Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Acil alımdım sezeryana genel anestezi verdildi zaman yoktu uyuşmaya. İlk saat zor geçti baya ağrım vardı ama suan idare ediyorum. Ben bebekleri göremedim eşim gördü bende 8 de yürürüm sonra gidip görücem. Bebekler suan idare ediyor beklediğimiz gibi
Olmadı dediler. Küvezdeler solunum cihazın bağlılar. Kızım beyaz tenli siyah saçlı oğlumda sapsarı saçlı doğdu eşim videosunu getirdi. Allahım izniyle iyi olacaklar. Doktor bugün çok önemli dedi
Benimde ciğer geliştirici iğne yüzünden şekerim 400 üstü oldu insülin yapıldı zor düştü bi kaç saate
Canım benim inşallah ikisi de sağlıkla büyüyecekler, doğumda riskli zamanları geçtik, toparlansınlar sana kavuşacak bebişlerin inşallah, sen de onlara.
Dualarımız sizinle U Umayis H Hasretimm123

🙏🩷

Kızlar hastaneye geldim antibiyotik serum , magnezyum bir serum daha takılacak . Bebeğin oksijen seviyesi düşük çıktı ciğer geliştirici yaptılar
Geçmiş olsun canım, inşallah herşey yolunda ilerler. Allah'a emanet olun

Senin açlık çok yüksek çıkmış sen geç saatte ara öğün yapmişmiydin akşam ben 11 gibi bı bı kaç ceviz bi avuctan az leblebi yemiştim
Akşam yemeğini erken yiyince açıkiyorum ekmeksizde yiyince tutmuyor sabah karnım hunharca aç uyanıyorum sen niye uyandın bu saatte 🙂
Yok canım yapmadın yani en son 18 de yedim onun üzerine birşey yemedim toktum .. öyle ben acıkmıyorumda çok acıkırsam yoğurt vs yiyorum .. o açlık olmuyor ama aşkım yemekten sonra ya tokluk gibi

Acil alımdım sezeryana genel anestezi verdildi zaman yoktu uyuşmaya. İlk saat zor geçti baya ağrım vardı ama suan idare ediyorum. Ben bebekleri göremedim eşim gördü bende 8 de yürürüm sonra gidip görücem. Bebekler suan idare ediyor beklediğimiz gibi
Olmadı dediler. Küvezdeler solunum cihazın bağlılar. Kızım beyaz tenli siyah saçlı oğlumda sapsarı saçlı doğdu eşim videosunu getirdi. Allahım izniyle iyi olacaklar. Doktor bugün çok önemli dedi
Benimde ciğer geliştirici iğne yüzünden şekerim 400 üstü oldu insülin yapıldı zor düştü bi kaç saate
Haydi gözün aydın tez vakitte hep birlikte evinize dönersiniz umarım 💐

Kızlar hastaneye geldim antibiyotik serum , magnezyum bir serum daha takılacak . Bebeğin oksijen seviyesi düşük çıktı ciğer geliştirici yaptılar
Hay Allah ya canım çok geçmiş olsun, dualarımıza seni de ekleyelim. Haberdar et bizi inşallah sorunsuz ilerler sürecin

Aşkım dün akşam yeşil mercimek yaniiiii kara şimşek, yanına da yoğurtlu semizotu salatası yaptım. Kara şimşekten sadece 4 yemek kaşığı yedim, yoğurtlu semizotunu da normal şekilde yedim. Ekmek vs hiçbir şey yok. 2. saatte ölçtüm işim vardı 1 saat sonra ölçememiştim 139 çıktı yani 2. saatte 139 çıktığına göre benim yemekten sonra ilk saatlerde şekerim çıkmış. 4 yemek kaşığından da şeker çıkıyorsa ben böyle şekerin ağzına tüküreyim içerikli cinnet geçirdim. Daha sonra eşimle kahve içmeye çıktık ice latte laktozsuz içtim hatta içerken de umarım sabahı etkilemez saat 23:30 oldu yeni bitti kahvem dedim ve sabah 101 çıktı şekerim. Ne oldu yani adam mı öldürdüm? Dünyaları mı yedim? Ama böyle anlam veremiyorum. Saldım artık vallahi ne olacaksa olsun sinir krizi yükleniyor artık yani. LadyNurr LadyNurr @Esmoss60

Hıııı 2 tane de kornişon bebik turşu yemiştim. Açlık seviyem gerçekten ektedir 😂😂
Aşkım türkiyedeki prof.dr umla konuştum durumu anlattım hocam açlıklar 102lerde felan ara sı 96/98100 vs anlattım durumu bana insülin başlamak istediler kabul etmedim dedim . Aşırı derece güvenirim bilgisine doktorumun . Gebelik şekeri takibide yapıyor . Saçmalamışlar senin açlık şekerin bebeği etkilemez dedi. Diyetle devam et tokluklar 140 üzerindeyse ve diyetle kontrol altına alınamıyorsa ,bebekte 3/4 hafta ilerideyse başlanılır ama sırf açlık için başlama dedi. Beni buradaki diabetoloji hemşiresi çok korkuttu bebel hipoglisemi geçire bilir sen şeker hastası olarak kalırsın vs diye.. doktorumda bu sonuçlar yüksek değil dedi.. tokluk bebeği etkiler en çok onu da diyet yaparak kontrol altına alınır genelde he alınmıyorsa az düşük miktarda başlanıla bilinir insülin dedi.. kız yeni uyandım bak ağlamışım uykuda ben artık deli çıkıcam bu işten beni çok stres yapmaya başladı.. bence aşkım sende kafana takma

Ya kahve vs içerken benimde ödüm kopuyor 😞ya çıkarsa diye .. laktossuz bile içmiyorum ben içersem ya filitre ya Türk kahvesi içiyorum .. az kaldı sabır

Çok sağ olun kızlar Crp 45 çıktı ondan mı düşmüş neden düşmüş anlamadım
Geçmiş olsun canım .. peki ne dediler ciğer geliştirici oksijen artışı için mi yoksa olası doğum için mi ?

inşallah daha da iyi olacaklar canım, umarım sen de çabucak toparlarsın
Geçmiş olsun canım, ne şikayetin vardı

Bende 27+5 yani dün Adacel adında Tdap’ı yaptırdım tek doz yeterli olur dendi. Sağlık ocağımda ücretsiz olarak yapıyorlar ilacı da sağlık ocağı kendisi veriyor zaten
Ben de adacel yaptırdım ama sağlık ocağındaki hemşire 1 ay sonra 1 doz daha tetanoz olmam gerektiğini söyledi. Gitsem mi gitmesem mi kararsızım

Back
X