Allah şifa versin cnm ,daha da yaşatmasın inş
Sezeryanda gecelikte olur pijama da olur.Lohusa pijamalari yüksek belli olduğu için sezeryan bölgesine gelmiyor zaten.Beni hastanede çok durdurdular,toplamda 5 gün kaldım.2 pijama takımı birde gecelik giydim.O zaman tesettürlü değildim diz altında gecelik giymiştim ama şimdi tesettürlüyüm onu giyemem

.Şimdi o hastanede doğum yapmayacağım zaten..2 pijama takımı aldim.Birde siyah uzun kollu kolları yakası dantelli bir model beğendim onu da alayım diyorum.Sabahlikli almayacağım yürürken falan feracemi üzerime giyerim diyorum.Uzun gecelikleri trendyolda gördüm sanki.Bez olarak henüz düşünmedim ama BİM'in bezini alırım heralde.
Çok şükür insallah herşey yolunda gider
Eğer bu kadar yeter diyorsan az tabi.Ben annem falan 3 tane 10 lu hastane çıkışı aldık.3 tane de 5 li aldık .Hastane de lazım oluyor.Onun dışında bir kaç tane takım aldım .Doğduğunda da büyüdükçe alırım dedim.
Maşallah çok güzeller güle güle kullanın kızlar.
Benim ne hastane cantam hazır ne ev durumum belli değil.Muteahitle anlaşıldı gibi verip de kiraya çıkabiliriz buyuk ihtimal,ama içim rahat değil belirsizliklar havada uçuyor.Hakkimda en hayırlısı olması konusunda duanizi beklerim çok karmaşık duygulardayim.