- 27 Ağustos 2014
- 1.296
- 1.713
- 158
Çok sağol canım ne iyi oldu çok zordu yanımda annem vardı eşimin dolu kardeşi var yaşadığımız ilde beni hep yalnız bırakmışlardı canımı sıkmıştım altı ay boyunca şükür bitticanim gözün aydin cok sevindim kavusmussunuz.. Minik yuvanizda mutluluklar..
Benim kızımda iştahsızdı yediğini tükürürdü parklara yemek götürürdüm açık havada yer diye.Bigün köye gittik ailemin yanına orda bişeyler oldu kızıma şükür yemesi düzeldi şimdi çok iyi o yedikçe ağlayasım geliyor ne saçmalıksa bendeki:)Ben çalışmıyorum bütün gün beraberim.istanbulda yaşadığımız için avm lere parklara bolca gidiyoruz.yani kızım çok farklı ortamlarda oluyor.farklı insanlar görüyor.beslenmesiyle ilgili açıkcası şöyle süslü yemekler yapıyım saatlerce ona yemek hazırlıyım gibi bir derdim yok.geleneksel usul sebze vs çorbalar köfte pilav aklına gelen tencere yemekleri işte..çok iştahlı olmadığı için yemeyi asla kendine bırakmam ben veya babası yada kv yedirir.
maşallah kuzuma...perinin işyerinde yasaklıymış site canım yok oSlm kızlar nasılsınz hamişlr iyice arttı masallh berrrak sevindm aldırmamana hayırlı olsun cnm carputi senin oğlusunda sunnet olmuş darısı dugununu gormeye olsn inşllh
Bizde bi sıkıntı yok sukur babaannesı 101den akulu araba aldı uzaktn kumndalı suan hep onunla vakıt gecırıyo gozunu acar acmaz vınnnn diyor dil ve algısı çok iyi masallh bugunde asımızı oldk sıkıntı yok sukur
Bu arada perikanadını goremedim iyidr inşallh herkese slm olsun
ya ben bi hafta izin almıştım evde kafayı yicektim kızım ben yokken çok iyi beni gördümü kuduruyor canımı aldı iyiki çalışıyorum yoksa kafayı yerdim bu ne behh dedim:)Kızlar merhaba,eylülde göreve baslamam gerek bundan dolayı dün bi bebek evini gezmeye gttm bana 3 4 kişi tavsye etmşti veli profili iyi evime yakın.neyse kapıda güleryzle karşıladlar oğlum anlamış gbi kapıyı tutup dönmk istedi sonra ilgsini çekti içerisi grdi.burada aylık gruplar var,neyse üst kata çıktık uykudan yeni uyanmş bebekler 10 aylık civarları yerde oturmş esniyolar fln bnm gözlerim doldu terkedlmş bebekler gbi,aslında anorml bişe yok.görşme sırasnda oğlum oyun gruplrına katldı olan bana oldu ayrılk fikri içimi acıttı içime sindi gbi.bikç yerle daa görşcem.bgn de haberlerde anaokulnda öğretmenin dayağa seyirci kalması haberi vardı.üst üste gelince bi tuhaf oldm.ortalık çk fena insanlr canileşmiş çocuklara bebeklere zarar verenleri aklım almıyo
küçük sofra ser annesi makarnadan başla sossuz ben tabağa koyuyorum önce eliyle yiyordu şimdi çatalla yiyebiliyor.Küçük boncuk gibi olan makarnalar var hem ağzına kolay alabiliyor.hemde kilo yaparyemek konusunda ben hata yapıyorum daha doğrusu vakit bulamıyorum kendi yemesine fırsat için bakıcımız ne kadar yaparsa. aama bu akşam itibari ile karar vereceğim kendi yemesi için fırsat vermem lazım @efsunkarr ı okuyunca aynı gün doğumlular benim çocuğumla çok fark var arada. için rahat etsin istersen göster bir doktora ama büyük ihtimal biraysel bir durumdur sorun olduğunu sanmıyorum canım.