Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyandirdin mi canim adamin kalbine iner ikinciye mi hamilesin diye.. Ah ahh ben de 27subatta kocama soylemistim ne gundu ama hic unutmam unutamayiz.. Bebek patik ve sapkasi hediye etmistim test sonuclarimla beraber neye ugradigini sasirmisti ona hediye aldim sanarken :) bir de kizimin dilinden mektup.. Aglayasim geldiiii o gunku gibi..Kızlar gecen sene tam bugun bu saatte betüle hamile oldugumu ogrenmistim...esimi uyandirmistim önce bi hadi cnm dedi sonra huu hamileyim ya dedim midem bulaniyo diye banyoya kosmustu sonra geldi ben annemleri aramistim onlarla konusuyodum hamilemisin gercekten ddi evet dedim aglamaya baslamisti benimde testte cift cizgiyi gorunce verdigim ilk tepki allaaa vala hamileyim olmustu
Simdi esim yine uyuyo ve ben gidip yine hamileyim diye uyandircam bakalim napcak![]()
Cok gecmis olsun efsun cok uzuldum korkunc bi aci simdi bebegim durduk yerde aglayinca ben mahvoluyorum duserse naparim bilmiyorumCok tesekkur ederim herkese Allah kimseye yasatmasin..![]()
Uyyy bnm hamileligim cok kotuydu cnm 7.haftadan 34.haftaya kdr kustum ztn snra dogum oldu..midem bulanmiyodu bnm direk 1 yudum su icsem kusuyodum...Hastaneye yatislar serumlar hala acilin onunddn gecerken bangi hastane olursa olsun icim ürperiyo...28.haftaya geldigimde 13 kilo vermistim ..suan bekarlik kilomdayim 62:)hamilelik güzeldi.gerçekten güzeldi.İkincide inşallah ilki kadar güzel geçer.Ah o çift çizgiiii![]()
Uyandirdin mi canim adamin kalbine iner ikinciye mi hamilesin diye.. Ah ahh ben de 27subatta kocama soylemistim ne gundu ama hic unutmam unutamayiz.. Bebek patik ve sapkasi hediye etmistim test sonuclarimla beraber neye ugradigini sasirmisti ona hediye aldim sanarken :) bir de kizimin dilinden mektup.. Aglayasim geldiiii o gunku gibi..![]()
Gunaydin canim bencede kraft camper alabilirsin biraz hisirti tum park yataklarda olur benceGunaydin arkadaslar
Benim park yatak almam lazim annemjn evine
Park yatak kullanan arkadaslarim bana marka ve model tavsiye edebilkr misknkz
Bebegim besikte sallanarak uyumaya aliskin, sallanmasi ve ses cikarmamasi sallanirken onemli benim icin
Günaydın herkesee
Sana da gunaydin canim pazar pazar ne mesaisine is yapiodun ki sen?
Rosebek88 E efsunkarr geçmiş olsun arkadaşlar. Tekrarı yaşanmaz inşallah olanların.
C cillibom Allaj acil şifalar versin. Bebişe bulaşmadan atlat inşallah.
lilipit biz de kraft camper var. Fiyatı da oldukça uygundu. Sallanma özelliği var ama az biraz hışırtı oluyo sallarken. Benim oğlan beşikte sallanmayı bilmediği için sorun olmadı şimdiye kadar
ayakta sallanıyo ya da memede uyuyo.
Sana da gunaydin canim bizimkide oyle oyun yapiyo resmen arada gozlerime bakiyo gulucukler atiyo cekisytriyo gogsumu gulerek bes dk boyle sonra da sıkılıyor ben duyduğunu dusunuyorum kilo aliminiz da iyiyse onemsemeGunaydın herkeze. Ateş olayımız bitti çok şükür. Emmemeye dvm tabiki. Ya emerken hem memeyı hem elini agzına sokmak istıyo. Etrafı izlemekten 5 dk zor emiyo. Yetıyomukı artk bukadar emmekya. Ac olsa aglar huysuzlanır dıye düşünüyorum.
Sabah sabah guldurdun beniUyandirdim cnm kamerayida ayarladim cektim:-D ilk tepkisi hadi ya napcaz dedi uyku sersemi bende dedm yapcak bisey yok dogurcaksin orda bi durakladi 5.saniyeden snra anladi![]()
Aynen benımkıde oyle canım. Bakıp bakıp guluyo damaklarının arasına gogus ucumu sıkıştırıyo. Hem meme emıyo arada agu diyor. Cok komikler artıkya. Bazen gulucem agu gugu dicem diye ememiyo.Gunaydin canim bencede kraft camper alabilirsin biraz hisirti tum park yataklarda olur bencekendi evindekini gotursen sen mobilya yatak mi almistin? Bide bebegin donmeye başlamış hayirli olsun darisi bizimkilere:)
Sana da gunaydin canim bizimkide oyle oyun yapiyo resmen arada gozlerime bakiyo gulucukler atiyo cekisytriyo gogsumu gulerek bes dk boyle sonra da sıkılıyor ben duyduğunu dusunuyorum kilo aliminiz da iyiyse onemseme
Sabah sabah guldurdun beni![]()
Sgl cnm tavsiyen icin sma nette goremedim kraft camper diyeGünaydın herkesee
Rosebek88 E efsunkarr geçmiş olsun arkadaşlar. Tekrarı yaşanmaz inşallah olanların.
C cillibom Allaj acil şifalar versin. Bebişe bulaşmadan atlat inşallah.
lilipit biz de kraft camper var. Fiyatı da oldukça uygundu. Sallanma özelliği var ama az biraz hışırtı oluyo sallarken. Benim oğlan beşikte sallanmayı bilmediği için sorun olmadı şimdiye kadar
ayakta sallanıyo ya da memede uyuyo.
Cnm bnmki mobilya besikGunaydin canim bencede kraft camper alabilirsin biraz hisirti tum park yataklarda olur bencekendi evindekini gotursen sen mobilya yatak mi almistin? Bide bebegin donmeye başlamış hayirli olsun darisi bizimkilere:)
Sana da gunaydin canim bizimkide oyle oyun yapiyo resmen arada gozlerime bakiyo gulucukler atiyo cekisytriyo gogsumu gulerek bes dk boyle sonra da sıkılıyor ben duyduğunu dusunuyorum kilo aliminiz da iyiyse onemseme
Sabah sabah guldurdun beni![]()
Herkese Günaydın kızlar gece besik mi salladin lafı dogruymus evet gece besik salladim uyumadim şimdide temizlik yapmam lazim![]()
benimki de öyle. iyi tek değilmişim :) normal midiye düşünüyordumBenim oğlumun normal vücut ısısı bile 37.3 ,37.5 civarında aslında bebeklerimixin normal vücut isilarini bilip ona göre anlayabiliriz.
inş geçirmem ben deCanim bebegin( deniz suyu olandan var bende) sf sini kendi burnuna sık sık uygula,coook iyi geliyor,maske tak kendine,sık sık el ağız çevresi yıka..bende gecirdim hemde çok ağırdı,gecmedi bebegime