2014 Kasım Anneleri

Kizlar gunaydin Mama kullanan arkadaslar size bise sormak istitorum bebekleriniz kac saat aralikla besleniyo ve kac ml icigo oglumun istahi azaldi sanki gece saat basi uyaniyo fakat emmiyo diliyle itiyo biberonu ama ac eminim yani sizler kac saat aralikla besliyosunuz en inemlisi.kac ml.aliyo mamayi ?

gaz topuk kani uyku duzeni gaz aşı tsh yuksekligi sünnet tekrar aşı gaz yine uyku düzeni derken şimdi de diş. ve bununla beraber yine uyku duzeni ve ates agrili sancili gunler... Ayy bebis olmak da zor. hep bir insanin en keyifli hali bebeklik, yediği önünde yemediği ardında, altından kakası alınıyor, bağırıyor ağlıyor ama sevgiyle kucaklaniyor derdim. amakeyfinden aglamiyor garipler. dertlerini anlatamıyorlar işte ne yapsınlar ki. buyumek de zor mesele, ağlayarak iletişim kuruyorlar .. Allahtüm annelerin ve miniklerin yardımcısı olsun. kolay buyumemisiz vesselâm. ..
Tek iletisim yolları bu.yine simdi niye agladiklarini az cok anliyoruz ilk zamanlar aglayip benim anlamadigim gozlerime caresizce baktigi gunler aklima geldikce cok üzülüyorum

Gecmis olsun ve Allah yardimcin olsun canim. Tez vakitte sizinde geceleriniz uykulu olur, sabahlamalarin biter ins. Benimki 1.5 -2 saate kalkip uyanmafan yarim yada 1 saat meme ile takilip tekrar daliyodu son 2 aydir falan.. Bu gece dalamadan max yarim saatte 1 ayaktayiz.
Çok saol canm benm inşallah düZene girer ama bir iki ay daha umudum yok..aslında ilerledikçe düzelir sanıyordum ama gördüğüm kadarıyla bebişlerin çoğu daha sık uyanmaya başlamış :KK51:

Gunaydin arkadaslar,
İsyerinde beraber ise basladigimiz bir arkadasim var, severim kendisini de ama tavirlari bi garip geldi
Aslinda psikolojisi boZuk baya, bu para batirmisti cok borcu var o gun bugundur eski nesesi yok
Ama bu sefer bana cok batti sanirim tavirlari, sevdigim icin de kafami taktim
Annemin soyledigine gore beni kiskaniyor
Ayni yastayiZ, o bekar, ben evliyim cocugum oldu ev aldik arabamiz zaten var
Yani Allaha sukur insanin istedigi herseye sirayla kavusuyoruz
Bu kaniya nasil vardik, bi kere bile oglumu sormadi, bi ara anneei hastaydi annen napiyor nasil diyrm bi kere bile senin annen nasil demiyor
Bundan sonra onun masasina gidip muhabbet etmiyecem bakalim onun tavri nasil olacak
Birde ben sacimi boyatmistim herkes cok guzel olmus diyor yorum bile yapmadi, herkes zayiflamissin super gorunuyorsun nasil yaptin diyorlar agzini acmiyor
Sacini boyatti oda yakisti gule gule kullan dedim sagol dedi okadar
Sinir oldum ya
Canım sanırım en büyük kaybımız karşımızda ki herkesi kendimiz gibi sanmamızdan kaynaklanıyor :KK51:

arkadaslar uyku tukumunun içine ne giydiriyorsunuz? sonuçta kapalı ta pişer mi içinde diye merak ediyorum. alsam mı diye düşünüyorum, gerçi havalar da ısınıyor ama.. bilemedim kafam karıştı..
Ben gece daha soğuk oldugu icin normal pijamasinin üstüne giydiriyordum ama 2 haftadır havalar iyi burda nerede yasiyosun bilmiyorum ama artik o kadar soguk olmaz cocuk terler farketmezsin daha kotu olur bence alma artik bahar geldi

hayirli olsun canim nerden nasil model ne kadara aldin acaba? Cok soru sordum :) dun trendyoldan bakmistim ama bugun bulamadim..
Bize görümcem hediye etti canım yeşil rengi var çok güzel bişeye benziyor daha oturamadığı için kızımla test edemedik tabii ama önünde oyuncakları falan var birde içi kaydırmaz silikon o yüzden ilk oturma denemelerinde başarılı olur diye düşünüyorum işte bu
image.webp

4.ay aşısı olan anneler durumlar nasıl? Kızımın ateşi 37,7şuan biraz daha yükselirse ateş düşürücü vercem:KK43:
Bizim aile hekimini de hemşirelerinide beğenmediğim için biz aşılarımızı hastanede oluyoruz hem kontrol hem aşı yani,Bizim dr cuma izinliydi o yüzden aşımızı pazartesiye kaydırdık o kadar korkuyorum ki inşallah ateşlenmez yawrum,burda bazılarına ateş yapmış İnşallah hemen düşer meleklerinizin ateşi bizde pazartesi göreceğiz günümüzü:KK17:Dr kilomuzada bakar prensesim ne kadar büyümüş merak ediyorum bir yandan:KK49:

Kızlar melekleriniz arada öksürüyor mu? Benim kızım 2 gündür sırt üstü yatınca öksürüyor acaba diyorum bu ay çok tükürük salgılıyorlarya sırt üstü yatınca o mu geri kaçıyor ??? Pazartesi dr a göstereceğim ama bilemedim

Günaydın kızlar gece hic uyuyamadim sinirden ben ozel bir sirkette bölüm sorumlusuyum dogum iznimde yerime asistanim bakiyor ben bebegime bakacak kimse olmadığı icin istifa karari aldim ama is yerinde kimsenin haberi yok yillik iznimin bitmesini bekliyorum.benim asistanim dört gozle istifa etmemi bekliyormuş yerime gecmek için sagda solda dedikodumu yapıyormuş.hepsi kulagima geldi.cnmi sıkan aslinda bu degil ben işi gozden cikardim verdigim karardan mutluyum ama o kiz gecen sene isten cikarilacakti ben korudum ve sayemde ise devam ediyor yani benim sayemde ordan ekmek yiyip. Arkamdan yaptığı bu nankörlügu hazmedemiyorum.bu duyduklarimida icimde tutmak istemiyorum 2 nisanda isbasi bakalim

Günaydın kızlar gece hic uyuyamadim sinirden ben ozel bir sirkette bölüm sorumlusuyum dogum iznimde yerime asistanim bakiyor ben bebegime bakacak kimse olmadığı icin istifa karari aldim ama is yerinde kimsenin haberi yok yillik iznimin bitmesini bekliyorum.benim asistanim dört gozle istifa etmemi bekliyormuş yerime gecmek için sagda solda dedikodumu yapıyormuş.hepsi kulagima geldi.cnmi sıkan aslinda bu degil ben işi gozden cikardim verdigim karardan mutluyum ama o kiz gecen sene isten cikarilacakti ben korudum ve sayemde ise devam ediyor yani benim sayemde ordan ekmek yiyip. Arkamdan yaptığı bu nankörlügu hazmedemiyorum.bu duyduklarimida icimde tutmak istemiyorum 2 nisanda isbasi bakalim
Şaştım kaldım:KK57:

Bize görümcem hediye etti canım yeşil rengi var çok güzel bişeye benziyor daha oturamadığı için kızımla test edemedik tabii ama önünde oyuncakları falan var birde içi kaydırmaz silikon o yüzden ilk oturma denemelerinde başarılı olur diye düşünüyorum işte bu Eki Görüntüle 1444436
ben de o gorumceden isitoyrumm :) bu ayri bir modeli sandalyeye baglaniyor falan digeri mama sandalyesi olarak kullanilamiyormus baglamasi olmadigindan.. Sonra biraz arastirma yapinca seninkininin modeline rastladim ben de bundan almak istiyorum oyuncaklari da cok guzel gorunuyor ama pek satisi yok sitelerde.. Ebebek ve hepsiburada da buldum 289 tl cok geldi yaa :( ne yapsam bilemedim.. Onundeki bari cikiyor mu canim sadece koltuk olarak da kullanilabiliyor mu?

@demekoyle_19 canım 6. Ayınız hayırlı olsun:KK68:Doğumun daha dün gibi aklımda nasıl korkutmuştun bizi:-) Minik horozuna neler vermeye başladın çok merak ediyorum fırsat bulunca yazarsan çok sevinirim darısı bizim bsşımıza:21:İlk dişde senden gelecek sanırım merakla bekliyoruz:KK55:

merhaba bayanlar.
nasılsınız bayadır giremedim bebişler nasıl.benim ki 4 aylık oldu da işe başladım süt sagıyorum sabah 7,30 da emzirip çıkıorum akşam 7 ye kadar 400 ml süt var evde onu içiyo sizce yetiyomu bilgisi olan yazsın lütfen daha başka bişi vermiom gece beni emiyo akşam 7 den sonra da emiyo..

Back
X