surekli alt dudagni emiyo dismi cikaricak acaba ggeceleri saat basi kalkmaya basladi sizdede varmi boyle sorunlar cokta agliyo nesi var anlamiyorum
Gecen gun arkadaslarimin yanina goturdum nazarmi degdi ne oldu o aksamdan beri cocugum cok agliyo ve geceleri rahat uyumuyo gunduzleride cok huzursuz
Giderek zorlasicak galiba ben buyudukce rahatlariz saniyodum

Gunaydin arkadaslar
Benim park yatak almam lazim annemjn evine
Park yatak kullanan arkadaslarim bana marka ve model tavsiye edebilkr misknkz
Bebegim besikte sallanarak uyumaya aliskin, sallanmasi ve ses cikarmamasi sallanirken onemli benim icin

Günaydın herkesee

Rosebek88 Rosebek88 E efsunkarr geçmiş olsun arkadaşlar. Tekrarı yaşanmaz inşallah olanların.

C cillibom Allaj acil şifalar versin. Bebişe bulaşmadan atlat inşallah.

lilipit lilipit biz de kraft camper var. Fiyatı da oldukça uygundu. Sallanma özelliği var ama az biraz hışırtı oluyo sallarken. Benim oğlan beşikte sallanmayı bilmediği için sorun olmadı şimdiye kadar ;) ayakta sallanıyo ya da memede uyuyo.

Gunaydın herkeze. Ateş olayımız bitti çok şükür. Emmemeye dvm tabiki. Ya emerken hem memeyı hem elini agzına sokmak istıyo. Etrafı izlemekten 5 dk zor emiyo. Yetıyomukı artk bukadar emmekya. Ac olsa aglar huysuzlanır dıye düşünüyorum.

hamilelik güzeldi.gerçekten güzeldi.İkincide inşallah ilki kadar güzel geçer.Ah o çift çizgiiii:KK68:
Uyyy bnm hamileligim cok kotuydu cnm 7.haftadan 34.haftaya kdr kustum ztn snra dogum oldu..midem bulanmiyodu bnm direk 1 yudum su icsem kusuyodum...Hastaneye yatislar serumlar hala acilin onunddn gecerken bangi hastane olursa olsun icim ürperiyo...28.haftaya geldigimde 13 kilo vermistim ..suan bekarlik kilomdayim 62:)

Uyandirdin mi canim adamin kalbine iner ikinciye mi hamilesin diye.. Ah ahh ben de 27subatta kocama soylemistim ne gundu ama hic unutmam unutamayiz.. Bebek patik ve sapkasi hediye etmistim test sonuclarimla beraber neye ugradigini sasirmisti ona hediye aldim sanarken :) bir de kizimin dilinden mektup.. Aglayasim geldiiii o gunku gibi.. :KK43:

Uyandirdim cnm kamerayida ayarladim cektim:-D ilk tepkisi hadi ya napcaz dedi uyku sersemi bende dedm yapcak bisey yok dogurcaksin orda bi durakladi 5.saniyeden snra anladi:-)

Gunaydin arkadaslar
Benim park yatak almam lazim annemjn evine
Park yatak kullanan arkadaslarim bana marka ve model tavsiye edebilkr misknkz
Bebegim besikte sallanarak uyumaya aliskin, sallanmasi ve ses cikarmamasi sallanirken onemli benim icin
Gunaydin canim bencede kraft camper alabilirsin biraz hisirti tum park yataklarda olur bence;) kendi evindekini gotursen sen mobilya yatak mi almistin? Bide bebegin donmeye başlamış hayirli olsun darisi bizimkilere:)
Günaydın herkesee
Sana da gunaydin canim pazar pazar ne mesaisi:( ne is yapiodun ki sen?
Rosebek88 Rosebek88 E efsunkarr geçmiş olsun arkadaşlar. Tekrarı yaşanmaz inşallah olanların.

lilipit lilipit biz de kraft camper var. Fiyatı da oldukça uygundu. Sallanma özelliği var ama az biraz hışırtı oluyo sallarken. Benim oğlan beşikte sallanmayı bilmediği için sorun olmadı şimdiye kadar :KK66: ayakta sallanıyo ya da memede uyuyo.

Gunaydın herkeze. Ateş olayımız bitti çok şükür. Emmemeye dvm tabiki. Ya emerken hem memeyı hem elini agzına sokmak istıyo. Etrafı izlemekten 5 dk zor emiyo. Yetıyomukı artk bukadar emmekya. Ac olsa aglar huysuzlanır dıye düşünüyorum.
Sana da gunaydin canim bizimkide oyle oyun yapiyo resmen arada gozlerime bakiyo gulucukler atiyo cekisytriyo gogsumu gulerek bes dk boyle sonra da sıkılıyor ben duyduğunu dusunuyorum kilo aliminiz da iyiyse onemseme
Uyandirdim cnm kamerayida ayarladim cektim:-D ilk tepkisi hadi ya napcaz dedi uyku sersemi bende dedm yapcak bisey yok dogurcaksin orda bi durakladi 5.saniyeden snra anladi:-)
Sabah sabah guldurdun beni:-)

Gunaydin canim bencede kraft camper alabilirsin biraz hisirti tum park yataklarda olur bence:KK66: kendi evindekini gotursen sen mobilya yatak mi almistin? Bide bebegin donmeye başlamış hayirli olsun darisi bizimkilere:)

Sana da gunaydin canim bizimkide oyle oyun yapiyo resmen arada gozlerime bakiyo gulucukler atiyo cekisytriyo gogsumu gulerek bes dk boyle sonra da sıkılıyor ben duyduğunu dusunuyorum kilo aliminiz da iyiyse onemseme

Aynen benımkıde oyle canım. Bakıp bakıp guluyo damaklarının arasına gogus ucumu sıkıştırıyo. Hem meme emıyo arada agu diyor. Cok komikler artıkya. Bazen gulucem agu gugu dicem diye ememiyo.

Günaydın herkesee

lilipit lilipit biz de kraft camper var. Fiyatı da oldukça uygundu. Sallanma özelliği var ama az biraz hışırtı oluyo sallarken. Benim oğlan beşikte sallanmayı bilmediği için sorun olmadı şimdiye kadar :KK66: ayakta sallanıyo ya da memede uyuyo.
Sgl cnm tavsiyen icin sma nette goremedim kraft camper diye
Kanz camper cikiyor

Gunaydin canim bencede kraft camper alabilirsin biraz hisirti tum park yataklarda olur bence:KK66: kendi evindekini gotursen sen mobilya yatak mi almistin? Bide bebegin donmeye başlamış hayirli olsun darisi bizimkilere:)

Cnm bnmki mobilya besik
Aksam eve gelince nerde yaticak :))
Ev aldik biz, suan annemle ayni sitede oturuyrm cok rahat bana geliyor ama mayista evimize tasincaz o zaman oglumu anneme birakicam mecbur besik lazim
Bide esim muhendis oldugu icin yazlari dort ay goreve gidiyor
Ozaman bende annemde kalicam
Cok da kotu bi park yatak olsun istemiyrz
Butcemiz 300 tl
Graco guzel gibi oda cok pahali

Bu arada bebefox marka balendiz sutyen aldim e bebekten cok sik bi sutyen
Hem kApli hem emzirme sutyeni
Tek dez avantaji ic kismi pamuk degil bende zaten ped koycam temas etmeyecek gogus ucum
:KK31:

Back
X