2014 Kasım Anneleri

ben de o gorumceden isitoyrumm :) bu ayri bir modeli sandalyeye baglaniyor falan digeri mama sandalyesi olarak kullanilamiyormus baglamasi olmadigindan.. Sonra biraz arastirma yapinca seninkininin modeline rastladim ben de bundan almak istiyorum oyuncaklari da cok guzel gorunuyor ama pek satisi yok sitelerde.. Ebebek ve hepsiburada da buldum 289 tl cok geldi yaa :KK43: ne yapsam bilemedim.. Onundeki bari cikiyor mu canim sadece koltuk olarak da kullanilabiliyor mu?
Hehe görümcem çok iyidir kızım halası yönünden çok şanslı sağolsun,görümcemde hepsiburadadan almış önündeki barı çıkıyor küçük olması benim hoşuma gitti her sandalyeye bağlayabilirsin oyuncak kısmıda çıkıyor öndeki ekide çıkıyor yani kemerini takınca koltuk gibide oluyor fiyat olaraksa evet bencede çok bebekle ilgili herşey çok pahalı ya:KK43:

E="Ayisigi 11, post: 39814395, member: 634089"]Kizlar gunaydin Mama kullanan arkadaslar size bise sormak istitorum bebekleriniz kac saat aralikla besleniyo ve kac ml icigo oglumun istahi azaldi sanki gece saat basi uyaniyo fakat emmiyo diliyle itiyo biberonu ama ac eminim yani sizler kac saat aralikla besliyosunuz en inemlisi.kac ml.aliyo mamayi ?[/QUOTE]
Ay canim sorma benim bebegim de 3.5 aylik iki ayindan bu yana istahsizligi vardi ama yine az cok iciyordu son zamanlarnda uyanikken 3 -4 saatte gecse 30 cc zor iciyor uykusunda vermeye calisiyorm ozaman 90 faln iciyor yani zorlamamla gunluk 600 ml abcak iciyor senin nasil kac saatte ne kadar iciriyn gunluk ne kadar aliyor ilk aylar cok guzel icip kilo almisti anne sutu aliyormu seninki benimki almiyor

Hehe görümcem çok iyidir kızım halası yönünden çok şanslı sağolsun,görümcemde hepsiburadadan almış önündeki barı çıkıyor küçük olması benim hoşuma gitti her sandalyeye bağlayabilirsin oyuncak kısmıda çıkıyor öndeki ekide çıkıyor yani kemerini takınca koltuk gibide oluyor fiyat olaraksa evet bencede çok bebekle ilgili herşey çok pahalı ya:KK43:
onu sandalyeye koyunca masa hizasına gelirmi canım cok aşağıda ı kalır mıki

Kızlar melekleriniz arada öksürüyor mu? Benim kızım 2 gündür sırt üstü yatınca öksürüyor acaba diyorum bu ay çok tükürük salgılıyorlarya sırt üstü yatınca o mu geri kaçıyor ??? Pazartesi dr a göstereceğim ama bilemedim
Cabım benımkıde iki gundur öksürüyodı. Hasta olcak dıye endişelendm ama bugun bişey yok şükür.

E="Ayisigi 11, post: 39814395, member: 634089"]Kizlar gunaydin Mama kullanan arkadaslar size bise sormak istitorum bebekleriniz kac saat aralikla besleniyo ve kac ml icigo oglumun istahi azaldi sanki gece saat basi uyaniyo fakat emmiyo diliyle itiyo biberonu ama ac eminim yani sizler kac saat aralikla besliyosunuz en inemlisi.kac ml.aliyo mamayi ?
Ay canim sorma benim bebegim de 3.5 aylik iki ayindan bu yana istahsizligi vardi ama yine az cok iciyordu son zamanlarnda uyanikken 3 -4 saatte gecse 30 cc zor iciyor uykusunda vermeye calisiyorm ozaman 90 faln iciyor yani zorlamamla gunluk 600 ml abcak iciyor senin nasil kac saatte ne kadar iciriyn gunluk ne kadar aliyor ilk aylar cok guzel icip kilo almisti anne sutu aliyormu seninki benimki almiyor[/QUOTE] Gunluk.olarak hic hesaplamadim ama uykuda 75 ml.aliyo uc veya dort saatte bir.uc ay anne sutu verdim fakat simfi bi aydir sadece mama yiyo

Offfff şu kaynanayı parçalıcam yakında. Aramış hanımefendı arkadaşlarıyla kızımı görmeye gelcekmiş. yüzkere söyledım gelıcegn zaman bıgün önceden haber ver musaitmisin diye sor dıye. Basmıyoki kafası.sacma sapan arkadslarını toplar getırr şimdi.of nefret edıyorum hepsınden. Sevmedıgım için şu kadının yaptıgı hersey batıyo. Bırde bı hayrı varmış gibi torunum demıyomu sınır oluyorum.daha kucakta tutmasını bile bılmıyo cocugu yamultuyo resmen. Ikı cocuk buyutmuş bişeyden anlamaz akıl verr. Ay bugün sinir küpü olcam anlaşılan. Gelsin ama arkadaşlarının yanında rezıl edıcem onu. En son kızımın mevlütünde benım akrabalarıma arkamdan bir sürü atıp tutmuş onların cvbını vermem lazım. Bıdaha açamasın o agzını.

Aynen bundan dolayı oluyor tukuruk kaçıyor genizlerine yaman bu iki gündür çığlık atar gibi yapiyo tam beceremediğinden de öksürük tutuyor minnosumuu
Kızlar melekleriniz arada öksürüyor mu? Benim kızım 2 gündür sırt üstü yatınca öksürüyor acaba diyorum bu ay çok tükürük salgılıyorlarya sırt üstü yatınca o mu geri kaçıyor ??? Pazartesi dr a göstereceğim ama bilemedim

metbel cim Ne kadarliga kadar kullanılıyor bu. büyüdukce bacaklari o oluklara sığar mi sence

Aynen bundan dolayı oluyor tukuruk kaçıyor genizlerine yaman bu iki gündür çığlık atar gibi yapiyo tam beceremediğinden de öksürük tutuyor minnosumuu
Aaaa aynisini benimkide yapiyor ama nasil bir ciglik gormelisin neseyle karisik ve sonrada oksuruk

Ben gece daha soğuk oldugu icin normal pijamasinin üstüne giydiriyordum ama 2 haftadır havalar iyi burda nerede yasiyosun bilmiyorum ama artik o kadar soguk olmaz cocuk terler farketmezsin daha kotu olur bence alma artik bahar geldi
doğru söylüyorsun aslında. ama hareketlendi ve bir kalkıyorum üstü açık.. ne yapsam, daha kalın giydirip üstünü mü örtmeyeyim?

[QUOTEsigi 11, post: 39816315, member: 634089"]Ay canim sorma benim bebegim de 3.5 aylik iki ayindan bu yana istahsizligi vardi ama yine az cok iciyordu son zamanlarnda uyanikken 3 -4 saatte gecse 30 cc zor iciyor uykusunda vermeye calisiyorm ozaman 90 faln iciyor yani zorlamamla gunluk 600 ml abcak iciyor senin nasil kac saatte ne kadar iciriyn gunluk ne kadar aliyor ilk aylar cok guzel icip kilo almisti anne sutu aliyormu seninki benimki almiyor[/QUOTE] Gunluk.olarak hic hesaplamadim ama uykuda 75 ml.aliyo uc veya dort saatte bir.uc ay anne sutu verdim fakat simfi bi aydir sadece mama yiyo[/QUOTE]

Benimde 1.5 aydir sadece mama aliyo bugunlerde mama saatlerimiz iskence uykudaysa biraz iciyor uyanikkn kesinlikle almiyor senindemi uyanikken icmiyor denenedigimuz mama kalmadi bi cozum bulursan lutfen benude haberdar et :(

ayy benm kzımda öylw yapıyo öksüremiyoe bzen çığlık atıyo ama o kadar tatlı bi çığlıkki bizi güdürüyor bayılıyorm o haline bile :KK68:

Demir kullanmasi neden gerekliymis esinin gorusu ne cnm bu konuda

Yamanda 7 küsur 6 damla ver dedi herkes baska söylüyor iste
20150307_144553.webp 20150307_145145.webp
20150307_145228-1-1.webp
20150307_145145.webp

Demir kullanmasi neden gerekliymis esinin gorusu ne cnm bu konuda

Yamanda 7 küsur 6 damla ver dedi herkes baska söylüyor iste
Demirle ilgili konustuklarımızı sordum esime 4. aydan sonra baslanması gerektiğini söylüyor sebebi ise anne sütünde ve mamadaki demir miktarının bebeğin gelisimine bağlı olarak ihtiyacı karsılayamamasıymıs.Fazla alınırsa karaciğerde ve organlarda birikmesi zararlı olduğundan kilo basına 1 damla olacak sekilde verilmesi gerekiyormus.4. aydan sonra bebeklerin hem demir ihtiyacı artıyor hemde karaciğer demir depolayabilecek duruma geliyormus.Bakanlığın kitabından gösterdi bende sizin için çektim :KK19:

Back
X