• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

İyi geceler arkadaşlarım uzun zamandır giremiyorum malesef, umarım herkes iyidir, bir sorum olcaktı yiğit 27 ekim doğumlu 18.ay aşısını bu aymı olcak ya kafam karıştı aşı takvimini kaybettimde:-( bizimle aynı gün doğan bebiş anneleri yardım please:-)
cnm saglık ocagını ara en saglıklısı onlar tutuyorlar zamanını

Buarada birde herseye ama herseye Hayir anlaminda I-Ih diyor herseye... hatta abartip onu emzirirken başını kaldırıp I-ih deyip geri emmeye devam ediyor.... deli mi ne?! :rolleyes:
hayır sadece cok tatlı :)

benımkıde emerken bana bakıyor de de de deeeeeeeeeeeeeeeeee dıyıp emmeye devam edıyor

İyi geceler arkadaşlarım uzun zamandır giremiyorum malesef, umarım herkes iyidir, bir sorum olcaktı yiğit 27 ekim doğumlu 18.ay aşısını bu aymı olcak ya kafam karıştı aşı takvimini kaybettimde:-( bizimle aynı gün doğan bebiş anneleri yardım please:-)
ooo kimler gelmiş :KK31:eskilerden bir can daha.hoş geldin

Tabi ki ev sürekli toplu dursun, kızımda köşe yastığı gibi otursun demiyorum. Fakat ben çalışıyorum, kızıma kv ve annem bakıyor dönüşümlü. Onların evde talan oluyor, yetmiyor misafirliğe gittiğimiz yerde de insanların çekmecelerini boşaltmaya çalışıyor. 1 dk oturamıyorum, eve kesinlikle çocukların keşfetme heveslerinin kırılmaması taraftarıyım. Aşırı sert bir engelleme de yapmıyorum kesinlikle, bir dolu oyuncağı varken neden çekmece ? işte bu takılıyor aklıma
cnm gayet normal hepımızınkı oyledır dıye dusunuyorum
onlar suan oyuncaktan cok etraflarını kesfedıyorlar

ne guzel :)

Kizlar selam. Benim cinler gene tavan. Emir hicbirsey yemiyo. Önüne koyup o yesin diyorum. Hepsini alip tek tek asagi atıyor. Eliyle mincikliyor. Kaşık varsa kaşığı tabağa vuruyor. Dayanamayip yedirmeye çalışıyorum reddediyor. Sabah sadece yumurta yedi ve hala hicbirsey yemedi. Napacam ben bu çocukla yaw.. :mad:
cocuk yedırmek zor zanaat
sabırla denemeye devam
benımkıde herseyı yere atıyor

benım arkadasımda da var
aynı zamanda evlenmıstık
cok psıkolojısı bozuldu
ondan bıldıgım ıcın ne kadar zor oldugunu bılıyorm
gercekten zor bır surec
ben ona asla sormuyorum bırsey
kotu hıssetmesın kendını dıye
onceden o konusurdu
sımdı bısı anlatmıyor bende sormuyorum
bebıs ıstıyor oda, kpss gecınce ıstıyrm dıyor ama nasıl yapıcak bılmıyorum

Allah yardımcısı olsun
Amin. Allah hepsine yardim etsin çünkü bende intiharı bile düşünmüştüm herşey boş geliyor insana.hem cocuk istiyosun hem sevdigin adami mutlu edemiyosun. Yaşamak boş geliyor gercekten.bende 2 sene yapamadm ama kimselerede derdimi soyleyemedim ne arkadaşa ne aileye
.bir yanim aciliydi surekli aglamalar. Neyseki yendm bir cok kisiyede yardimim dokundu.

:mad::mad::mad::mad:
Merhaba arkadaşlar,

Bir çoğu gibi bende pek giremiyorum.

Bebişlerimiz hızla büyüyor. Onlarla birlikte bu sürece ortak olmak öyle güzel ki...

Anne olmak cidden harika birşeymiş. Bunu bize nasip eden Allah'a şükürler olsun...

Umarım hepiniz bebişleri iyidir.

Bir buçuk yaşında olacak kuzular oyy oyyy

Miss kokulular..

Sevmelere doyamıyorum...

Hepinize sevgiler, bebişlerinize öpücükler..

Allah'ım onları korusun.
lilipit merhaba. tekrar hoş geldin. Çocuklar gerçekten çok hızlı büyüyüyor. nerden anladın dersen çivil mağazasının alt katından alış verişlerimizi büyük bir mutlulukla yapıyorduk, şimdi o alt kat bize hitap etmiyor. ama ben o bebek kıyafetlerine doymadımmm:mad::mad:

Kızlar 21-25 nisan arası tüm migroslarda oyuncaklarda %60 a kadar indirim var. Bilginiz olsun.
Büyük bir migros varsa yaknınıZda daha cok secenek var. Ben bugun kızıma istediği barbie, oğluma da araba aldım. Herkes cılgınlar gibi oyuncak topluyordu :)

Ben de oğluma uzaktan kumandalı arabalardan alayım. Normalde 150 civarı şimdi baya düşmüştür o zaman. Haber için sağol;)

Yazilan yorumlara sadece tesekkur ediorum takdiri kulup verdi ikimizde bandlandik tek tarafli olmadigini goruldu mutlumuyum hayir keske bole olmasaydi.. Ne zamndr burdaym az cok tanidinizi dusuorum bnide kotu birisi olmadigima kanaat getirmis olsaydiniz keske nese saglik olsun.. Hayirli aksamlar

Back
X