Allah yardimcin olsun canim Rabbim guc kuvvet versin sana.. Bir an once bebegin de esin de iyilesir insallah.. Ah su misafirler de gelmese hasta ziyareti sonucta ama senin de durumun belli.. Annen yakininidaydi sanirim gelmiyor mu yardima.. Kizim biraz dengesiz kolik dorduncu ayiyla bir nebze olsun rahatladim yani en azindan oyun halisina koyunca oyalaniyor biraz ama bazen de kucaktan indigi an agliyor evi bile o kucagimdayken supurdugumu bilirim..
kızlar Allah razı olsun ya inşallah biter bu kabus hiç düzenimiz kalmadı malesef misafire de gelme diyemiyosun herkes merak ediyo görmek istiyo geçicek inşallah bu kara günler. Eşim bahar gelicek bizim için diyo teselli ediyo benı inşallah hayatımıza bahar bir an önce gelir 51 kiloya düştüm taytlarım bile düşüyo belimden . Makyajsız bakkala bile çıkmazdım evde bile hep bakımlıydım şimdi aynaya bakınca inanamıyorum halime :-(Canım Allah sifa versin eşine. Bebeğin de düzelir inşallah. Çok zor kolik bebek ama moralini bozma geçicek. Herkesin çocuğu 1 yaşına kadar sürecek diye birşey yok. 4.ayda da bitebilir 6. Ayda da .
canım Allah razı olsun söylediklerini bende yapıyorum ve daha neler neler ama bize hiçbişey fayda etmiyo :-( nasıl mı bebek anlamadım valla dert etmiyorum açlığı uykusuzluğu ama o ağlaması yok mu Allah ım böyle bi acı yok :-( bende damlayı değiştiriyim dedim dün zinco aldım bu 5.damlamz inşallah işe yarar . Dün biogia ya da baktım ama çok küçük ve pahalı geldi zinco işe yaramazsa onu alcam bu sefer. Peki bu koliklik ve gaz sancıları geçince uyku düzeniniz oturdu mu? Uykuları daha uZun oldu mu? Neler değiştiTatlım öncelikle eşine geçmiş olsun. Benim kızımda kolikti. 3. Ayın sonunda bitti ama bizide bitirdi. Biogaia damla kullandım, yediklerime dikkat ettim, her alt değiştirmede ayaklarının altını tatlı elma yağıyla ovdum, günde bir iki defa 10-15 dk altını açık tuttum, anason çayı akşam yatmadan önce kendim içtim ama kızımada 4 çay kaşığı kadar içiriyordum. Bunlar anca rahatlatıyordu. Umarım Tez zamanda kurtulursunuz. Bebeğini öpüyorum.