Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bisey olmaz. Doğuma kadar başka çocuğunu emziren bile çok yani.Kızlar benim göğüs uçlarım yanmaya başladı ve bir göğüs ucum çatlamış gibi olmuş acaba uyarmadan nemlendirsem olur mu göğüs ucu bakım kremiyle veya tahin yağıyla ? Göğüs ucunu uyarmamak lazımmış ya bu dönemlerde erken doğum riski için
İyiyim canım teşekkür ederim
Benim sezeryan olacak. Ameliyathaneye bir poşet hazırladım. Bebek için zibin şapka eldiven 1 adet bez bide battaniye. Bide kendime bez. Benim daha önce gittiğim hastane sezeryan olanları ertesi güne dek yoğun bakımda tutuyorlardi anneyi. O süreçte bebeğe hemşireler bakmıştı. Onlara vermek içinde 2 3 tane kıyafet şapka eldiven bez küçük biberon ıslak mendil. Onlara vermek içinde ayrı poşet hazırladım. Diğer şeyleride kendi yanıma alicam.Kızlar doğum çantanızı hazırladınız mı ? Hazırlayanlar fikir verebilir mi ? Neler koydunuz ?
Canım çok ama çok geçmiş olsun üzüldüm iyisindir inşallah?Kızlar safra kesesi taşı oluşmuş karaciğer değerlerim yükselmiş o sancının ağrının açıklaması buymuş . Çok şükür bebekle alakalı değil
Benimkisi de rahmin dışında bir iki ay önce bakıldığında 7-8 santim olmuştu. Ben erken doğuma sebep oluyormuş doğru mu diye sormuştum doktor da hayır pek alakası yok demişti.Benim miyomum aslında rahmin dışında olduğu için bu biraz pozitif. Tam yeri sağ kasık ve bacak birleşiminin orası,anlatabilmişimdir umarım. Ama asıl sıkıntı büyüklüğü. Belki sizinki benimki kadar büyük değildir
Ayy inşallah doysun yavrularimizEvet evet işte sütümüz geliyor inşallah bol bol emzirecez bebeklerimizi![]()
İyiyim canım teşekkür ederimÇalışıyorum yoruluyorum, hava da çok sıcak bakamıyorum buraya halim kalmıyor.
Tabi ki doktorunuzu eleştirmek ya da yorumlamak haddim değil amaBenimkisi de rahmin dışında bir iki ay önce bakıldığında 7-8 santim olmuştu. Ben erken doğuma sebep oluyormuş doğru mu diye sormuştum doktor da hayır pek alakası yok demişti.
Evet kan testi ile bakılıyor eğer yüksek yada düşük çıkarsa ki saydıklarınız yükseklikle alakalı gibi geldi hiç korkmayın minik bir hap veriyorlar kontrol altına alınıyorKandan bakılıyor değil mi ona tamam ctesi günü gidince soylicem![]()
Ay ne bileyim bir de adam profesör perinatolog sırf bu miyom yüzünden ona gidiyorum aslında tam da uzmanlığı mı onu da bilmiyorum da . Ben de başka doktorlara gittiğimde baya korkutmuşlardı erken doğum olur çok ağrın olur diye hamileliğime bile sevinememiştim . Konumu bebeğe pek ilişmiyormuş öyle demişti bağırsaklara doğru büyüyormuşTabi ki doktorunuzu eleştirmek ya da yorumlamak haddim değil ama7-8 cm neredeyse yeni doğan bir bebek kafası büyüklüğü demek siz hesap edin gerisini :) ben bu yüzden riskli gebe kategorisindeyim. Çünkü o miyomun büyümesine sebep olan şey diye bir şey yok. Eğer bebek ve miyom aynı anda birbirlerine doğru büyüselerdi alan kısıtlanacağı için bebeğe yer kalmama ihtimali vardı Allah korusun. Bu doktorumdan ve hamileliğimden önce gittiğim doktor da aynı görüşteydi bu arada
Belki de avantajınız büyüdüğü yöndür. Ya ben hamile kalmadan önce de vardı daha küçüktü boyutu. O zaman da iki farklı doktor hamile kalmanızda sıkıntı olmaz ama ağrılı bir gebelik geçirirsiniz demişti,benim için gerçekten de öyle oldu :) başından beri lekeli ve ağrılıydı. Leke 12-13.haftada kesildi ama ağrı öyle olmadı. Detaylıyı yapan perinatolog da bu miyom üzerinden konuştu aynı şekilde bu arada. Hatta doğumda alınıp alınmayacağı da kesin değil çünkü kanamanın çok olması ve durdurulamaması ihtimali oluyormuş.Ay ne bileyim bir de adam profesör perinatolog sırf bu miyom yüzünden ona gidiyorum aslında tam da uzmanlığı mı onu da bilmiyorum da . Ben de başka doktorlara gittiğimde baya korkutmuşlardı erken doğum olur çok ağrın olur diye hamileliğime bile sevinememiştim . Konumu bebeğe pek ilişmiyormuş öyle demişti bağırsaklara doğru büyüyormuş
Çok şükür canom düne bakarak daha iyim .. idrarla birlikte söküldüğünü düşünüyor doktorlar. Karaciğer enzimleri de düne göre düşüşe geçmiş ,çıkmama izin verdiler.. eve geldimCanım çok ama çok geçmiş olsun üzüldüm iyisindir inşallah?
Çok geçmiş olsunn,Allah beterinden saklasınnÇok şükür canom düne bakarak daha iyim .. idrarla birlikte söküldüğünü düşünüyor doktorlar. Karaciğer enzimleri de düne göre düşüşe geçmiş ,çıkmama izin verdiler.. eve geldim
Amin canımÇok geçmiş olsunn,Allah beterinden saklasınn
Gecmis olsun kuzumÇok şükür canom düne bakarak daha iyim .. idrarla birlikte söküldüğünü düşünüyor doktorlar. Karaciğer enzimleri de düne göre düşüşe geçmiş ,çıkmama izin verdiler.. eve geldim