2014 Kasım Anneleri

yani 5 ay bittikten sonramı geçilior ek. Gıdaya
6. ay bittikten sonra diyor doktorlar çünkü bebeklerin sindirim sistemi o zaman katı gıdaya hazır duruma geliyormus.Ben yoğurdun tadına baktırıyorum suan arada bir kasığı dokunduruyorum ağzına bu ayın sonunda yediririm artık.Yemek konusunda sıkıntılıyız benim gibi seçici sıpa.:KK46:

Hayırlı olsun canım Allah damatligini da göstersin bize de söyledi bugün sünneti doktor iltihap olmaya başlamış zor olur ilerlerse dedi bakalım istiyordum zaten ama nasil olacak
Amin canım teşekkür ederiz
yaptırmanız zorunlu ise biran önce yaptirın çünkü cok zor oluyor hareket ettikçe iyileşen yer tahriş oldu. Bugün yine doktorlardaydik. Allah kolaylik versin size de. İnşallah sorunsuz atlatırsınız

Kizlar bebegimin sesi kısildi. Dün markete gitmiştik. Sıkı giydirdim diye marketin sogukluguna dikkat etmedim. Çok uzgünüm. Doktor ilaç verdi. Inşallah iyi olur. Bir daha kış bitene kadar gitmicem.

Son düzenleme:
Sandalye yükseltici arayan, mamas papas ı beğenip de fiyatını pahalı bulan arkadaşlar alternatifler var. Fiyatları mamas papas a göre daha uygun. Eğer mama Sandalyesi arıyorsanız da ikeanın ki uygun. Şu çanta olabilenin markası yummigo, diğeri sevi bebe. Gerçi yazıyormuş markalar resimlerde :)

Eklentiler

• Sevi-Bebe-Pratik-mama-sandalyesi.webp
    Sevi-Bebe-Pratik-mama-sandalyesi.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 100
  • benbat-yummigo_booster_summary-2-450x345.webp
    benbat-yummigo_booster_summary-2-450x345.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 115
Diğer alternatifler
kraftınki de katlanabilir, askı aparatı ile kolay taşınırmış. Bakalım biz hangisini alcaz

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-07-18-15-21.webp
    Screenshot_2015-03-07-18-15-21.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_2015-03-07-18-15-00.webp
    Screenshot_2015-03-07-18-15-00.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_2015-03-07-18-14-42.webp
    Screenshot_2015-03-07-18-14-42.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 96
Inşallah canim birden konuşacağı günü bekliyorum bakalim:) bir an önce gelsin ama yaaa. Dün supriz istiyormus arada uzun zaman oynamadigi bi oyuncagini falan cikarip arkama saklayip getiriyorum süpriz diye cok hoşuna gidiyor. Işte öyle yapmami istiyormus biseyler anlatmaya çalışıyor anlamiyorum öyle sinirlendi öyle agladi ki kuzum. Kucağıma aldim aglayinca anlamıyorum sakince tekrar anlat hadi dedim. Elini arkasına götürüp cikariyo dee diyo bi anda anladim süpriz mi istiyorsun dedim nasil mutlu oldu.

2012 kasım annelerinden birinin mesajı:KK68:
Ayy nasıl heycanlı o ilk kelimeleri duymak :KK37:

Aynen horoz gibi dimi:)) ama bazen cok zorlaniyorum sabah uykusunu cok severdim ben eskiden:pp
Bende oyle benim servisim 7.30 da gelirdi ben saati erteleye erteleye 7.20 de uyanip zar zor yetisirdim servise bizim şoför isyan ederdi beni beklemekten simdi 5 te uyanıyorum sanirim adamin ahini aldim:KK51:

arkadaslar uyku tukumunun içine ne giydiriyorsunuz? sonuçta kapalı ta pişer mi içinde diye merak ediyorum. alsam mı diye düşünüyorum, gerçi havalar da ısınıyor ama.. bilemedim kafam karıştı..
Pardon canm. Ben uyku tulumunda yatirdigin mesaji simdi gordm. Takip edemiorm da:(((

doğru söylüyorsun aslında. ama hareketlendi ve bir kalkıyorum üstü açık.. ne yapsam, daha kalın giydirip üstünü mü örtmeyeyim?
Ben annemin ördüğü hirkalardan giydiriyorum artik uyku tulumunda sicakliyodu bide kundak yapmiyorum ama battaniyeyi sikica kollarini sarip altina sikistiriyorum :KK31:tabi sabah bi bakiyorum kollar disarda:confused:

Gunaydin arkadaslar,
İsyerinde beraber ise basladigimiz bir arkadasim var, severim kendisini de ama tavirlari bi garip geldi
Aslinda psikolojisi boZuk baya, bu para batirmisti cok borcu var o gun bugundur eski nesesi yok
Ama bu sefer bana cok batti sanirim tavirlari, sevdigim icin de kafami taktim
Annemin soyledigine gore beni kiskaniyor
Ayni yastayiZ, o bekar, ben evliyim cocugum oldu ev aldik arabamiz zaten var
Yani Allaha sukur insanin istedigi herseye sirayla kavusuyoruz
Bu kaniya nasil vardik, bi kere bile oglumu sormadi, bi ara anneei hastaydi annen napiyor nasil diyrm bi kere bile senin annen nasil demiyor
Bundan sonra onun masasina gidip muhabbet etmiyecem bakalim onun tavri nasil olacak
Birde ben sacimi boyatmistim herkes cok guzel olmus diyor yorum bile yapmadi, herkes zayiflamissin super gorunuyorsun nasil yaptin diyorlar agzini acmiyor
Sacini boyatti oda yakisti gule gule kullan dedim sagol dedi okadar
Sinir oldum ya

Olabilir canim,her insan iyi fikirli olmuyor herkesi kendim gibi sanardim ama değiller maalesef,ayip etmiş

Back
X