Uzun zaman sonra merhaba

psikolojik olarak bitik bir haldeyim hem ben hem eşim Allah can sağlığı versin ne var bunda diyeceksiniz belki ama oğlum bizi artık mahvetti gündüz hiçbir şey yok sakin uslu gelen arkadaşlar şaşırıyor bu çocuk mu bahsettiğiniz diye ama oğlum uyumuyor gerçekten sinirlerim altüst olmuş durumda çocuk küçükken ikinci bir üniversite okuyayım dedim itiraf edemiyorum ama inanın pişman oldum bir gün iki gün bir hafta anlarım ama yok uyumuyor 2 saatlik uyku tüm gün yetiyor gece ağlıyor oynamak istiyor gücüm kalmadı artık inanın kemiklerim ağrıyor taşı salla kucakta sürekli emzir doktora götürdük bişey yok dedi ya nasıl yok nasıl olmaz küçücük çocuğa ilaç mi verilir diyorlar Allah aşkına bir bilen varsa söylesin ne uyutur ne sakinlestirir dayanamiyorum eşim de öyle sonuçta bir iki gün değil aylardır böyle ben ona acıyorum o bana artık düzen kalmadı evde kimse gelsin gitsin istemiyorum aksam olsun istemiyorum uyumayacak diye hatta cogu kez yaşamak istemiyorum kendimi unuttum arkadaşlar moral vermek için bizimkide öyleydi vs diyor vallahi değildir 2 saat uyku mu olur çok şükür sağlık sorunumuz yok dışarı bile çıkmıyorum hastalanmasin diye dönüşümlü alışveriş yapıp geliyoruz birkaç sağlam arkadaş gidip geldigimiz ama bu ne zamana kadar böyle devam edecek gülüp geçen doktorlara aa annelik böyle diyenlere gerçekten tahammül edemiyorum çevremde böyle uyku problemi olan ne gördüm ne duydum bir gece kalan Allah yardım etsin diyip gidiyor gücüm tükendi artik..
Kusuruma bakmayın sizi de sıktım belki hakkınızı helal edin