Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kizlar ben iki tane pijama takimi aldim ama şu an doğumun nasil olacaği belli değil ilk doğumum olacak gecelikte almam gerekirmi sezeryanda sanirim gecelik daha iyi oluyormuş tesetturluym baktim ama uzun gecelik bulamadim siz aldinizmi💕Birde bez konusunda karar veremedim hangi bezi tercih ettiniz? :)
Canım bence her iki doğumda da gecelik gerekli gibi geliyor bana ama tabi bilemiyorum tecrübem yok. Sezeryanda sonda olayı falan var bir de, pijamanın lastikleri yarayı sıkıyor diyorlar, normal doğumda da ebe açıklığa bakıyormuş çıkar giy zor olabilir sanırım. Ben bez olarak molfix premium aldım bir paket

Ben ilk doğumda hep gecelik giymiştim sezaryen olmuştum. Zaten ilk bir iki saat hastane elbisesi ile durmuştum diye hatırlıyorum

Belki de avantajınız büyüdüğü yöndür. Ya ben hamile kalmadan önce de vardı daha küçüktü boyutu. O zaman da iki farklı doktor hamile kalmanızda sıkıntı olmaz ama ağrılı bir gebelik geçirirsiniz demişti,benim için gerçekten de öyle oldu :) başından beri lekeli ve ağrılıydı. Leke 12-13.haftada kesildi ama ağrı öyle olmadı. Detaylıyı yapan perinatolog da bu miyom üzerinden konuştu aynı şekilde bu arada. Hatta doğumda alınıp alınmayacağı da kesin değil çünkü kanamanın çok olması ve durdurulamaması ihtimali oluyormuş.
Ay neyse olumsuz yüklemeyeyim size :) benim de şu an iki ayrı yöne büyüme olduğu için artık bir tık daha rahatladık,sizin de öyleymiş zaten.
Allah hepimize bebeklerimizi zamanında ve sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benimkisi anladı biraz kırık olduğumu çok germek istemedi heralde 🙃 Ama o da duruma bağlı alınacak diyip geçti kanamadan filan bahsetmedi tabi neyse cahillik mutluluktur :) Allah hepimize yardım etsin hem bebeklerimiz hem de biz sağlıklı ve kolay bir biçimde bu doğum sürecini atlatırız inşallah .

Ay kızlar hiçbir şey almadım gibi hissediyorum, 5 tane beyaz zibin, 2 tane yenidogan takımı, 2 tane de alt pijama aldım. Çorap da aldım ama çok az görünüyorlar gözüme

Ay kızlar hiçbir şey almadım gibi hissediyorum, 5 tane beyaz zibin, 2 tane yenidogan takımı, 2 tane de alt pijama aldım. Çorap da aldım ama çok az görünüyorlar gözüme
Az değil mi zaten 🥲🫠 alırsın daha canım veya online alırsın ihtiyaca göre

IMG_2439.webp

Oğlumun hediyelikleride geldi bugün😌🧸

Az almışsın zaten canım. Bunlar yeterli olmaz bebiş için. Benim de daha bi sürü alacağım şeyler var.

Amin canım 🌸 Rabbim kimseyi hastaneye düşürmesin gerçekten..
Allah şifa versin cnm ,daha da yaşatmasın inş 🌹
Kizlar ben iki tane pijama takimi aldim ama şu an doğumun nasil olacaği belli değil ilk doğumum olacak gecelikte almam gerekirmi sezeryanda sanirim gecelik daha iyi oluyormuş tesetturluym baktim ama uzun gecelik bulamadim siz aldinizmi💕Birde bez konusunda karar veremedim hangi bezi tercih ettiniz? :)
Sezeryanda gecelikte olur pijama da olur.Lohusa pijamalari yüksek belli olduğu için sezeryan bölgesine gelmiyor zaten.Beni hastanede çok durdurdular,toplamda 5 gün kaldım.2 pijama takımı birde gecelik giydim.O zaman tesettürlü değildim diz altında gecelik giymiştim ama şimdi tesettürlüyüm onu giyemem 😂.Şimdi o hastanede doğum yapmayacağım zaten..2 pijama takımı aldim.Birde siyah uzun kollu kolları yakası dantelli bir model beğendim onu da alayım diyorum.Sabahlikli almayacağım yürürken falan feracemi üzerime giyerim diyorum.Uzun gecelikleri trendyolda gördüm sanki.Bez olarak henüz düşünmedim ama BİM'in bezini alırım heralde.

Durum aynı canm bi değişiklik yok yatıyorz şükür bebek iyi bekliycez işte 34 ü
Çok şükür insallah herşey yolunda gider 🌹
Eğer bu kadar yeter diyorsan az tabi.Ben annem falan 3 tane 10 lu hastane çıkışı aldık.3 tane de 5 li aldık .Hastane de lazım oluyor.Onun dışında bir kaç tane takım aldım .Doğduğunda da büyüdükçe alırım dedim.
Eki Görüntüle 3627980
Oğlumun hediyelikleride geldi bugün😌🧸

Çok güzellerrrr 🥹 Benimkiler de geldi bakıp bakıp duygulanıyorum 🥹
Maşallah çok güzeller güle güle kullanın kızlar.

Benim ne hastane cantam hazır ne ev durumum belli değil.Muteahitle anlaşıldı gibi verip de kiraya çıkabiliriz buyuk ihtimal,ama içim rahat değil belirsizliklar havada uçuyor.Hakkimda en hayırlısı olması konusunda duanizi beklerim çok karmaşık duygulardayim.

Canım bence her iki doğumda da gecelik gerekli gibi geliyor bana ama tabi bilemiyorum tecrübem yok. Sezeryanda sonda olayı falan var bir de, pijamanın lastikleri yarayı sıkıyor diyorlar, normal doğumda da ebe açıklığa bakıyormuş çıkar giy zor olabilir sanırım. Ben bez olarak molfix premium aldım bir paket
Ben almamiştim ama okuduğum kadarıyla gecelik tarzı da iyi oluyormuş bir tanede öyle alayım nolur ne olmaz dediğin gibi kolaylık olur Molfix daha önce kullandın mi canım?

Allah şifa versin cnm ,daha da yaşatmasın inş 🌹

Sezeryanda gecelikte olur pijama da olur.Lohusa pijamalari yüksek belli olduğu için sezeryan bölgesine gelmiyor zaten.Beni hastanede çok durdurdular,toplamda 5 gün kaldım.2 pijama takımı birde gecelik giydim.O zaman tesettürlü değildim diz altında gecelik giymiştim ama şimdi tesettürlüyüm onu giyemem 😂.Şimdi o hastanede doğum yapmayacağım zaten..2 pijama takımı aldim.Birde siyah uzun kollu kolları yakası dantelli bir model beğendim onu da alayım diyorum.Sabahlikli almayacağım yürürken falan feracemi üzerime giyerim diyorum.Uzun gecelikleri trendyolda gördüm sanki.Bez olarak henüz düşünmedim ama BİM'in bezini alırım heralde.

Çok şükür insallah herşey yolunda gider 🌹

Eğer bu kadar yeter diyorsan az tabi.Ben annem falan 3 tane 10 lu hastane çıkışı aldık.3 tane de 5 li aldık .Hastane de lazım oluyor.Onun dışında bir kaç tane takım aldım .Doğduğunda da büyüdükçe alırım dedim.

Maşallah çok güzeller güle güle kullanın kızlar.

Benim ne hastane cantam hazır ne ev durumum belli değil.Muteahitle anlaşıldı gibi verip de kiraya çıkabiliriz buyuk ihtimal,ama içim rahat değil belirsizliklar havada uçuyor.Hakkimda en hayırlısı olması konusunda duanizi beklerim çok karmaşık duygulardayim.
Gecelikleri bacak boyu hep kısa uzun bulamadım internette ya bulsam Alican hemen.

gecelik cok daha kullanıslı oluyor canım cunku kanama kontrolu falan yapıyolar sureklı o nedenle cıkarıp gıymen zor olur pijamayı hastanede uzun gecelik artış markasında var kumaslarıda cok güzel tavsıye ederım. bezde ben depend aldım

gecelik cok daha kullanıslı oluyor canım cunku kanama kontrolu falan yapıyolar sureklı o nedenle cıkarıp gıymen zor olur pijamayı hastanede uzun gecelik artış markasında var kumaslarıda cok güzel tavsıye ederım. bezde ben depend aldım
Hangi sitede satılıyor canım o marka bakayım bende ❤️

Back
X